B Roads

Liittynyt
06.03.2019
Viestejä
105
B Roads : kyseessä on Free to Play autopeli fysiikoilla, mutta enemmän arcade-hengessä. Löytyy tällähetkellä valitettavasti ainoastaan androidille. Peli on tehty Godotilla, joten muillekkin alustoille kääntyy tarvittaessa. Sain projektin tänään jonkinlaiseen revikka-vaiheeseen, joten kaipaisin tähän jonkinlaista palautetta. Musiikit on hyvän ystävän tuotantoa. Niiden takia tuo kannattaa jo ottaa kuunteluun, jos ajaminen ei niin kiinnostakaan! Muuten peli on "itte oon tehnyt" ja omaa visiota. Pukkasin samantien projektille pienen buffaus-sivuston, mistä näkee pelin yleisilmettä:

B_Roads

Jos kokeileminen kiinnostaa, niin sivun alareunassa on linkki omalle kolmekuu-domainille minne uploadasin pelin apk-paketin, kun ei nyt suoraan mitään muutakaan paikkaa tullut mieleen. Jos tuolta sen onnistuu lataamaan, niin kivakiva! Ja arvostan jos joku innostuu tuota kommentoimaankin. Peli tallentaa ajat lokaalisti ja nettiin. Tietokannan taulu on täysin tyhjä, joten "maailmanennätyksiä" siellä ei tällähetkellä ole arvatenkaan montaa. Muutenkin nettiaikojen kanssa täytyy olla kärsivällinen - ne latautuvat sitten joskus, jos eivät heti. Omat parhaat tallentuu myös automaattisesti, ..sitten joskus. Serveri on jenkeissä, niin välillä tuntuu bugittavan ihan kunnolla. Mutta pelaamisen tämä ei vaikuta.

Pelin ainoa requesti androidin kanssa on käyttää netti-yhteyttä - sitä käytetään siis näiden netti-aikojen kanssa. Mitään muita vaatimuksia tuossa ei tällähetkellä ole.

Ratoja on 12kpl, osa soraa, osa asfalttia ja osa näiden yhdistelmiä.
Arvostan jos jaksatte kokeilla ja kommentoida! Kivoja ajohetkiä!

edit:
Uppasin projektin Google Playhin; Jos mielenkiintoa, niin laita meiliosoite vaikka privana, niin lisään testaajalistalle. Ei tarvitse ladata hämärää .apk:ta epämääräiseltä www-sivulta :)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.08.2017
Viestejä
42
Pelasin enimmäkseen edellistä versiota. Niin siihen perustuen kommentteja

Valikot ja käyttöliittymä tosi siisti, hienoja animaatioita ja selkeä rakenne, mukavat taustakuvat. Jotain animaatioita jättäisin pois/lyhentäisin esim. asetusten alavalikoiden vaihtaminen on vähän hidasta.

Audio, varsinkin musclen moottoriääni oli tosi vakuuttava. Ekoilla vaihteilla rajoitin lauloi nätisti, ja sopi hyvin pelin tyyliin

Grafiikat on tyyliltään sopivasti simppelin ja realistisen välimaastosta. Tykkään

Isoin kompastuskivi itselle on ajotuntuma, periaatteessa tykkään realistisesta mallinnuksesta, mutta en saanut autoa pysymään tiellä. Tämä olisi varmasti näppäimistöllä tai ratilla helpompaa. Vähän helpotusta voisi tuoda leveämpi tie ja ehkä helpompi auto varsinkin että pääsee sinuiksi ohjauksen kanssa. Lisäksi UI napit kontrolleille tuntui vähän binääriselle samalla kun osa kosketuksista meni vielä nappien ohi. Itse suosisin vähän avustetumpaa ohjausta.

Ehkä myös tasainen parkkipaikkarata voisi olla ihan paikallaan, jossa saa rauhassa harjoitella ohjausta ja etenkin polttaa kumia

Toiseen versioon lähtö count down parani, mutta tuntuu vielä että auto ei oikein lähde liikkeelle. Miettisin jotain count down boost mekaniikkaa, vähintään sallia pelaaja nostaa kierroksia ja kaasutella countdownin aikana (ensimmäisellä pelisessiolla en edes tajunnut mikä on kaasu, varsinkin kun autoa kuvattiin sivusta)

Kontenttia on kyllä paljon ja tosi edistynyt peli monella kantilla. Tosi moni asia on hyvin, esimerkiksi kamerakulmat ja fowit miellyttää silmää.
 
Liittynyt
06.03.2019
Viestejä
105
Iso kiitos todella hyvästä analyysistä ja kommenteista! Itse olen huomannut puhelimella testatessani valitsevani vaikeustasoksi "helpon" - ihan vain koska auto on sillä leppoisampi ajettava. Valinta käytännössä rajoittaa auton maksimikaasun määrää. Tietokoneen ajajien ajat ovat siinä myös paljon hitaampia - ehkä vähän liiankin hitaita. Maksimikaasun saavuttamiseen on mukana myös ohjelmallinen viive, jonka säätö olisi varmaan hyvä lisätä asetuksissa myös käyttäjän itsensä säädettäväksi.

Nykyinen pakollisena mukaan laitettu "rata-valinta" tulee muuttumaan. Tilalle on tulossa region + location tyyppinen, enemmän koostetumpi valinta. Jatkossa sisältö tulee avautumaan pelin edetessä. Teen tuota systeemiä tässä parhaillaan. Peliä aloittaessa ainakin auto tulee olemaan helpommin ajettava tulevissa versioissa. Siitä on tullut nyt jos sen verran aika samantyyppistä kommenttia. Tuo yksinkertainen maksimitehon rajoitus auttaa jo nyt jonkin verran, mutta vastustajien ajat ovat nykyversiossa sitten enimmäkseen vähän liiankin hitaita.

Single-race pelitapa jää mahdolliseksi avattuihin kenttiin / osaan näistä ympärä-tyyppisistä kentistä mitä tuossa on nyt olemassa.

Varmaan pitää laittaa myös mukaan jonkinlainen training-kenttä missä voisi olla avoimempaa, lyhyinä pätkinä eri tietyyppejä, jotain törmäiltävää ja hyppyreitä!
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 762
Viestejä
4 381 043
Jäsenet
72 867
Uusin jäsen
Potaattomuusi

Hinta.fi

Ylös Bottom