• Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:00 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

Carl Pein uusi startup-yritys Nothing on hankkinut Essential-brändin oikeudet

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 161
OnePlussaa perustamassa ollut Carl Pei jätti yrityksen syksyllä ja kertoi tammikuussa uuden Nothing-startupin perustamisesta. Nyt 9to5Google-sivusto on löytänyt tietoja, joiden mukaan Andy Rubinin tiensä päähän tulleen Essential-yrityksen brändioikeudet on siirretty Pein Nothing Technologies Limitedille. Oikeudet sisältävät tavaramerkin, logon ja brändin. Toistaiseksi on epäselvää miten Nothing aikoo hyödyntää Essential-brändiä.

Jo aiemmin Nothingin on raportoitu julkaisevan langattomat kuulokkeet tulevana kesänä ja tavoitteena on toisiinsa yhteydessä olevien laitteiden ekosysteemin luominen.

Lähde: Essential is now officially owned by Carl Pei's 'Nothing' brand - 9to5Google
 
Liittynyt
30.12.2016
Viestejä
628
Pitää vetää matalaa linjaa ettei joudu USAn banniin.

Tällä tavalla kiinalinen puhelin onkin markkinoilla USAlainen valmistaja.
En tiedä liittyykö tuohon, mutta noin yleisesti kannattaa toki (yrittää) pitää ovet auki kaikkiin suuntiin. Mutta toisaalta, kyseessähän on ruotsalainen yrittäjä. :whistling:
 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 161
Pei on nyt kommentoinut Twitterissä, että Essentialin immateriaalioikeuksien hankkimisessa oli kyse yrityksen patenteista:

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
178 870
Viestejä
3 291 883
Jäsenet
59 207
Uusin jäsen
Zeikki77

Hinta.fi

Ylös Bottom