Audeze julkaisi uudet langattomat Maxwell-pelikuulokkeet

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 968


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Tasomagneettielementtejä (planar magnet) käyttävistä kuulokkeistaan tunnettu Audeze on julkaissut uudet Maxwell-nimellä kulkevat pelikuulokkeet. Maxwellien äänentoistosta huolehtivat 90 mm:n tasomagneettielementit ja kuulokkeiden mikrofoni on Shuren suunnittelema sekä taustamelua vaimentava.

Valmistajan vanhempien Penrose-mallien tapaan myös Maxwellit ovat langattomat. Kuulokkeiden akunkestoksi luvataan 80 tuntia ja ne latautuvat USB-C-liitännällä. Oman 24 bit 96 KHz -ääntä tukevan langattoman yhteytensä lisäksi kuulokkeet tukevat USB-johdon kautta äänen toistamista sekä 3,5 mm:n ääniliitäntää ja Bluetooth 5.3:a. Bluetooth-koodekeista kuulokkeet tukevat LE Audiota, LC3Plussaa ja pelikuulokkeille kohtalaisen harvinaisesti LDAC:ia. Lisäksi tuettuna on Bluetoothin Multipoint-ominaisuus.

Audeze Maxwellien myynti alkaa ensi vuoden alkupuolella ja saataville tulevat erilliset Playstation-versio sekä Xbox-versio, joista ensiksi mainitun suositushinta on 299 dollaria ja jälkimmäisen 329 dollaria. Molemmat toimivat tietokoneiden kanssa. Playstation-versio tukee Playstation 5:n Tempest 3D -audiota ja Xbox-versio puolestaan tuo mukanaan Dolby Atmos -lisenssin, joka toimii Xboxilla sekä tietokoneella.

Lähde: Audeze

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.02.2018
Viestejä
363
Vaikuttaisi nopealla silmäyksellä, että kaikkea on parannettu käytännössä Penrosesta. Painavat toki nämä Maxwellit aika paljon enemmän. Xbox-versio toimii ilmeisesti kaikilla alustoilla (ml. playstation) ja siksi maksaa enemmän.

Kieltämättä alkaa olla itsellä hype päällä. Olen toistaiseksi mennyt edelleen Turtle Beach Stealth 700P Gen 2:lla ja meinasin jo tarttua Penroseen blackfridayna, mutta käyttömukavuus vaikutti niissä arvosteluiden perusteella olevan huono ilman uusia "korvapehmusteita" (earcups). Toivottavasti saavat tähänkin sen Penrosen tapaan, että ei tartte EQ:ta paljoa säädellä ja priima äänenlaatua tulee perusasetuksella korviin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
574
80 tunnin akkukesto sekä LDAC- ja Multipoint-tuet. Vaikuttaa aika hyvältä. :comp:
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
405
Vielä kun LDAC kodekkia vaan voisi hyödyntää jossain muualla kun vain Android puhelimissa, tai erillisen Bluetooth audio lähettimien kanssa. Suoraan minkään tietokoneen Bluetooth yhteyden kanssa taitaa peli olla menetetty.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 099
Hyvän äänenlaadun sekä kuulokkeiden että mikrofonin osalta tarjoavat langattomat luurit kyllä kelpaisi. Vielä kun nämä pelikuulokevalmistajat tarjoaisivat lataustelakan ja vaihdettavat akut. Astrolla taitaa jostain mallista löytyä telakka. Nykyisissä Sennheiserin RS175-luureissa telakka ja 2xAAA akut, jotka käytännössä takaavat, että kuulokkeissa on aina riittävästi virtaa, eikä tarvi piuhojen kanssa pelata.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
895
Hyvän äänenlaadun sekä kuulokkeiden että mikrofonin osalta tarjoavat langattomat luurit kyllä kelpaisi. Vielä kun nämä pelikuulokevalmistajat tarjoaisivat lataustelakan ja vaihdettavat akut. Astrolla taitaa jostain mallista löytyä telakka. Nykyisissä Sennheiserin RS175-luureissa telakka ja 2xAAA akut, jotka käytännössä takaavat, että kuulokkeissa on käytännössä aina riittävästi virtaa, eikä tarvi piuhojen kanssa pelata.
Steelseriesin Arctis Pro Wireless ja uudempi Nova Pro Wireless tarjoaa lataustelakan sen lähettimen sisällä. Toinen akku on aina latautumassa. Ollut kyllä kätevä.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 290


Varoituksen sana nuista kuulokkeiden takapuolella olevista äänenvoimakkuuden säätörullista.

Mulla on Steelseries Arctis 7 kuulokkeet joissa on samanlaiset rullat, mutta ne on hitusen enemmän noin 2mm esillä ja niihin on erittäin helppo osua sormella. Tuosta tulee ongelma ettei kuulokkeet päässä ei voi nojata tuolilla siten että pään takana olisi jotain, ei voi myöskään makoilla selällään sillä ihan pieni pään liike säätää volumen täysille ja nollille.

Oon yrittäny korjata ongelmaa laittamalla teippiä rullien päälle sen verran että voin silti niitä sormella rullailla sieltä teipin alta ja kyllä se vähän auttaa, mutta en tule enää ostamaan kuulokkeita jossa rullat on takapuolella. Näissä Audezen kuulokkeissa rullat eivät ole niin paljoa ulkona ja voi olla ettei ongelma ole niin paha, mutta kannattaa kyllä jotenkin kokeilla.
 

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 968
Bulldozer :rofl2:

Näitä olisi kiva päästä testaamaan, ainakin ominaisuuksiensa puolesta kattavat luurit. Koitas @Diizzel saada nämä teille testiin?
Joo omaan silmään vaikuttaa kans aika kattavalta ominaisuuskattauksen puolesta. Audeze on kuitenkin sen verran pieni tekijä pelimarkkinoilla, että meidän täytyy varmaan katsella ensin vähä minkälaista vastaanottoa nämä maailmalla saavat, ennen päätöstä siitä tulevatko nämä meille testattavaksi. Mutta tägätään nyt tähän kuitenkin @Juha Kokkonen mukaan, jotta näkee ja voi pitää asian korvan takana. :geek:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
193 344
Viestejä
3 497 166
Jäsenet
62 308
Uusin jäsen
tyyliluuri

Hinta.fi

Ylös Bottom