Ensi viikolla julkaistava Huawei Nova 4 pressikuvavuodon kohteena

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 13.12.2018.

Tagit:
 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 248
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  huawei-nova-4-render-1.jpg

  Huawei aikoo julkaista ensi maanantaina (17. joulukuuta) ensimmäisen kamerareiällisellä näytöllä varustetun älypuhelimensa, joka kantaa Nova 4 -mallinimeä. Laitteesta on nähty jo aiemmin kiusoittelu- ja vuotokuvia, mutta nyt vuorossa ovat viralliselta näyttävät pressikuvat DroidShout-sivuston toimesta. Kuvissa puhelin esiintyy neljässä eri värissä.

  Pressikuvat eivät paljasta suoranaisesti mitään uutta - etupuolella näytön reunat ovat kapeat ja etukamera on sijoitettu vasempaan ylänurkkaan. Takaa löytyvä kolmoiskamera muistuttaa asettelultaan P20 Pro -mallia, joskin huhujen mukaan puhelimen kalleimman version kolmoiskameran pääsensori perustuu Sonyn 48 megapikselin IMX586 -malliin.

  Toistaiseksi ei ole tietoa tullaanko Nova 4 julkaisemaan Euroopassa, sillä Nova 3 lanseerattiin vasta hiljattain alkusyksystä.

  Lähde: [Exclusive] Huawei Nova 4 Press Renders: 4 Color Variants, Punch Hole Style Selfie Camera, Triple Rear Cameras - Droid Shout - Everything about Gadgets
   
 2. Marti77

  Marti77 Team H2O

  Viestejä:
  1 044
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Eikö sony on normaalisti itse ensin julkistanut puhelinmalleja uudella kuvakenolla ja vasta sen jälkeen on annettu käyttää muissa merkeissä?
  No koko tulee olemaan aivan liian suuri vaikka olisi minkälainen kuvakenno niin jää kauppaan mutta jos julkaisevat 8" näytöllä olevan version niin voisi harkita tablet käyttöön.
   
 3. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 248
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei noita Sonyn omissa malleissa käytettyjä sensoreita taida yleensä olla ollut tarjolla muiden valmistajien tuotteisiin.