- Liittynyt
- 18.04.2021
- Viestejä
- 447
Moi,
Nykyään 90% kaikista esipaistetuista jutuista on samassa tilassaan, eli 6kpl sämpylöitä / 2 patonkia.
Kuitenkin syön yhden patongin tai kolme sämpylää joten hävikkiin menee aina puolet koska esipaistetut eivät kestä ilmaa muutamaa tuntia enempää.
Pari päivää sitten patonki meni uuniin, ja päätin että yritän pelastaa toisen ja nakkasin sen pakastimeen.
Valmistusohje sanoo 8-10min 200-225C, siis huoneenlämpöiselle.
Onko kukaan tehnyt pakkasessa olevasta esipaistettua? Eli pitääkö vain nakata pellille ja seurata väriä? Vai voiko noita edes yrittää valmistaa pakastamisen jälkeen?
Raportoin kyllä jälkikäteen miten meni.
Nykyään 90% kaikista esipaistetuista jutuista on samassa tilassaan, eli 6kpl sämpylöitä / 2 patonkia.
Kuitenkin syön yhden patongin tai kolme sämpylää joten hävikkiin menee aina puolet koska esipaistetut eivät kestä ilmaa muutamaa tuntia enempää.
Pari päivää sitten patonki meni uuniin, ja päätin että yritän pelastaa toisen ja nakkasin sen pakastimeen.
Valmistusohje sanoo 8-10min 200-225C, siis huoneenlämpöiselle.
Onko kukaan tehnyt pakkasessa olevasta esipaistettua? Eli pitääkö vain nakata pellille ja seurata väriä? Vai voiko noita edes yrittää valmistaa pakastamisen jälkeen?
Raportoin kyllä jälkikäteen miten meni.