ERROR! Mahd: Event-ID 36887 Schannel, tai sitten joku muu (W764pro)

Liittynyt
04.12.2017
Viestejä
416
Rakkaat kanssakirjoittelijani. Lähestyn teitä nyt raskain sydämin. Koneeni on pahan vallassa ja hyvät konstit taas kerran niin vähissä.

Elikkäs!

Liittyykö 1 ja 2 toisiinsa tai miltä ongelma kuulostaa?

1.
Onko kellään tälläistä outoutta tapahtunut, että leikepöytä tai jokin muu sellaista hommaa hoitava elementti menee Windowsissa solmuun. Ongelma ilmenee niin, että välillä ei voi kopioida mitään vaikkapa hiirellä nostamalla paikasta toiseen. Joko mitään ei tapahdu, tai sitten se kansion kuvake jää siihen matkalle ollen kuollut. Ei voi enää koskea tai siirtää.

Samanlainen ongelma ilmenee myös selaimessa (FF64) jos yrittää hiirellä siirtää välilehteä eri kohtaan ikkunan palkissa. Sivu ei vain suostu siirtymään ja siirron yrittämisestä jää "kummitus" jäljelle. Kummitus on sen sivun esikatselukuva jota olisin halunnut siirtää. Tuotakaan ei voi enää koskea, vaan se vain siinä on haamuilemassa.

Välillä vika saattaa poistua hetkeksi ja palaa sitten taas ilman, että arvaisin mikä on vian aiheuttaja.


2.
Sitten tämä "Event ID: 36887 Schannel" Netin ihmemaa on tarjonnut* syyksi selaimen aiheuttamaa ongelmaa. En oikein tajua nyt...

Oliko näissä mitään tuttua kenellekään?
Kiitos jo etukäteen myös heille jotka jaksoivat lukea koko kysymyksen.


*
Event ID: 36887 Schannel is triggered by websites where the URL was upgraded to https but the locally stored link is still http. I have numerous old bookmarks to forums that have upgraded, but my bookmarks are still http. Some trigger the event 36887, but the majority don't.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
95 638
Viestejä
1 918 174
Jäsenet
40 546
Uusin jäsen
Porvarinen

Hinta.fi

Ylös Bottom