Cooler Master julkisti haptista palautetta antavan CModX Synk X -pelituolin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 582


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Cooler Master on julkistanut CModX-brändinsä alla uuden pelituolin. Synk X –pelituoli eroaa massasta tarjoamalla takamukselle ja selälle haptista palautetta.

CModX Synk X –pelituoli antaa haptista palautetta muuttamalla ääniaallot värinöiksi. Aiemmista Cooler Masterin ja Razerin haptista palautetta tarjoavista tuoleista poiketen Synk X:ssä ei ilmeisesti käytetä D-Boxin teknologiaa, tai ainakaan siitä ei löydy tuoteisvuilta maintaa. Pelaajien kannalta oleellisin eli RGB-valaistus saattaa kuitenkin olla unohtunut, sillä päätuen takaa löytyvät Cooler Masterin logon ulkoääriviivat ovat kaikissa pr-materiaaleissa violetit.


Synk X on alustariippumaton pelituoli ja haptisen palautteen lähteeksi sille kelpaa mikä tahansa äänilähde, kunhan se tukee auxia (3,5 mm), Bluetoothia tai 5,8 GHz:n tiedonsiirtotaajuutta. Yhtiön mukaan haptinen palaute toimii 20-200 hertsin taajuudella ja se on reaaliaikaista, joskin langattomilla yhteyksillä viivettä tulee 5,6 millisekuntia.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="80187,80186"]

Jos käyttäjä haluaa kuunnella ääniä muutoinkin kuin selällään tai takapuolellaan, löytyy tuolin kyljen hallintapaneelista myös kuulokeliitin. Sisäänrakennetun 5200 mAh:n 8-kennoisen akun ansiosta käyttäjän ei tarvitse pelätä johtoihin kompastumista. Akun luvataan riittävän 8 tunnin yhtäjaksoiseen musiikin toistamiseen tai 4 tuntiin intensiivistä bassojytkettä. Latausaikaa akku vaatii tyhjästä täyteen 6 tuntia.

Tuotesivujen mukaan Synk X:n runko on valmistettu teräksestä ja puusta. Selkänoja on säädettävissä maksimissaan 135 asteen kallistuskulmaan ja istuimen alta saa esiin kaksivaiheisen jalkatuen. Tuolin pehmusteet ovat memory foamia eli viskoelastista vaahtoa ja se on verhoiltu hengittävällä kankaalla. 4D-käsinojat liikkuvat ylös ja alas, eteen ja taakse, molemmille sivuille ja vielä kallistuvatkin päälle. Käyttäjällä sopii olla elopainoa maksimissaan 135 kg, vaikka tuolin jalustan luvataankin kestävän jopa 1300 kg:n painot.

Cooler Master ei paljastanut CModX Synk X –pelituolin hintaa tai milloin se tarkalleen löytyy lähikaupan hyllystä. Tuoli tulee saataville mustana ja harmaana.

Lähteet: Cooler Master, CModX, Lehdistötiedote

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
3 632
Bass shaker maksaa n80€ eli kovin paljon enemmä normi tuoliin verrattuna ei kannata maksaa.
Tietysti akku ym.. elektroniikka maksaa myös niin epäilisin 600-800€.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
148
Onko tämä edes haluttu ominaisuus? Esim. hiiri-näppis peleissä persetärinä olisi selkeä haitta, koska tarkkuus kärsisi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
193 276
Viestejä
3 492 543
Jäsenet
62 321
Uusin jäsen
Jorma63

Hinta.fi

Ylös Bottom