Aurinkorasvat

Liittynyt
22.09.2020
Viestejä
329
Perustetaas oma ketju aurinkorasvoille kun asia herätti keskustelua ”tyhmät ihmiset” ketjussa. Ja muutenkin.

Eli keskustelua aurinkorasvoista, auringonotosta ja auringon välttelystä.

Onko jollakin suositella hyvää aurinkorasvaa joka ei tahmaa eikä valu hikoillessa? Suomessa en pala, mutta muista syistä haluaisin käyttää rasvoja varsinkin kun oleskelen pitempiä aikoja auringossa. Kynnys on kuitenkin suurehko, koska rasvat tahmaavat, saavat nahkean olon ja valuvat hikoillessa.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
20 037
Garnierin spf 30 "Dry mist" on ollut minun suosikki useamman vuoden ajan. Tuoksuu hyvälle, todella helppo levittää, kuivuu nopeasti, eikä sitä huomaa iholla hetken päästä lainkaan. Spray-pullosta on kätevä levittää voidetta "sumuna" myös selkään jne. Ainoa miinus on siinä, että sitä sumua menee aina väkisin muuallekin, joten kannattaa levittää tätä ulkona, niin ei jää lattia liukkaaksi.

Jostain syystä tuota ei ole pariin vuoteen saanut Suomesta kuin spf 50 -versiona, joka taas on koostumukseltaan hieman erilaista. Samaten pumppupulloissa olevat ovat aivan eri ainetta. Tämän vuoksi olen tilannut sitä alemman kertoimen versiota aina alkukesästä muutaman purkin jostakin ulkomaisesta verkkokaupasta. Sen pitää siis olla nimenomaan tuota Dry Mist - sarjaa, eli ne kaikki muut saman näköisissä purkeissa myytävät ovat ihan eri kamaa.

Tämä tuote siis:

Juuri tuolta en ole koskaan tilannut, eli tuo lähinnä esimerkkinä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
25.11.2022
Viestejä
22

Linkin takaa löytyvä Hawaiian tropic aivan huippu. Imeytyy hyvin, ei jätä ihoa tahmaiseksi. Ainoa ongelma on tuo tuoksu, jota ei viitsi muualla kuin rannalla käyttää.

Miksi kaikissa aurinkorasvoissa on tuoksu?
 
Liittynyt
22.09.2020
Viestejä
329
Olisi pitänyt lisätä vielä omaan inhokkilistaan tuoksut. Ärsyttävää haista stereotyyppiselle aurinkorasvan tuoks.. hajulle limaisuuden ja hikisyyden päälle.

Haiseeko @Kautium tuo dry mist minkälaiselle?
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
20 037
Haiseeko @Kautium tuo dry mist minkälaiselle?
Vaikea kuvailla. Kuitenkin ihan miellyttävä tuoksu, joka ei myöskään jää haisemaan iholle pitkäksi aikaa.

Mielestäni tosiaan aivan loistotuote, jonka ongelma on todella heikko saatavuus. En tiedä onko sen valmistus lopetettu, vai mistä on kyse, mutta tosiaan Suomesta sitä ei ole saanut pariin vuoteen lainkaan ja näköjään ulkomaillakin saatavuus vaihtelee. Uudemmat Garnierin vastaavat ovat selvästi huonompia, eli haisevat pahalle, kirvelevät silmiä, levittyvät huonommin ja/tai jäävät tahmeaksi iholle jne.

Täältä olen tuota tilannut pariin otteeseen, mutta ei ole saatavuutta tällä hetkellä tuollakaan:


Tuolla lukee että "coming soon", mutta voi olla että se on vain joku automaattinen teksti, joka sivulle tulee kun tuotetta ei ole varastossa.

Garnierin oma tuotesivu on täällä:

 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
244 677
Viestejä
4 267 754
Jäsenet
71 545
Uusin jäsen
kettunen1818

Hinta.fi

Ylös Bottom