D-link DCS-6500LH ongelma

Liittynyt
07.09.2021
Viestejä
83
Mahtaisikohan joltain löytyä tuota...
-> kamera pyytää liittymään laitteen omaan wlaniin
-> sen jälkeen haluaa käyttää olemassa olevaa wlania (omaani)
-> se miettii jonkin minuutin ajan ja ehdottaa laitteen resetointia

Olen kokeillut jo kaikenlaista.... ei lähde pelittämään....
 
Liittynyt
18.03.2017
Viestejä
509
Pyytää liittymään laitteen omaan wlaniin... miten? Tuleeko siitä ilmoitus älypuhelimen tai tabletin mydlink-sovellukseen, vai jotenkin muuten?
Mitä kameran merkkivalo tekee sillä aikaa?

Oletko jo kokeillut kameran resetointia, eli painaa auki taivutetulla paperiliittimellä tai muulla sopivalla välineellä kameran reset-nappia niin kauan että kameran merkkivalo näyttää jatkuvaa punaista valoa?
 
Liittynyt
27.12.2018
Viestejä
2 383
Wireless IEEE Standard802.11n/g (1T1R)
Melko vanhaa tekniikkaa. Onko wifi-tukarissasi sallittu 802.11n vai vain esim. ac? Entä onko salausalgoritmi sellainen, mitä tuo kamera ei tue
 
Liittynyt
07.09.2021
Viestejä
83
Wireless Mode (Langaton-tila): Automaattinen.
Ei herjaa vääristä salasanoista tms. Käytän salauksena wpa2-personal.
Laite on resetoitu useamman kerran.

Eikö laitteen valo pitäisi olla vilkkumatta asennuksessa.... nyt se vilkuttaa....

Hyvää vastaavanlaista kameraa saa ehdottaa. Max 60eur hintaista.
 
Liittynyt
18.03.2017
Viestejä
509
Ohjekirjan mukaan keltaisena vilkkuva valo tarkoittaa "valmiina asennettavaksi", kun taas punainen vilkkuva valo tarkoittaisi "wifi-yhteys menetetty".

Ilmeisesti siis mydlink-kännykkäsovellus yrittää selvittää tarvittavat wifi-verkkoasetukset kännykästä automaattisesti, pyytää sitten liittämään kännykän kameran omaan wlaniin, jotta sovellus pystyy syöttämään asetukset kameralle. Sen jälkeen sovellus pyytää vaihtamaan puhelimen takaisin omaan wifi-verkkoosi, ja odottelee kameran ilmaantuvan siihen verkkoon... mutta jostain syystä näin ei tapahdu.

Onko wifi-tukiasemassasi/reitittimessäsi esim. MAC-osoitelista päällä, ja kameran MAC-osoite puuttuu sallittujen listalta? Näkyykö tukiaseman/reitittimen asetuksissa mitään merkkejä siitä että kamera olisi yrittänyt yhteyttä siihen? Esimerkiksi ilmestyykö langattomaan verkkoon kytkeytyneiden asiakaslaitteiden listaan uutta laitetta kun verkkoasetukset on lähetetty kameralle?
 
Liittynyt
27.12.2018
Viestejä
2 383
Käytän salauksena wpa2-personal
Tuossa se vika lienee noin vanhan verkkoclientin kanssa. WPA-moden alta pitäisi löytyä vielä WPA/WPA2 Personal, salausalgoritmeina TKIP ja AES mm. Kokeile lisätä vanhoja sen verran päälle, että kamera alkaa yhdistää ja kiristä sitten löysät pois. Ja kai olet tarkistanut, että tukari tukee myös 802.11n:ää eikä pelkkää ac:ta
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 631
Viestejä
4 197 191
Jäsenet
70 758
Uusin jäsen
eesy

Hinta.fi

Ylös Bottom