FlickFetch

Viestiketju alueella 'Yleinen ohjelmistokeskustelu' , aloittaja darxide, 17.05.2017.

 1. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Koska "alankonkarit" pyörittää silmiään niille vauva.fi ja suomi24 helpolle ratkaisuilla kun niiden helppous perustuu aina siihen että käännetään kaikki tieoturvaomiaisuudet pois päältä ja/tai ladataan "korjaus" taatusti vaarallisesta lähteestä ja näin ei enää kone valita mistään vakavistakaan virheistä/vaaroista eli se helppo korjausvinkki ei korjaa sitä (monestivakavaakin) ongelmaa vaan ainaostaan estää konetta ilmoittamasta tästä vakavasta ongelmasta.

  Olen itse lukenut joskus noita vauva.fi ja suomi24 korjausvinkejä ja kaikki on olleet selleisia että en taatusti tekisi niitä koska ne aiheuttaa vähintään aina uusia tietourva-aukkoja tai itsessää sisältävät hyökkäyksen jonka itse asennat sille koneellesi.

  Yritin joskus varoittaa pahimmista mokista mutta palaute oli sentapaista että päätin antaa porukoiden saastuttaa koneensa koska niin halauvat välttämättä tehdä .... kun se on niin helpoa.

  Tuota täältä löytyy juuri sitä vanhempaa osaavaa sukupolvea eikä sitä nuorta muka osaaja joka on vallalla vauva.fi ja suomi24 sivuilla esim. vaikka minä aloitin nämä internet BBS kaskusteluni vasta 1999 MuroBBS puolella (MuroBBS:n parustaja Sampsa kun oli nuori kakara niin piti kattoa vähänaikaa että kehtaako tänne tehdä tunnusta) niin sitähuolimatta ole harrastanut tietotekniiikka sen kivikaudella (ts 1970 luvulta) saakka.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2017
  bergkae tykkää tästä.
 2. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Latasit nimenomanan tämän ketjun ensimmäisen postauksen mukaisesta lähteestä? etkä miltään firman sivulta, kysyn kun mainitsit aikaisemmin "oikean firman sivulta lataamisesta" vaikka tämä ohjelma ei ole minkään firman vaan darxide:n tekemä.

  Kun minulla on käytössä nimenomaan F-Secure Safe yhdessä koneista ja siinä FlickFetch ei aiheuta mitään hälyytyksiä.

  Tai siis joskus FlickFetch:in oma päivitystoiminto on aiheuttanu väärän positiivisen mutta itse FlickFetch ohjelman asennuspaketin lataaminen ei ole aiheuttanut koskaan hälytystä.
   
 3. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ohjelman asetuksista löytyy toiminto nimeämistavan muuttamiseen hyväksyy kaikki normaalit merkit ja tukee wildcardeja.

  Asetukset taas löytyy ohjelman ikkunasta oikealta alhaalta.
   
 4. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Mutta tiedostonimieditorissa ei ole muuttujaa videon tarkkuudelle tai ääniraidan formaatille, joten sitä tietoa ei nykyisellään voi lisätä tiedostonimeen.

  Itse kaipaisin muuttujaa tallennuksen lopetusajalle. Aloitusajalle ja kestolle on jo muuttujat, joten kyse olisi yksinkertaisesta yhteenlaskusta. Tuon tiedon lopetusajasta haluaisin lisätä ohjelman tekemään .xml tiedostoon.
   
 5. periikon

  periikon

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  05.01.2017
  Sama juttu, silloin kun mikrobitti aloitti, hauskaa, ja mielenkiintoista aikaa.
   
 6. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Vähän vanha kyssäri mutta vastaan kuitenkin:

  FF:ssä löytyy asetuksista ikkunan alareunasta "tallenna asetukset" ja "lataa asetukset" -nappi, joilla voidaan samassa kansiossa sijaitsevasta FF:stä luoda erilaisia asetuksia eri tiedostoihin, ja samaisten nappien vieressä on "luo pikakuvake" -nappula, jolla saa luotua työpöydälle pikakuvakkeen ja pikakuvakkeen käyttämän asetustiedoston saa valita samaisesta ikkunasta. Ja jos haluaa montaa FF:ää käyttää samanaikaisesti, laittaa ruksin ruutuun "salli useamman FF:n ajaminen samaan aikaan". Kaikki saman kansion eri asetuksilla ajaettavat FF:t käyttää oletuksena samaa tietokantaa ladatuista ohjelmista eli tietokanta pysyy synkassa. Ellei sitten kullekin asetukselle anneta eri nimistä tai eri kansiossa olevaa tietokantaa. Samaten ohjelmalista ja ajastin on kaikille yhteisiä, ellei omia tiedostojaan määritetä asetuksista.

  Myös eri kansioissa sijaitsevat FF:t saa käyttämään yhteistä tietokantaa/ohjelmalistaa/ajastinta, jos kaikkien asetuksiin määrittelee saman tiedoston - kätevä etenkin jos eri koneilta lataa ohjelmia ja sijoittaa tietokantatiedoston johonkin jaettuun kansioon jonne kaikilla on pääsy.

  Pitää vaan muistaa että jos FF on käynnistetty pikakuvakkeella joka määrittelee oletuksesta poikkeavan asetustiedoston, ja FF:n päivittää, niin FF käynnistyy päivityksen jälkeen automaattisesti oletusasetustiedostolla - eli vaatii uudelleenkäynnistyksen pikakuvakkeesta manuaalisesti päivityksen jälkeen.
   
  calysto tykkää tästä.
 7. Näppishemmo

  Näppishemmo

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  16.06.2017
  Miksi FF sivuilla ei ole linkkiä tähä keskusteluun? Helpottaisi niitä jotka eivät tiedä tästä "tukiketjusta" mitään tai osaa kunnolla Googlettaa.
   
 8. bergkae

  bergkae

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  24.09.2017
  Ahaa! - "oikean firman.." -ilmaisullani tarkoitin juuri samaa lähdesivua, josta olin oman versioni ladannut. Sen pystyin vahvistamaan, koska nimeän jokaiselle latauslähteelle aina oman nimisen hakemiston juuri näiden asioiden mahdollista tämän kaltaista selvittelyä varten.

  Olen jo positiivisesti vaikuttunut palstalaisten infoenergiasta, joten luurailen täällä edelleen mieluusti. - Kiitos kaikille tähänastisesta ! - Kaitsu -
   
 9. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Tässä uusi kuvakaappaus version v3.6.1.5. jonosta. Asetuksissa "Aja jono 3 latausta kerrallaan". Silloin jono pysähtyy kun tulee 4 kpl "100%" valmista. Mutta kuten näkyy, niin on siellä välissä yksi lataus joka tuli "valmiiksi" asti. Mikä voisi selittää tämän virheen jonoa ajettaessa? Mikä mahtaa olla asetuksissa alkuperäinen arvo Yleiset asetukset > Lataaja "Merkitse lataus valmiiksi, jos prosentti on vähintään:"? Minulla se on 98,0%, mutta olen jossain vaiheessa korottanut prosenttia.
  jono_v3.6.1.5.JPG
   
 10. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  98 taitaa olla oletus, muttei sillä tähän pitäisi olla vaikutusta. Tuplaklikkaa tollasta joka on jäänyt sataan prosenttiin ja aukeavasta latausikkunasta ota talteen konsolin logi, jos viisastuttaisi siitä...
   
 11. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Liitteenä 3 tiedostoa_
  logi_100%.txt
  logi_Valmis.txt
  Notepad++ vertailu.JPG

  Vertailin Notepad++:lla noita kahta logia ja eroja ei ollut kuin aivan lopussa. Ks. kuvakaappaus.
  Voiko tästä päätellä jotain? Sivusto ei näköjään salli *.txt tiedostoja joten ne on zipattu.

  Notepad++ vertailu.JPG
   

  Liitetyt tiedostot:

 12. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Kirjoittelin noin 3.9.2017 ja totesin samalla, että Ruudusta toimii. No nyt lakkasi toimimasta Ruudustakin, eilen vielä toimi. Mutta nyt löysin todennäköisen syyn: Kun Areenasta sarjojen linkit lakkasivat toimimasta, areena.yle.fi muuttui http-osoitteesta https-osoitteeksi ja nyt Ruutu muuttui http-osoitteesta https-osoitteeksi. Jos muilla käyttäjillä homma toimii edelleen, niin mikä ihme minulla voi olla pielessä. Ja edelleen sama ongelma on sekä Win XP -koneessa kuin Win 7 -koneessakin.
   
 13. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oletko laittanut selaimeesi lisäosan joka pakottaa käyttämää HTTPS:ää kaikilla sivuilla jokatapauksessa jos poistat siitä FF:iin liimastasi linkistä sen S kirjaimen homma toimii (kun leikkaat linkin se FF kopioi leikkeen automaatisesti itselleen (riipuen asetuksista) ja jos siinä leikkeessä oli HTTPS se päätyy sinne FF:iin).
   
 14. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä ei kyllä pidä paikkansa ja tuskin ratkaisee Liisan ongelmaa. FF ottaa ihan hyvin vastaan secure-linkit ja alkaa lataamaankin niitä. Vaikea myös ymmärtää miksi jonkun selaimen lisäosa vaikuttaisi FF:n (ffmpeg/etc.) latauksiin.

  Minä lähtisin tutkimaan asiaa siltä kantilta, että onko asennettuna joku AV jossa on https-liikenteen skannaustoiminto (joka toteutetaan aina MITM-tyylillä, eli hyvin epäilyttävällä tavalla ja sellaista ei pitäisi kenenkään käyttää).
   
 15. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No noin minulla kävi aikakin yhden aikaisemman FF version kansa kun olin lisänny FireFoxsiin HTTP Everywhere lisäosan eli puhuin kokemukseta en sepittänyt satuja.
   
 16. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  FF:llähän on ollut, jos muistan oikein, muutaman kerran ongelmia http/https-linkkien kanssa.. ettei vain ollut siitä kyse sinulla? HTTP Everywhere on selaimen lisäosa, miten se vaikuttaisi FF:ään (+FFmpeg/HDSDump/RTMPDump)? Ei mitenkään.
   
 17. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  2 956
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  HTTPS Everywhere aiheutti tietenkin sen että FireFoxsista leikattu linkki sisälsi sen HTTPS alun HTTP alun sijasta ja ainakaan silloinen FF versio ei tykännyt siitä HTTPS versiosta (se kelpuuti sen HTTPS alun ja yritti ladata sillä mutta failasi sen latauksen).
   
 18. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Homma ei toimi, vaikka kirjoitan linkit http-muodossa ilman s:ää. Homma ei toimi, vaikka käytössä ei olisi mitään virustorjuntaa (ja muutenkin toisessa konessa on F-secure ja toisessa Avista). Ja lisäksi tuossa Ruutu-muutoksessa kävi niin, että Ruudusta en pysty enää lataamaankaan yksittäisiäkään tiedostoja, vaan tulee virheilmoitus, syötänpä linkin http- tai https-muodossa:(. Esimerkiksi Myytinräjäyttäjien ensimmäinen jakso:

  Latauslinkkejä ei löydy. Tarkista osoite.
  http://www.ruutu.fi/video/3090291

  tai

  Latauslinkkejä ei löydy. Tarkista osoite.
  https: //www.ruutu.fi/video/3090291

  (Virheilmoituksessa nuo linkit ovat sinisellä värillä, mutta en onnistunut saamaan niitä tähän sinisellä, tuohon https-linkkiin lisäsin tähän välilyönnin kaksoispisteen jälkeen, jotta se tuli linkkinä näkyviin.)

  Alan olla aika neuvoton. Olen kokeillut myös vanhemmilla FF:n versioilla, joita olen pannut talteen ennen uusien versioiden installointia. Installoin myös .Net Framework v4.0.30319:n uudelleen, mutta siitäkään ei ollut apua.Toivottavasti vielä olisi jotain neuvoja tarjottavana.


  Edit: Mitkä .NET Frameworkit tarvitaan, jotta FF löytää linkit? Tarvitaanko v1.0.3705? Minulla XP:ssä on versiot v1.0.3705, v1.1.4322, v2.0.50727, v3.0, v3.5 ja v4.0.30319 ja ilmeisesti noilla v1.0.3705:llä ja v4.0.30319:llä on jotain skismaa keskenään. Voisiko ongalmani johtua siitä?
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017
 19. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Löytääkö mitään jos kirjoitat sarjan osoitteen https: //www.ruutu.fi/ohjelmat/myytinrajayttajat
  Entä jos kirjoitat pelkän www-osoitteen ilman http... alkua?
  Vanhat FF:n versiot ei löydä Ruudun latauslinkkejä, pitää olla FF v.3.6.1.5 tai uudempi
   
 20. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  FF käyttää .NET Framework 4.0, vanhempia ei tarvita, uudemmat toki kelpaa.

  Mutta kokeilisitko tätä versiota, korjaako ongelmia?

  http://flickfetch.bplaced.net/ff_beta_2017_10_11.zip
  (ota nykyisestä FF-kansiosta kopio toiseen kansioon, ja pura tämä paketti sinne)
   
 21. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Eipä noista kyllä mitään ongelmaa selviä. Kokeilisitko lisätä FF:n kansioon tyhjän tiedoston, nimellä ".debug" ja Käynnistä FF niin pääsivulla pitäisi lukea versionumeron jälkeen "(debug)".

  Lataa yksi ohjelma, ja jos se jää tilaan "100%", lähetä mulle "debug_mainwindow_messages" -tiedosto. Jos se meneekin "Valmis" tilaan, niin mielellään poista tuo mainittu tiedosto ja yritä uudestaan (ettei sinne jää toimivan latauksen lokia turhaan).
   
 22. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  [Tässä on vastaus implisiittisesti myös MikeA:lle]

  Tämä beta-versio toimi samanlailla kuin v3.6.1.6, eli sarjoista ei löydy linkkejä sen paremmin Areenasta kuin Ruudustakaan, vaan tulee virheilmoitus

  Tuntematon virhe:
  Object reference not set to an instance of an object.
  at FlickFetch.FormMain.downloadVideo(String address, String folder, Boolean isList, Boolean force)

  Siinä ei ole mitään eroa, antaako sarjan linkin http- vai https-muodossa. Yksittäisen ohjelman voi ladata Areenasta ongelmitta. Ruudusta ei voi ladata yksittäistä ohjelmaa, vaan tulee virheilmoitus

  Latauslinkkejä ei löydy. Tarkista osoite.

  Ja tämän alle tulostuu linkin osoite. Ei ole merkitystä, antaako linkin http- vai https-muodossa.


  Yritän tänään vielä siten, että poistan kaikki .NET frameworkit ja installoin vain 4.0:n, jos noissa .NET Frameworkeissa olisi se vika. Jotkut koneissa käytettävät ohjelmat vaativat myös versiot v1.0.3705, v1.1.4322, v2.0.50727, v3.0 ja v3.5, joten jos tuo on syyllinen, pitää sitten asentaa vain toiseen koneeseen FF ja nuo muut .NET Frameworkin versiot vaativat ohjelmat toiseen koneeseen.


  EDIT: Lisään vielä, että Areenasta myös radio-ohjelmat tallentuvat ilman ongelmia.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017
 23. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Jopas nyt. En kyllä osaa sanoa mistä johtuu. Kokeile vielä purkaa äskeisen beta-version kanssa samaan kansioon seuraava tiedosto:
  http://flickfetch.bplaced.net/ff_beta_2017_10_11_debug.zip

  Sen jälkeen virheilmoituksen pitäsi tulostaa mukaan rivinumerot jossa virhe koodissa tapahtui, se auttaisi selventämään mikä meni vikaan.
   
 24. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Kokeilin tuota ja tässä tulokset:
  Areenasta Casualty-sarja: X:\Coding\Visual C#\FlickFetch\FlickFetch\FormMain_DownloadVideo.cs: line 207
  Ruudusta Myytinräjäyttäjät-sarja: X:\Coding\Visual C#\FlickFetch\FlickFetch\FormMain_DownloadVideo.cs: line 156

  Ja kun kokeilen Areenasta muitakin sarjoja, virheilmoitukseen tuli tuo sama rivinumero 207 ja kun kokeilin Ruudun muitakin sarjoja, niihinkin tuli kaikkiin tuo sama rivinumero 156.

  Ruudun yksittäisen ohjelman kohdalla ei tulostunut virheilmoitusta, jossa on rivinumero, tuli vain se "Latauslinkkejä ei löydy. Tarkista osoite." -teksti ja linkki.

  Toivottavasti näistä on apua, mutta kokeilen tosiaan illalla vielä tuota .net frameworkien vähentämistä.
   
 25. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Ei auttanut sekään, että otin kaikki .NET Frameworkit pois ja asensin uudelleen pelkän v4.0.30319:n. Tulos oli sama kuin aiemmin.

  Meni muuten tähän asti tapellessa tuon .NET Framework 4:n installoinnin kanssa. Ei suostunut millään asentumaan, mutta sitten löysin vinkin, että koneessa ei kannata olla kiinni muistikorttia. Ei minulla olekaan, mutta mokkulassa on sille paikka, joten latasin standalonen ja otin mokkulan asennuksen ajaksi irti. Ja kas kummaa, asentui mukisematta. Jos mokkula oli kiinni, tuo standalonekaan ei asentunut. Kun edellisen kerran olin asentanut nelosversion, olin sattumalta ladannut standalonen ja ottanut mokkulan toiseen koneeseen ennen asennusta.
   
 26. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toimiiko muilla tämä: Kino Klassikko: M - kaupunki etsii murhaajaa ?

  Lataus alkaa niin heti näyttää 100% eikä lataus oikein mihinkään mene ja välillä aloittaa alusta samalla lailla. Tiedostossa on pätkä jostain muualta kuin leffan alusta.
   
 27. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 173
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ainakin lataus tuntuisi kestävän normaalin verran täällä.
  [​IMG]
   
  TenderBeef tykkää tästä.
 28. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No joo, nyt näyttäisi toimivan. Taisi olla joku vika YLEn päässä jonka korjasivat juuri. Kokeilin kyllä jonkun aikaa tuota ladata useamman kerran ja ei toiminut. Onneksi nyt toimii. Pitää katsoa vielä konsolin output lopuksi varmuuden vuoksi.
   
 29. terve

  terve

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  12.10.2017
  En löytänyt asetuksista mahdollisuutta estää PC:n automaattinen siirtyminen lepotilaan. Monissa BitTorrent-clienteissa sellainen on.
   
 30. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Minulla oli kerran sama ongelma Dicte S03E05:n kanssa, eli ohjelmaa tuli tasan 2 Mt jostain keskivaiheilta ja näytti alusta alkaen 100 %. Seuraavana päivänä toimi normaalisti.
   
 31. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jaahas, eilen katsoin YLE Areenasta jonkin aikaa sitten FF:llä ladatun leffan ja siinä oli yksi 10 sekunnin hyppäys. Ensimmäinen kerta kun YLEn tallenteessa tuollainen tulee vastaan. Ei tuo "stream-tyyppinen" tallennus (FFmpeg ainakin) näytä täysin turvallinen olevan myöskään YLEn tallenteiden kanssa. Tosin, sanotaan nyt vielä, että YLEn tallenteiden kanssa ongelmia, omien kokemuksien mukaan, näyttäisi tapahtuvan vain hyvin harvoin, toisin kuin Ruutu-videoiden kanssa, joissa minulla tuli virheitä lähes joka kerta kun testasin asiaa tarkemmin. Ongelmahan ei ole FF sinänsä, vaan FFmpeg joka ei osaa käsitellä tilannetta jossa lataajan nettiyhteydessä tai nettipalvelussa on jotain (lyhytaikaista) ongelmaa. Ehkä noita YLEnkin videoita voisi ladata toisella lailla kuten Ruutu-videoita?
   
 32. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Pitäisi kerätä kaikki FFmpegin lopputulokseen huonontavasti vaikuttavat virheilmoitukset listaksi, jonka voisi sitten lisätä FF:n tarkkailuun siten, että jos ko. virheilmoitus kesken latauksen tulee, aloitetaan lataus alusta.
   
 33. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ruutu-videoiden kanssa ainakin nämä:

  Pistän tarkkailuun kaikki YLE-videot tästä lähtien.
   
 34. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 173
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itsellä ei ole tullut vastaan vielä viallisia latauksia Yleltä. Ruudulta taas harvemmin lataan, siihen en osaa kommentoida.
   
 35. mustekylpy

  mustekylpy

  Viestejä:
  380
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Nyt ei toimi kyllä Ruutu selaimellakaan, eli jotain saattaa olla vialla niiden puolella.
   
 36. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016

  Nyt pitäisi latauksen alkaa uudestaan jos mikään seuraavista kolmesta tekstistä tulostuu latauksen lokiin. Lisäillään muitakin jos tulee eteen.
  Koodi:
  private string[] ffmpegErrors = { "] HTTP error 504 Gateway Time-out", "] Failed to open segment of playlist", "] PES packet size mismatch" };

  http://flickfetch.bplaced.net/ff_beta_2017_10_14.zip
   
  MikeA, erihyva ja TenderBeef tykkäävät tästä.
 37. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aikamoista, uskomaton yhteensattuma, heti ensimmäinen YLE-lataus tuolla testiversiolla ja tulee "Failed to open segment of playlist" vastaan. Ihme yhteensattuma, veikkasin että joudun odottamaan kaaaauan ennen kuin tulee seuraava ongelmakerta YLE-videoiden kanssa.
   
 38. iikori65

  iikori65

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Ei taia toimii yle areena... vai toimiiko jollakin siis lataus?
   
 39. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Minulla toimii ainakin https: //areena.yle.fi/1-2398034
  (edelleenkään Areenan sarjoista ei löydy linkkejä eikä Ruudusta löydy sarjoista linkkejä eikä yksittäisiäkään Ruudun ohjlmia voi ladata.)
   
 40. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kokeilitko betaa jonka laitoin yksityisviestillä torstaina?
   
 41. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Hyvä, että panit muistutuksen tänne, en ollut huomannut yksityisviestiäsi. Vastasin sinne ja vasta sen jälkeen luin ruuttuus-ryhmän viestit, joten ks. myös viestini siellä.
   
 42. iikori65

  iikori65

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Tuntematon virhe:
  NoLinks
  kohteessa FlickFetch.Areena.Fetch(String address, String type, String match, Int32 quality, Dictionary`2 qualities, Int32 qualitySelected, Boolean noError)
  kohteessa FlickFetch.Areena.CoverPage(String address)
  kohteessa FlickFetch.FormMain.downloadVideo(String address, String folder, Boolean isList, Boolean force)

  Tollasta antaa.

  edit: Eli ei ladannut Areenasta eikä Elävästä Arkistosta mutta Ruudusta kyllä. Netti toimi muuten aivan hyvin. "Vika" jäi mysteeriksi mutta Modeemin boottaaminen korjasi tilanteen :)
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2017
 43. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 173
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja hyvin toimii lataus Areenasta, niin sarjoista, sekä telkusta että radiosta...:happy:
   
 44. Pikkis

  Pikkis

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  23.08.2017
  Jätän tänne kiitokseni Flickfetchistä. Mahtava ohjelma! :)
   
 45. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  :)
   
 46. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  v3.6.1.7 - 19.10.2017
  - Korjattu: Ainakin Ruudun latauksissa FFmpeg:llä on alkanut ilmetä virheitä jotka vaikuttavat ladatun tiedoston laatuun (puuttuvia pätkiä videosta), joten nyt FFmpeg:n tulosteesta poimitaan tietyt virheilmoitukset, ja aloitetaan lataus automaattisesti alusta jos niitä löytyy.
   
  erihyva ja TenderBeef tykkäävät tästä.
 47. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ja tämä siis pätee myös YLEn latauksiin, tai kaikkiin, eikö näin?
   
 48. darxide

  darxide

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Juu ihan sama mistä ladataan, jos FFmpeg tulostaa jonkun niistä kolmesta virheilmoituksesta, aloitetaan alusta.
   
  TenderBeef tykkää tästä.
 49. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Toimiiko muilla ohjelman Kino: Tri Mabuse - ihmispeto lataus?
  Minulla tuossa esiintyy se "kahden megan ongelma", eli ohjelmaa latautuu vain 2Mt jostain päin ohjelmaa.
   
 50. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  662
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toimii, meni tosin ensin varmaan reilu minuutti ennen kuin latasi yhtään mitään. Hetkellistä ongelmaa YLEllä taas?