Facebookin salasanan vaihto, kun salasana ei tiedossa

Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
156
Olisi mielenkiintoinen ongelma ystävällä, joka osti uuden puhelimen ja nyt ei saa mitenkään Facebookkia toimimaan uudessa luurissa, koska ei muista salasanaa. Vanhalla luurilla pääsee vielä Faceen, mutta ei voi tietoja muuttaa, koska salasana on unohtunut...

Ja kaiken lisäksi hänellä on väärä puhelinnumero Facen tiedoissa, sekä vanha toimimaton sähköpostiosoite. Eli mikään Facen tarjoama palautuskeino ei onnistu ja support centeristä on pyydetty vaikka ja mitä, mutta vielä ei olla saatu sellaista apua, joka auttaisi ratkaisemaan tämän ongelman.

Olisiko jollain kokemusta tai ideoita? Vitsi kun olisi jokin tuki, jonka kanssa voisi tätä hoitaa..
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
15 489
Hetkonen, "kaverisi" salasana on unohtunut ja palveluun ilmoitettu puhelinnumero väärin, eikä myöskään tiliin liitetty email toimi? En tiedä miten tuo tilanne on saatu aikaiseksi, mutta siitä nousisi varmasti melkoinen kohu jos Facebook mahdollistaisi tuollaisessa tilanteessa salasanan vaihtamisen mitenkään muuten kuin varmentamalla henkilöllisyyttä esim. henkilötodistuksen avulla, mutta sillä tavalla sen pitäisi ilmeisesti kuitenkin onnistua.

Facebookin oma ohjesivu aiheeseen liittyen on täällä:

Varmentaminen henkilötodistuksen avulla ja hyväksytyt dokumentit:
 
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
156
Jep, kuva henkkareistakin on lähetetty, mutta ns ohjeet ja linkit jotka lähettävät, eivät joko toimi taikka eivät auta eteenpäin.

Ja tosiaan nyt ei ole mikään toisen tilin hakkerointi kysessä, vaan ihan oikeasti kaverin oma tili.

Eli facen puhelinnumeroon on hänellä tullut aikanaan typo ja netin palveluntarjoaja vaihtunut, jolloin lähti sähköposti. Ja luonnollisesti on oma moka ja ottaa varmasti opiksi nyt.
 

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
15 489
Jos pääsee kerran Faceen, niin salasana on todennäköisesti tallennettu jonnekin. Löytyy joko selaimen asetuksista tai appien salasanat Androidin/IOS asetuksista.
Minä käsitin aloituksesta että sinne oli päässyt sillä toisella luurilla sen vuoksi, kun vanha sessio oli koko ajan voimassa, eikä salasanaa kysytty missään välissä uudestaan, mutta edellisestä vastauksesta päätellen näin ei ollutkaan. Hyvä että selvisi.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
167 295
Viestejä
3 102 129
Jäsenet
57 276
Uusin jäsen
iterker

Hinta.fi

Ylös Bottom