Crashin jälkeen mikään ei toimi

Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
246
Eli Win 10 kehissä pöytäkoneessa ja pelailin Rocket Leagueta kun yhtäkkiä jurttasi koko kone. Pääsin uloskirjautumaan ilman että tarvitsi sammuttaa konetta ja kun tulin takaisin winukkaan niin mikään ohjelma ei toimi 5 sekkaa pidempään, poikkeuksena Chrome. Eli jos yrittää vaikka Winukkaa installoida uusiksi tai viamääritystä tai asentaa jotain korjaus ohjelmaa niin kaikki crashaa 5sekan jälkeen. Ei googlekaan auttanut kun tuntuu olevan aika uniikki ongelma. Jostain syystä Steamin saa päälle mutta luonnollisesti kun jonkun pelin käynnistää niin crashaa saman tien. Jos vaikka CPU-Z tai Netflix sovellusta koittaa käynnistää niin jurttaa käynnistyksen kesken ja jää hiiren osoittimen viereen vilkkumaan villisti tuo lataus kuvake loputtomasti, jotkut ohjelmat kaatuu itestään jotkut joutuu tehtävienhallinnosta pysäyttämään. Luonnollisesti restartannut koneen ja sillai mutta ei auta. Samoin ei saa edes Nvidia experienceä päälle kun sen latauksen aikana kaatuu sekin.
Hyvin kummallinen tilanne kun ei oikein saa päälle mitään ohjelmaa jolla tarkastaa että mitä vittua on tekeillä.
Sain jonkun Win10 pikkupäivityksen ajettua äsken läpi mutta tuokaan ei auttanut mitään.
En saa edes konetta käynnistettyä vikasietotilassa kun crashaa tuo valikko mistä sen saa päälle
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
287
BIOS reset
Vain Yksi muistikampa kerrallaan kiinni ja testausta
Näytönohjain irti ja CPU ohjain käyttöön jos on
 
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
246
BIOS reset
Vain Yksi muistikampa kerrallaan kiinni ja testausta
Näytönohjain irti ja CPU ohjain käyttöön jos on
Kokeilin näitä, ei auttanu mitään. Pari tuntia meni ja yhtäkkiä rupes taas toimii normaalisti, vaikee ymmärtää mitä oikeen kävi, jää varmaan mysteeriksi.
 
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
246
Okkei nyt selvis mikä se ongelma oli. Asus GPU Tweak II se sitten oli mikä kusi kaiken. Ei edes tullut mieleen että se tuo voisi olla kun vuosia sitä jo käyttänyt ongelmitta mutta tänään taas alkoi samat ongelmat ja kun sattumalta sammutin tuon niin loppui. Kokeilin installoida uudemman version mutta löi samalla tavalla koneen jumiin. No sain sentään uninstalloitua tuon ja mennään sitten Afterburnerilla niinkuin varmaan valtaosa muistakin. Kaikenlaista..
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
125 383
Viestejä
2 448 275
Jäsenet
49 190
Uusin jäsen
lukab

Hinta.fi

Ylös Bottom