Cooler Masterin MasterHUB haastaa Stream Deckin ja Loupedeckin modulaarisuudella

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 907


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Cooler Master on esitellyt Computex 2023 -messuilla yhtiön näkemystä makropadeista, hallintapaneeleista tai miksereistä. Tarkempi määrittely on hankalaa, sillä MasterHUB lähestyy asiaa modulaarisesta näkökulmasta.

Cooler Master MasterHUB rakentuu 6 x 4 tuumaisesta eli noin 15 x 10 senttisestä Flexbase-taustalevystä, johon modulaariset osat napsahtavat kiinni magneeteilla ja yhdistyvät pogo-pinneillä. Itse Flexbase on yhteydessä tietokoneeseen USB-C:llä, mutta vaatii ilmeisesti Thunderbolt-tuen.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="87924,87923"]

Tällä hetkellä Cooler Masterilla on koossa kahdeksan erilaista moduulia. Näyttömoduuleita on kolmea eri kokoa, joista suurin on 8-tuumainen kosketusnäyttö, keskimmäinen 5” ja pienimmän koosta ei päästy täyteen varmuuteen, koska sen viereisen infolapun mukaan myös se olisi 5”, vaikka on silmin nähden edeltävää pienempi. Oikeastaan mukana on neljäs ja viideskin näyttömoduuli, mutta Dial Encoderissa näyttö on integroitu pyöriteltävän säätimen keskelle ja 15-Key Display -moduulissa jokaiseen 15 näytöstä. Dial-moduulissa on kolme pienempää pyöriteltävää säädintä, Scrolling Wheelissä kaksi vierekkäistä rullaa ja Slider-moduulissa viisi rinnakkaista liukusäädintä.

Lähde: Tom's Hardware

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 424
Perhana näitä samankaltaisia tuotenimiä. Luin taas ensin Steam Deck.
Niin minäkin ja artikkelia lukiessa ihmettelin. Tajusin virheeni vasta sun kommentin luettua.

Tää on ihan hauska idea, MUTTA kaatunee samaan mihin moni muukin hyvä idea: Hintaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 601
Viestejä
3 971 646
Jäsenet
67 935
Uusin jäsen
Muutamantuomainen

Hinta.fi

Ylös Bottom