BusinessKorea: Samsung ei kuoppaa Note-mallistoa, uusi malli luvassa toisella vuosipuoliskolla

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 145


Ratkaisuun päädyttiin, vaikka Note 7:n kanssa ilmenneet ongelmat aiheuttivat Note-brändille merkittävää harmia. Päätökseen ovat varmasti osittain vaikuttaneet hiljattain valmistuneet Note 7:n syttymissyyn tutkintatulokset. Sama Samsungin edustaja kertoi myös, että Galaxy S8 ja Galaxy S8 edge -puhelimet tullaan julkaisemaan aikataulun mukaisesti huhtikuussa.

Nimettömänä pysyttelevä Samsungin yhteistyökumppanin edustaja on lisäksi kertonut BusinessKorealle, että Samsung tulee pitäytymään QHD-tarkkuuden näytöissä Galaxy S8 -mallien osalta, mutta aikoo käyttää 4K-näyttöä tulevassa Note 8:ssa. Syyksi tähän kerrotaan parannetut VR-ominaisuudet, joita hyödynnetään uusien Gear VR -lasien avulla.

BusinessKorean tietojen mukaan Samsung julkaisee Note 7:n syttymisongelmin tutkintatulokset tammkikuun loppupuolella. Huhujen mukaan syttymisten syy ei olisi pelkästään laitteen akussa, vaan myös elektroniikkasuunnittelussa sattuneessa virheessä. Tutkimusten tekijäksi kerrotaan puolueeton yhdysvaltalainen UL. Tutkimustulokset julkaistaan todennäköisesti samaan aikaan KATS:n (Korean Agency for Technology and Standards) tutkimusraportin kanssa.

Lähde: BusinessKorea

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Liittynyt
01.12.2016
Viestejä
669
Ennakkotilaajille kaupanpäälle palosammutin sekä räjähdyksenkestävä latauspussukka.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 568
Heh, mutta Erihyvä on oikeassa. Samsungilla ei ole varaa mokata toista kertaa vaan Note8 on todellakin varmasti testatuin puhelin pitkiin, pitkiin aikoihin. Eli jos etsii luotettavaa puhelinta, johon on todella panostettu firman taholta, ja kukkaro sen kestää, niin note8 on luultavasti paras puhelin muutamaan seuraavaan vuoteen.
Pahoin vain pelkään että lähtöhinta on nelinumeroinen, joten jäänee harvojen herkuksi, mutta saavatpahan takuulla tuvallisen ja testatun puhelimen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
178 384
Viestejä
3 288 109
Jäsenet
59 105
Uusin jäsen
tumps

Hinta.fi

Ylös Bottom