Asuksen Computex-uutuudet vuotivat julki ennakkoon

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 809


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Tietotekniikkamaailman kevään hiljaisuus messurintamalla päättyy ensi kuun alussa Computex-messujen pärähtäessä käyntiin Taiwanissa. VideoCardz on saanut nyt käsiinsä Asuksen suunnitelmat messujen varalta.

Asus tulee pitämään 3. kesäkuuta eli päivää ennen Computexin virallista alkamista oman ”Always Incredible” -julkistustilaisuuden, jossa esitellään yhtiön messutarjonta. Valitettavasti listaus ei kerro tuotteiden ominaisuuksista nimeä kummempaa, mutta osasta niistä on vuotanut jo ennakkotietoja.

Käsikonsoliluokan tietokoneet saavat Asukselta päivitystä ROG Ally 2024 -version muodossa. Nykytietojen valossa laite ei kuitenkaan tule olemaan varsinainen seuraavan sukupolven laite uudella Zen 5 -prosessorilla, vaan päivitetty versio nykyisestä. Ilmeisesti version merkittävin muutos tulee olemaan muutokset rakenteeseen microSD-ongelmien korjaamiseksi.

Kannettavien puolella yhtiö tulee julkaisemaan uuden ROG Zephyrus G16 AMD Refresh -pelikannettavan, joka nimestään huolimatta on ensimmäinen AMD-versio G16:sta. Pykälää alemmas tulevat TUF Gaming -sarjan uudet A14- ja A16-mallit ja yleisluontoisempaan käyttöön Vivobook S15 sekä Zenbook S16. Myös ammattipuolelle on luvassa uutta herkkua, kun vuoden hiljaiseloa viettänyt ProArt-sarja päivittyy kerralla kolmella mallilla: P16, PX13 ja PZ13.

Oheislaiterintamalla yhtiö valmistelee julkaisuun uutta ROG Azoth Extreme -pelinäppäimistöä, ROG Harpe Ace Extreme- ja Ace Mini -pelihiiriä sekä ROG Delta II -headsettiä, joista ei juuri nimeä ihmeellisempää tietoa vielä ole. Myös uuden ROG Thor 1600W Titanium III -mallin uudistukset ovat vielä epäselviä, yhtiöllä oli jo entuudestaan 80 Plus Titanium -sertifioitu 1600 watin Thor-virtalähde. Reissulle mukaan lähtiessä Thor haluaa ottaa vasaransa kantoon ROG Mjolnir Protable UPS:n muodossa ja verkkoyhteydet tarjoilee uusi ROG Rapture GT-BE19000.

Lähde: VideoCardz

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 266
Viestejä
4 287 651
Jäsenet
71 612
Uusin jäsen
MBlondie

Hinta.fi

Ylös Bottom