Carmageddon: Max Damage

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja P c L A Y E R, 06.03.2018.

 1. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  903
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Tästä ei näköjään ollut täällä ketjua.

  Eli kyseessä on Carmageddonin uusi tuleminen, joka julkaistu 2016. Aiemmin peli kulki early accesissa nimellä Carmageddon: Reincarnation, mutta virallisen launchin jälkeen nimeksi tuli siis tuo otsikon mukainen nimi.

  Tuli tuossa pelailuta android tabulle julaksitua versiota alkuperäisestä carmageddonista ja tuli mieleen tsekata tämän uuden version tilanne.

  Pelihän oli aiemmin hyvin raskas ja paskasti optimoitu, mutta tämä julkkariversio pyörii jo ihan mukavasti. Omalla setillä voi pitää melkein kaikki asetukset tapissa 3440*1440 resolla ilman alle 60FPS dippailuja. Eihän tämä nyt mikään maailman hienoin peli ole, mutta ihan kiva upgrade vanhoihin carmageddoneihin verrattuna.

  Itse peli on kyllä tämmöselle vnahalle Carmageddon himopelaajalle täyttä kultaa. Meno on ihan samanlaista, kun silloin 90-luvun lopussa, joten jos odottaa jotain uutta ja mullistavaa, niin tulee pettymään. Samoja ratoja ja autoja löytyy, kun orkkisesta, mutta uuttakin on tullut mukaan. Kerättäviä poweruppeja on huomattavasti enemmän erilaisia kuin ennen, joka tuo mukavasti lisää vaihtelua.

  Ainoastaan viriosein hankinta on muutettu niin, että nyt pitää etsiä upgrade tokeneita kentistä, joilla pystyy sitten virittämään. Ennen se tehtiin suoraan crediteillä. Tuon johdosta karttoja tulee koluttua entistä tarkemmin, mutta ymmärrän, että joitan tuommoinen karttojen tutkimiseen pakottaminen ärsyttää. Itseä tuo ei hirveästi häritse.

  Kontrollit eivät ole ihan yhtä "kiikkerät", kun alkuperäisessä, mutta kyllä tuossa saa vieläkin aika kieli keskellä suuta ajella. :D

  Camrageddon: Max Damage


   
 2. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  810
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tuli tämä ostettua ennakkoon silloin vuosia sitten, pelailin ennen julkaisua PC:llä ja sitten julkaisun jälkeen PS4:lla 100%. Carmat ollut muutenkin parasta viihdettä silloin ykkösestä lähtien muksuna.

  Hyvää viihdettä. Mahtavatkohan jaksaa vääntää enää seuraavaa? Onkohan tarpeeksi markkinoita tämmöiselle muutenkaan.
   
 3. qazserNOS

  qazserNOS

  Viestejä:
  360
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2016
  Reincarnation ja Max Damage ovat Steam-kirjastossani eri pelejä. Max Damage ilmestyi konsoleille ja samalla tekivät version myös PC:lle, erona Reincarnationiin taitaa olla lähinnä muutaman auton lisäys, ehkä jotain suorituskykyoptimointeja. Joskus 2014 tuin pelin kehitystä ennakkoon.

  Itse peli on ihan mukiinmenevää viihdettä, mutta ei se Carmageddon 2:lle pärjää. Auton ryttääminen ja tuhoaminen ei tässä toimi niin hyvin ja kenttiäkin saisi olla lisää. Kerran tai pari pelin jaksaa pelata läpi, mutta sitten se jo kyllästyttääkin. Kakkosta aikanaan tuli huvikseen pelattua jopa vain yhtä kenttää useita kertoja putkeen.
   
  Shikanjyo tykkää tästä.