Frost Spirit 140 metelöi käynnistyksessä

Liittynyt
14.08.2024
Viestejä
1
Morjens.

Mulla on uusi kone nyt kasattuna mutta pitää kyllä aika epäpyhää ääntä. En oikein tiedä mistä tuo kiikastaa niin piti tulla kyselemään perehtyneemmiltä neuvoja.

Melu alkaa heti konetta käynnistäessä ja jatkuu vaikka lämpötilat olisi kolmenkympin luokkaa. Oisko tässä laakeri sökönä tai tulikohan tuuletinta asennettaessa töpeksittyä jotenkin? Vai oiskohan tuulettimessa muuten jotain vibaa.. En suostu uskomaan että tämä ois normi-äänitasoa kuitenkaan, ei tuulettimen pitäisi pitää tuollaista ääntä vaikka olisi lujilla. Eikä se kyllä käynnistyessä sitä edes ole.

Casena Lian Li Lancool 3 (jos sillä merkitystä) ja tuulettimena Frost Spirit 140 jonka fan curvea olen käynyt BIOSin puolella käpelöimässä järkevämmäksi. Fan curven muuttamisella ei kyllä ollut mitään suurta vaikutusta tämän äänen melutasoon, vaikka tuulettimia muuten hiljensi kyllä kivasti.



Jos tuulettimessa itsessään on jotain vikaa niin pitänee lähettää se takaisin puotiin. Mutulla kyllä oletan että se saattaisi sujua helpommin jos osaan kertoa vähän tarkemmin että mistä kiikastaa, muutakin kuin että "se pitää meteliä niinkuin joku lentokone, yhyy".
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
502
Mulla on peerless assassin, eikä se kyllä tuollaista ääntä pidä, että jossain tuossa on vikaa. Muuten thermalrightien halpaan hintaan on yleensä joku syy, ja kun muuten hyviä jäähyjä, niin ei suuri ihme, että vikaa voi löytyä tuulettimista.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 702
Viestejä
4 349 146
Jäsenet
72 488
Uusin jäsen
TPU_

Hinta.fi

Ylös Bottom