Minulla oli myös ongelma käytettynä ostetun läppärin (HP Elitebook) bluetoothin kanssa. Olin asentanut läppäriin uuden SSD levyn ja asensin sille Windows 10 Pro x64. BIOS näytti että koneessa oli bluetooth moduuli mutta Windows 10 ei näyttänyt että sitä olisi ollenkaan laitteessa. Varmistin vielä avaamalla luukun että BT moduuli oli fyysisesti paikoillaan ja oikein kytketty. Eli tilanne näytti juuri samalta kuin OP:lla.
Googlailin aikani ja joltain HP:n foorumilta löysin ratkaisun. Nähtävästi joku aiempi omistaja oli jossakin HP:n softassa Windows 7 käyttiksellä kääntänyt bluetooth radion asentoon "off". Ongelma tästä tuli siinä vaiheessa kun em. softa toimii vain Windows 7 järjestelmässä ja tämä oli käytännössä siis lukinnut BT:n pysyvästi off asentoon. Tällöin Windows 10 ei "nähnyt" koko BT moduulia.
Forumilla annettiin kaksi ratkaisua: joko asenna Windows 7 sekä tuo HP:n softa ja käännä siinä BT taas "on" asentoon. Tämän jälkeen asenna taas Windows 10 ja BT:n pitäisi toimia.
Valitsin helpomman tavan: latasin Ubuntu levykuvan ja loin boottavaan USB tikun. Tältä tikulta boottasin Ubuntuun mutta en asentanut sitä vaan kokeilin suoraan tikulta (en siis koskenut Windows 10 asennukseen). Ubuntun työpöydällä sitten vain kävin asetuksista kääntämässä BT:n asentoon "on". Sen jälkeen Ubuntu kiinni, tikku irti läppäristä ja käynnnistys Windows 10. Ja katso: Bluetooth oli taas käytettävissä Windows 10:ssä.
Ihan vain vinkkinä tämä jos jolla kulla on sama ongelma.