Facebookin vaihtoehdot?

Viestiketju alueella 'Internet, tietoliikenne ja tietoturva' , aloittaja null, 08.05.2019.

 1. null

  null

  Viestejä:
  555
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Missä oikeastaan on tuon syövän vaihtoehdot, vai onko niitä?
  Poistuin tuolta palvelusta hetki sitten, sillä en vain halua myydä kaikkea zuckerbergille.

  Ainoa syy miksi olin tuolla tähän asti oli se, että pysyin edes jossain määrissä perillä missä tuttavani menevät.

  Se, että tuo syöpä omistaa instagramin sekä whatsappin, aiheuttaa ongelmia.
   
 2. Recycle

  Recycle

  Viestejä:
  951
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Eipä niitä taida olla. Itse en näe Facebookia ongelmaksi kun vähän miettii että mitä siellä jakaa. Mainitsit että Instagramin ja Whatsappin omistaminen aiheuttaa ongelmia, millaisia?
   
 3. vipe

  vipe

  Viestejä:
  442
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitäs myymisen arvoista sulla sitten on?
   
 4. null

  null

  Viestejä:
  555
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Varmaankin kaikki mitä siellä teen, on jollainlailla myymisen arvoista mainosten muodossa.
   
 5. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  828
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Jos sinulla on vaikutusvaltaa kaveripiirissä ja se on tiivis, ja randomien "uutis" -virta ei kiinnosta, niin otatte käyttöön mitä huvittaa.

  Ääriesimerkki vaikka Signalin. Eipä kukaan lue viestejänne.
   
 6. Vauhtimursu

  Vauhtimursu

  Viestejä:
  340
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Signal on todella hyvä, ainoa hankala juttu on vain tuo että kavereita ei saa mukaan vaihtamaan millään. Koska heidän tuttunsa taas käyttävät whatsppia ja niin edelleen. Voi kun kaikki vaihtais signaaliin tuosta vaan...

  Facebookin korvaavista palveluista jotain uutisointia on tullu joskus vastaan , mutta enpä vielä ole nähny tai kuullu valmiista yhtään mitään...kumma muuten ettei ole vieläkään. Mutta siinäkin tulee varmaan sama ongelma kuin signaalin käytössä.

  Aika tyypillistä kun ehdotat signaalia, "mikä tuo on, äh emmä jaksa"...Mä olen kyllä umpisurkea myyntitykki ainakin, jos muut onnistuis paremmin niin ehkä joskus meillä kaikilla olis signal ja whatsapit & facet ois vain menneisyyden tuulia...(epäilen hieman)

  Mutta yläfemma sulle @null kun ymmärsit poistua facesta.
   
  skiip tykkää tästä.
 7. Ormu

  Ormu

  Viestejä:
  1 172
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos et halua jakaa yksityiselämääsi kaikelle kansalle ja mainostajille, miksi ylipäätään tarvitsisit mitään korviketta Facebookille? Jos tuttavat käyttävät kuitenkin Facebookia, ei korvikkeen käyttäminen auta pysymään heidän asioista perillä sen enempää kuin näistä palveluista pois pysyminenkään.

  Mutta onhan niitä korvikkeitakin olemassa. Vkontakte ainakin, ja kai kiinalaisillakin on oma valtion kontrolloima palvelunsa. :smoke: Mutta kuka niitä länsimaissa käyttää?
   
 8. null

  null

  Viestejä:
  555
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Niin, ehken tarvitsekkaan, mutta ihmettelin vain sitä, että noin käytetyllä palvelulla ei ole kunnon kilpailua.
  Ehkä pysyttelen vain poissa tuolta.
   
 9. Loisteho

  Loisteho

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2017
  Somet monopolisoituu luonnostaan, koska palvelun "laatuun" vaikuttaa eniten juuri se, kuinka moni muu sitä käyttää. Vaikka joku toinen palvelu tekisi kaiken paljon paremmin kuin FB, mutta siellä ei ole käyttäjiä, harva sitä lähtee käyttämäänkään. Kilpailu on käytännössä mahdotonta.

  Paras vaihtoehto on vain pysyä poissa sieltä.
   
  Vauhtimursu ja null tykkäävät tästä.
 10. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  828
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Et puhu sanallakaan mistään tietosuojasta jos kaverisi on tuulipukuja. Sana tietosuoja on heille vaan täysin negatiivista asiaa, jota ei normaalikäyttäjä tarvitse.

  Signal on vaan selkeämpi txv sovellus. Thats it.

  Suosittelen VAHVASTI. Asentakaa joka puhelimeen viesti sovellukseksi mihin pääsette käsiksi. On loistava txv sovellus, jos koko suojaustekijä unohdetaan, ja voi v... se ihan "vahingossa", käyttäjän huomaamatta, suojaa signal->signal liikenteen.
   
 11. Vauhtimursu

  Vauhtimursu

  Viestejä:
  340
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Apinoihan se whatsappikin signaalista viestien salauksen jne, uskon että esimerkiksi (taas) tällä foorumilla tiedostetaan signaalin paremmuus vs whatsappi, mutta miten sen sais tosiaan noille lapsille ja kavereille joita ei tietotekniikka vähempää satu kiinnostamaan. Olen jo jokapaikassa sanonut että minä en whatsappia käytä kun parempiakin vaihtoehtoja on. Mutta koska olen "vähemmistöä" niin jengi pitäytyy mielummin whatsapissa. Niin se vaan menee.
   
 12. Obi-Lan

  Obi-Lan ¯\_(ツ)_/¯

  Viestejä:
  650
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  MySpace?

  Muutama tuttu lähtenyt ja vaihtanut takaisin vanhaan malliin eli vaihdetaan kuulumiset kun tavataan.. Uudella sosiaalisella medialla pitäisi olla jotain hyvää minkä takia liittyä, mutta mistäs se palveluntuottaja sitten loppupeleissä saa rahat jos ei mainoksia myy..
   
 13. skiip

  skiip Tukijäsen

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2019
  Iso peukku Facebookista lähdölle :tup: Täälläkin ollaan oltu jo pitkään ilman, eikä mitään korviketta oikeastaan enää edes kaipaa, ihmiset eivät ole parhaimmillaan tai edes omia itseään Facebookin ja Instagramin kaltaisessa sosiaalisessa mediassa. Whatsapille tosiaan kaipaisi korvikkeen ja Signal olisi hyvä, mutta harvapa siihen vaivautuu vaihtamaan - joten WA pysyy käytössä kätevyyden takia.
   
  Ormu tykkää tästä.