Datatronic / Aina hyvä hinta ja vielä parempi palvelu. Tavoitteena paras.

Dudem

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 892
Mikä tilanne takuupuolella tällä hetkellä? Ollut siellä oma tapaus nyt reilu 2 viikkoa käsittelyssä, laittelin sähköpostia asiasta tällä viikolla.
 
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
198
TPRGJMAKQ

Ma-ti välisenä yönä tilattu ja yhä lukee vain Jälkitoimitus (maksettu). Tilatessa oli toimitusarviona 2-4 työpäivää, nyt tilaushistoriassa näkyy 12-20 työpäivää. Mikä nyt pitää paikkaansa sitten?

Tein 3 eri tilausta peräkkäin eri tuotteista, koska aivot. Laitoin että voitte yhdistää lähetykset. Jännästi toinen tilauksista lähti tiistaina ja kolmas tänään keskiviikkona. Erikoista että eri päivinä kun molempia piti olla varastossa ettekä kuitenkaan yhdistäneet tilausta? Loogisesti tuo ensimmäisin tilaus ei ole vielä lähtenyt kun tavaraakaan ole.

Lisäksi olisiko mahdollista saada Schenkerin automaatit mukaan toimituspaikkalistaukseen? Automaateille n. 300 metriä matkaa (kahdessa eri ruokakaupassa), lähimmälle fyysiselle noutopisteelle 9km. Tämän vuoksi pyysin myös paketit samassa lähetyksessä ettei tartte 9+9km ajella joka toinen päivä. Toki voin hakea ne kaikki samaan aikaan, mutta ikävä kaupalle jolla muutenkin hyllyt ja lattiat turpoavat paketeista ja haluavat ne mieluusti heti pois.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 538
Viestejä
4 333 563
Jäsenet
72 240
Uusin jäsen
Chaliseus

Hinta.fi

Ylös Bottom