Corsair julkaisi Hydro X -nestejäähdytyssarjaan uusia iCue Link -osia

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 891


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Tietotekniikkajätti Corsair julkisti iCue Link -ekosysteemin alun perin Computex-messuilla aiemmin tänä vuonna ja ensimmäiset sarjan laitteet saatiin julki kesäkuun lopulla. Sittemmin sarjaa on laajennettu joillain uusilla osilla ja nyt on vuorossa custom loop -nestekiertojen ystäville uutta osaa.

Corsair iCue Link -sarja on laajentunut Hydro X -custom loop -nestekiertoihin tarkoitetuilla uusilla iCue Link XD5 RGB Elite LCD pumppusäiliöllä, XG7 RGB 40 -sarjan GPU-nesteblokeilla sekä uusilla XT Softline Mesh Tubing -letkuilla. Hydro X iCue Link -perheeseen kuuluivat jo aiemmin saman pumppublokin näytötön versio, XC7-prosessoriblokkeja sekä XG3 RGB Hybrid -GPU-blokkeja.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="92064,92063"]

iCue Link XD5 RGB Elite LCD -pumppusäiliö on ominaisuuksiltaan pääosin vanha tuttu. Vettä liikutetaan Xylem D5 PWM -pumpulla, jonka luvataan liikuttavan 800 litraa tunnissa 2,1 metrin painekorkeudella ja tarjoavan teoriassa maksimissaan 1500 litran läpivirtauksen tunnissa. Pumppublokkia saa käyttää vain kuparisten ja messinkisten nestekierto-osien kanssa, eli alumiiniset nesteeseen koskevat osat ovat ehdottomasti pannassa.

Nestesäiliön runkoon sijoitetun 2,1” IPS LCD -näytön resoluutio on 480x480 ja se osaa näyttää esimerkiksi kokoonpanon eri lämpötiloja, mukaan lukien nesteen lämpötila pumppusäiliöön integroidun sensorin kautta, tai vaikka käyttäjän suosikki giffejä. Itse säiliötä valaistaan 22 erikseen osoitettavalla RGB LEDillä ja neste liikkuu sisään ja ulos standardeilla G1/4”-kierteillä varustetuista liittimistä.

[gallery link="file" ids="92067,92066,92065"]

iCue Link XG7 RGB 40 -sarjan varsinaiset GPU-blokit on valmistettu CNC-koneistetusta kuparista, joka on lopuksi nikkelöity, mutta sen ympäriltä löytyy loput näytönohjaimen piirilevystä peittävä alumiininen kansirakenne. Mukaan kuuluu niin ikään alumiininen taustalevy näytönohjaimelle. GPU-blokin kansi on kirkasta pleksiä, joten nesteen liikkeen läpi sen yli 50 rivasta rakentuvan kylmälevyn näkee myös käytännössä.

XG7 RGB 40 -sarjan blokki vie koneesta kaksi korttipaikkaa ja sen strategiset mitat ovat 278 x 151 x 25 mm ainakin MSI:n GeForce RTX 4090 Suprim- ja RTX 4090 Gaming Trio -malleille tarkoitetussa versiossa, mutta eri näytönohjainmalleille tarkoitetut mallit voivat mahdollisesti poiketa näistä mitoista. Blokin pohjapuolelta löytyy esiasennettuna lämpötyynyt ja -tahnat nopeaa asennusta varten. Yhtiön mukaan se tulee tuomaan nopealla tahdilla saataville eri malleille sopivia versioita uudesta XG7:sta ja pressikuvissa oli jo Asuksen TUF ja ROG Strix RTX 4080- ja 4090 -mallit mukana.

Corsair Hydro X iCue Link XD5 RGB Elite LCD on hinnoiteltu 349,90 euroon ja se tulee saataville valkoisena ja häiveharmaana versiona. iCue Link XG7 RGB 40-series on puolestaan hinnoiteltu 239,90 euroon ja valkoisena sekä mustana saataville tuleva XT Softline Mesh Tubing 23,90 euroon per kolmen metrin paketti.

Lähde: Lehdistötiedote, Tuotesivut: XD5, XG7, Mesh Tubing

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
20.03.2017
Viestejä
459
Mitä kiinalaiset edellä, sitä länsimaat perässä

Bykskillä ja barrowilla taisi olla tuollaisia lämpötilanäytöllä varustettuja blokkeja ja pumppuja jo vuosia ennen corsairia ja muita länsivalmistajia (jälkimmäiset tuppasivat myymään kaiken erikseen)
 
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
513
Jatkuvasti päällä olevat oled-näytöt himmenevät ja lopulta ovat lukukelvottomia ~2v kuluttua. Steelseriesin vastaanotinyksikön oled-näytöt olivat viime laneilla taas surkeaa katsottavaa, kun jatkuvasti päällä olevat osat olivat muuttuneet kavereilla valkoisista harmaiksi viime näkemältä..

Täysin turha ominaisuus moinen näyttö nykyisellä näyttötekniikalla.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
5 664
Jatkuvasti päällä olevat oled-näytöt himmenevät ja lopulta ovat lukukelvottomia ~2v kuluttua. Steelseriesin vastaanotinyksikön oled-näytöt olivat viime laneilla taas surkeaa katsottavaa, kun jatkuvasti päällä olevat osat olivat muuttuneet kavereilla valkoisista harmaiksi viime näkemältä..

Täysin turha ominaisuus moinen näyttö nykyisellä näyttötekniikalla.
Uutisessa mainitaan että on IPS näyttö niin kyllä se kestää pidempääkin.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
247 677
Viestejä
4 324 206
Jäsenet
72 072
Uusin jäsen
Samqpa

Hinta.fi

Ylös Bottom