Cooler Master esitteli motorisoidun taisteluasema Orb X:n

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 384


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Cooler Master esitteli virtuaalisessa Summit-tapahtumassaan D-Boxin kanssa yhteistyössä toteutetun pelituolin. Hulppea parin tonnin pelituoli kuitenkin kalpenee pelitaisteluasemakilvan uusimman osanottajan, Orb X:n edessä.

[embed]
Taistelumunaksikin ulkonäkönsä puolesta sopiva Orb X noudattaa muista taisteluasemista tuttua mallia, jossa samaan pakettiin on integroitu vähintään pelituoli, taso näppäimistölle ja hiirelle sekä näytöt. Oman elämänsä Dath Vaderiksi itsensä tuntee viimeistään silloin, kun moottoroitu kupu laskeutuu näyttöineen silmien eteen hipaisukytkimen painalluksella. Kupuun voidaan asentaa yksi maksimissaan 49-tuumainen tai kolme maksimissaan 27-tuumaista näyttöä. Tuoli on luonnollisesti varustettu myös kattavalla RGB-valaistuksella niin taisteluaseman sisä- kuin ulkopuolellakin.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="64094,64093"]

Orb X:n pelituolin ergonomian luvataan takaavan pitkätkin pelisessiot kivuitta, kunhan tuolin säädöt optimoi itselle sopivaksi. Pelkästään pää- ja alaseläntuet sisältävät kuusi eri tapaa säätää niitä sopivammiksi. Kokoonpanoon on integroitu myös 2.1 -äänentoisto ja piilotettu tila esimerkiksi taistelumunan todelliselle sydämelle, eli tietokoneelle. Tietokoneelle varattuun tilaan pääsee ilmeisesti käsiksi koko komeuden takapuolelta löytyvästä luukusta, jota koristaa kookas Cooler Master -logo.

Cooler Master Orb X:lle ei ole annettu virallista julkaisuaikataulua tai hinnoittelua, mutta KitGurun onkimien tietojen mukaan se saapuisi myyntiin joulukuun aikana. Joulun epäilemättä halutuimman paketin hintalapuksi on saman lähteen mukaan luvassa noin 12 000-14 000 dollaria.

Lähde: Cooler Master

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
191
Jos olis pieni ilmastointi/tuuletus penkin ympärillä niin periaatteessa käypä vekotin. Luulen että ennemmin VR-pelit ja "vapaa liikkuvuus" tulee yleistymään tulevaisuuden viihteessä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 042
Huvittavan näköinen mutta kyllä sitä lottovoiton jälkeen voisi harkitakin tuollaisen ostamista.
 
Liittynyt
23.10.2019
Viestejä
34
Mikkelson vei sanat suustani. Hieno olisi talo rakentaa joen tai järven rannalle ja erillinen harrastemökki pihalle ja sinne pelihuone, johon tuon voisi mahduttaa ja sisustaa.

Ja samaa mietin mitä Vellamokin, että kuinkahan lämpöinen tuohon "koppiin" tulee. Tosin nytkin olen vuosia kuumemmilla keleillä laittanut tuulettimen lattialle puhaltamaan pöydän kaapissa olevaa keskusyksikköä kohti, jotta se lämmin ilma "hajoaa" paremmin. Lottovoitolla saisi senkin ratkaistua, kun keräisi sen hukkalämmön talteen ja muuntaisi sen sähköksi tai käyttöveden lämmittämiseen.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 086
Olisi luullut mainosvideossa olevan täysi kolmen näytön setuppi, vai toisiko se liian ahtaan kuvan jakkarasta
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 384

No niin, taalat likoon ja jonotuslistalle näin vuosi ja neljännes julkistuksen jälkeen.
 

Härkönen

Team SER
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
4 698

No niin, taalat likoon ja jonotuslistalle näin vuosi ja neljännes julkistuksen jälkeen.
Tuleehan tämä teille testiin? :kahvi:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
186 871
Viestejä
3 399 511
Jäsenet
60 887
Uusin jäsen
snafur

Hinta.fi

Ylös Bottom