• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Muut Cozze 13 pizzauuni Tokmanni *klubi tarjous

Liittynyt
26.12.2022
Viestejä
309
Tuote: Cozze 13 pizzauuni
Tarjoushinta: 109
Normaalihinta: 229
Kauppa: Tokmanni ainoastaan verkkokaupasta tilaamalla
Voimassa: 31.8 tai niin kauan kuin tavaraa riittää
Linkki: Pizzauuni Cozze 13"


Kommentti tarjouksesta: Ihan kelpo hintaan perus kaasu pizzauuni. Tarvii tokmannin klubijäsenyyden. Omani sain juuri haettua, mutta en ole ehtinyt kokeilemaan.
 
Tälle iso suositus. Loistava uuni, ja erittäin nopea + kätevä etenkin lisävarusteisen luukun kanssa.

Varovaisuutta tosin, 450 astetta on mittarissa nopeasti luukun kanssa.
 
Tälle iso suositus. Loistava uuni, ja erittäin nopea + kätevä etenkin lisävarusteisen luukun kanssa.

Varovaisuutta tosin, 450 astetta on mittarissa nopeasti luukun kanssa.

Alkoi houkuttamaan Ooni Koda 12 vaihto tähän, tuo U-poltin kuulostaa todella paljon paremmalta mitä Oonin vain takaosassa oleva poltin, joka käytännössä tekee uunista toispuoleisen ja vaatii pizzan kääntelyä paiston aikana. Ehkä tässä olisi vähän tasaisempi lämpötila eikä niin että suuaukon lähellä pizza hädin tuskin paistuu ja perällä syttyy tuleen.

Koko saisi toki olla isompi, mutta satasen hinnalla ei kuulosta hassummalta.
 
Alkoi houkuttamaan Ooni Koda 12 vaihto tähän, tuo U-poltin kuulostaa todella paljon paremmalta mitä Oonin vain takaosassa oleva poltin, joka käytännössä tekee uunista toispuoleisen ja vaatii pizzan kääntelyä paiston aikana. Ehkä tässä olisi vähän tasaisempi lämpötila eikä niin että suuaukon lähellä pizza hädin tuskin paistuu ja perällä syttyy tuleen.

Koko saisi toki olla isompi, mutta satasen hinnalla ei kuulosta hassummalta.
Itselläni Ooni Kura 12, ja käytän sitä puupilkkeillä. Vastakkaiseen päähän sijoitettu piippu vetää liekkiä uunin läpi, joten oletan että sen kanssa lämpö jakaantuu hiukan tasaisemmin, kuin jos toisessa päässä olisi pelkkä poltin. Mutta ohutpohjaisen pizzan kanssa joutuu sekuntikelloa pitämään vierellä ja pyöräyttämään pizza 15-20 sekunnin välein ympäri. Yleensä minuutin paistoaika riittää että valmista tulee.

Kyllähän tuommoinen U-poltin varmasti parannus tuohon nähden olisi.
 
Pistetty tilaukseen. Kiitoksia. Pitää vielä joku pieni kaasupullo hommata. Jospa löytyisi käytetty.
 
Eikös se vähän ole näiden ideakin, että tuon verran lämpöä on?
On juu, mutta tarkoitin että tuollainen tavoitelämpö tulee nopeasti. Menee siitä kuumemmaksi toki, eli luukkua käytettäessä uunia ei unohdeta ulos pöhisemään tunniksi.
 
Tuleeko tuossa mukana letku tavalliseen kaasupulloon vai pitääkö hankkia erikseen?
 
Ensivaikutelma vaikuttaa kyllä ihan laadukkaalta, huomenna pääsee vasta laittamaan kunnolla tulille kunhan taikina tekeytyy. Etuluukkua ei tosiaan tule tässä mukana, sen saa erikseen tilattua, mutta aika tyyris näyttää olevan +40e hintaan jos itse laitteen hintaa miettii. Mutta katotaan onko sille niin tarvetta.
 
Kiitoksia vinkistä, tilaukseen meni! Joutaa Mustangin tekele eläkkeelle. Muistakaa käyttää uutiskirjeen koodi, niin hinta putoaa vielä 10e.
 
Itsellä oli eka versio Cozzesta kun aloittelin pizzanpaisto, vahva suositus. Huomattavasti aloittelijaystävällisempi uuni kuin Cello, Roastmaster jne Koda12 kopiot, joissa lämpötilaero suuri etu ja takaosassa. Mitään luukkua en ikinä kaivannut tuohon, vaikka ainahan etureuna on viileämpi riippumatta uunista. Cozzessa ei ikinä ollut ongelmia sytyttimen kanssa toisin kuin Koda12, missä jengillä ollut ongelmia syttymisen tai päällä pysymisen kanssa. Suurin haaste tuossa on suuaukon mataluus jolloin pizzan irrottaminen lapiosta vaatii hiukka harjoittelua ja takaosaan ei näe pizzan paistumista, mutta niinhän se on kaikissa tuon kokoluokan uuneissa.
 
Viimeksi muokattu:
Tuleekos tuos matalapainesäädin mukana ?
 
Kelpo uuni ollut. Lämmittäessä tuulisella säällä luukusta olisi varmaan ihan selkeää hyötyä. Tarkan markan pizzanpaistajana panostaisin kuitenkin ennemmin oikeasti tarpeellisiin tarvikkeisiin.
 
Nyt kun on varmaan kuudet pitsat paistellu niin voi kyllä ihan suositella myös tuohon proshopin hintaankin. Lämpeää kyllä ihan pirun nopeaa. Matala suu-aukko vähän vaati harjoittelua, mutta kyllä se parin pitsan jälkeen alkoi sujumaan. Pari minuuttia menee per pizza ja 3-4 pyöräytystä, liekit minimillä itse paiston aikana.
 
Nyt kun on varmaan kuudet pitsat paistellu niin voi kyllä ihan suositella myös tuohon proshopin hintaankin. Lämpeää kyllä ihan pirun nopeaa. Matala suu-aukko vähän vaati harjoittelua, mutta kyllä se parin pitsan jälkeen alkoi sujumaan. Pari minuuttia menee per pizza ja 3-4 pyöräytystä, liekit minimillä itse paiston aikana.
Miten pitkään esilämmität uunia? Onko sulla IR-mittari? Omassa uunissa sai pitää hiukka enemmän hönkää kuin minimit. Tuulisella kelillä järven rannalla esilämmitys oli todella hidasta, joutui alkaa rakentelemaan tuulisuojaa tason ympärille. Tuohon matalaan suuaukkoon kun tottuu, niin sen jälkeen isommat uunit tuntuu hullunkuriselle käyttää. Kunhan pitää huolen, ettei pizza tartu lapioon kiinni, niin tuossa ei ole ongelmaa.
 
Miten pitkään esilämmität uunia? Onko sulla IR-mittari? Omassa uunissa sai pitää hiukka enemmän hönkää kuin minimit. Tuulisella kelillä järven rannalla esilämmitys oli todella hidasta, joutui alkaa rakentelemaan tuulisuojaa tason ympärille. Tuohon matalaan suuaukkoon kun tottuu, niin sen jälkeen isommat uunit tuntuu hullunkuriselle käyttää. Kunhan pitää huolen, ettei pizza tartu lapioon kiinni, niin tuossa ei ole ongelmaa.
Vajaa puolituntia, en kyllä mittarilla tarkastanut lämpöjä, mutta uunin oma näytti n. 440-450, toki katetulla terassilla ilman tuulta. Vielä pitäisi pitsan kääntölapio hommata ja modata reikiä tuohon vanhaan pizzalapioon.
 
Vajaa puolituntia, en kyllä mittarilla tarkastanut lämpöjä, mutta uunin oma näytti n. 440-450, toki katetulla terassilla ilman tuulta. Vielä pitäisi pitsan kääntölapio hommata ja modata reikiä tuohon vanhaan pizzalapioon.
Samoihin lämpöihin kansiluukun kanssa menee se 10min, ei energiaa kannata ehdoin tahdoin taivaalle tuupata..
 
Samoihin lämpöihin kansiluukun kanssa menee se 10min, ei energiaa kannata ehdoin tahdoin taivaalle tuupata..
Samaan aikaan noiden rakententeiden muuttaminen ei ole sallittua. Johonkin se lämpö sieltä menee kuitenkin, jos ei luukusta ulos niin sitten alas tai ylöspäin. En jättäisi tuota valvomatta luukun kanssa. Esim. Koda12 suli säätönopikka jos sopivasti tuulen suunta ja lämpö ei päässyt ulos aukosa. Omassa Edil Planet Surrientossa tulee mukana etuluukku, mutta sitäkään ei saa sulkea kokonaan lämmityksen ajaksi.
 
Samaan aikaan noiden rakententeiden muuttaminen ei ole sallittua. Johonkin se lämpö sieltä menee kuitenkin, jos ei luukusta ulos niin sitten alas tai ylöspäin. En jättäisi tuota valvomatta luukun kanssa. Esim. Koda12 suli säätönopikka jos sopivasti tuulen suunta ja lämpö ei päässyt ulos aukosa. Omassa Edil Planet Surrientossa tulee mukana etuluukku, mutta sitäkään ei saa sulkea kokonaan lämmityksen ajaksi.
Luukku on hyväksytty varuste tuon kaasumallin kanssa, ja siinä on myös reiät eli uuni ei silti ole suljettu.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
286 462
Viestejä
4 919 246
Jäsenet
79 186
Uusin jäsen
Calimero

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom