Dead Cells (PC/Mac/Linux, PS4, Xbox One, Switch)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Jarppaboi, 07.08.2018.

 1. Jarppaboi

  Jarppaboi

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Dead Cells - The rogueVania from Motion Twin.

  Laitetaas nyt tällekin oma thread pystyyn. Tänään päättyi Early Access. Tuli eilen hankittua PC:lle kun selailin revikoita Switchin indiepeleistä ja tuli törmättyä kehuihin.

  Todella timangi pelattavuus 4 tunnin perusteella. Kolme kertaa olen nyt päässyt hakkaamaan päätä seinään ekan bossin kanssa ja vielä ei ole siitä edetty. Pientä grindausta kyllä tiedossa että saa alkuun uudelle runille paremmat esineet niin ehkä se siitä helpottuu.

  Voin lämpimästi suositella mikäli tällainen "roguevania" lajityyppinä kiinnostaa. Grafiikat toimii 4K-tarkkuudellakin. Suosittelen kyllä pelaamaan ohjaimella näppäimistön sijaan, ei ainakaan omat sormet meinaa taipua 4 näppäimen (+ 2 hiiren nappia) samanaikaiseen takomiseen.
   
  iunknown ja JRantajoki tykkäävät tästä.
 2. JRantajoki

  JRantajoki

  Viestejä:
  126
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Näyttääpä mielenkiintoiselta, välittömästi wishlistiin. FTL minun kiinnostukseni koko roguelike genreen herätti, taidan olla vain aavistuksen nirso kun sellaisia kunnolla koukuttavia pelejä ei tahdo löytyä. Rogue Legacy on yksi josta pidin kovasti, ja taitaa tässä olla jonkun verran samantyylistä meininkiä. Ei varmasti huono ostos tuohon n.20e hintaankaan, mutta just tällä hetkellä muutenkin pelattavaa niin jäänee odottelemaan vielä parempaa alennusta.
   
 3. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Pelattavuus on kyllä huikeaa, mutta itse kaipaan valmiiksi rakennettua maailmaa tarinoineen. Onneksi samantyylisellä pelimekaniikalla varustettu Death's Gambit tulee tässä kuussa.

  Early Accesista tuli ostettua jo jokunen kuukausi sitten. Pitää jossain vaiheessa katsella kuitenkin lisää. Jokusen tunnin taisin pelata. Helppo suositella kuitenkin, jos tälläisen tyylin peli nappaa. Taistelu on vieläpä nautinnollisen rullaavaa, kun rytmiin pääsee.
   
 4. Meik

  Meik

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Tuli ostettua Switchille kun oli tuo ennakko-ale sillekkin.
  Loistavan oloinen tekele näin alkuun. Kuolemia tullut paljon mutta aina saa syyttää vain itseään (ehkä vähän Switch-käännöstä myös). Pakkohan sitä on mennä härkkimään kovia jannuja parempien kamojen toivossa!
  Ulkoasu on todella hyvä, tuntuu tulevan näitä pikseli-pelejä nykyään joka tuutista mutta tässä se toimii. Hyvät animaatiot ja jotenkin niin hyvä pelattava hahmo auttaa. En yleensä näistä roguelike-peleistä tykännyt, FTL ehkä pieni poikkeus.

  Harmi kun Switch-käännös tuntuu kärsivän fps-dropeista ja pariin kertaan on tullut vastaan että hahmo jumittuu paikalleen ja sitten "teleporttaa" sinne minne olisi alun perin juossut... lie jättää muutaman kuvan välistä ja ottaa ne sitten kiinni. Tämä vaikeuttaa pelaamista jonkin verran, mutta uskon että korjataan tulevilla päivityksillä sulavaksi. Pelasin vain telakan kautta isolta ruudulta.

  Toimii muuten huomattavan hyvin tatilla, en ole d-padia käyttänyt liikkuessa ollenkaan. Mukava lisä on myös että napit saa laitella oman maun mukaan :tup:

  Siitä vielä pelille mukava traileri joka kyllä antaa hyvin suuntaa mitä peli tuo tullessaan!

   
 5. tnr

  tnr

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  08.03.2018
  Jokin tässä pelissä kyllä ärsyttää aivan suunnattomasti, vaikka pelattua tuleekin kohtuu paljon. En siis aivan yhdy kriitikoiden täyteen ylistykseen, sellainen 8/10 -kokemus toistaiseksi itselle.

  Jotenkin nuo kontrollit vaan tuntuvat vähän jähmeiltä. Tai sitten pelin animaatioissa on toivomisen varaa sen verran, ettei hahmo vaan tahdo tehdä sitä mitä toivon. Menee usein ihan rämpyttämiseksi, jotta saa jotain liikekomboja aikaiseksi, pl. tuplahyppy. Ainakin kun vertaan sitä edelliseen Switchillä pelaamaani 2D-peliin Hollow Knightiin. Ylivoimaisesti pisimmälle olenkin päässyt sillä, että heitän turretit maahan pätkyttämään ja pysyn itse loitolla. Ensialkuun se tuntui jopa vähän huijaamiselta.

  Tai sitten olen vain yksinkertaisesti huono.
   
 6. Niska

  Niska

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  30.06.2017
  Millä ohjaimella pelaat?
   
 7. tnr

  tnr

  Viestejä:
  11
  Rekisteröitynyt:
  08.03.2018
  Switchin pro controllerilla.
   
 8. Meik

  Meik

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Itse en ole kontrolleista huomannut mitään erikoista, vain nuo pelin tekniset nytkähdykset vähän aiheuttaa ongelmia välillä. Näihin olen nyt tottunut mutta silti haluan asiat kuntoon! Siellä on onneksi Switchille tulossa päivitystä.
  Pääsin myös ensikertaa tämän lävitse, oli huikea buildi. Ei viimeinen bossi saanut oikein mitään aikaan ja itse vain keskityin kahdella eri jousipyssyllä paukuttelemaan ansojen antaessa tukea. Sen jälkeen on pari uutta runeakin tullut ja Hard-vaikeusaste aukesi. Daily Challengeja en ole käynyt tekemässä, ehkä jossakin välissä.

  Huikea tekele, harvoin töihin Switchiä vien mutta tämän pelin takia olen tauolla paukutellut ja kironnut typeriä kuolemia :tup:
   
  Niska tykkää tästä.
 9. iunknown

  iunknown

  Viestejä:
  128
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Kiitoksia suosituksesta, eilen tuli hommattua ja on kyllä lajityyppinsä huippua. Erittäin toimiva yhdistelmä taktiikkaa ja toimintaa. Daily Challengeille peukku sillä ovat todellakin haastavia ja jo top 500 pääseminen tuntuu saavutukselta.
   
  Jarppaboi, Meik ja xboxTimppa tykkäävät tästä.