Astro Slide 5G tuo fyysisellä näppäimistöllä varustetut älypuhelimet 5G-aikaan

Tila
Keskustelu on suljettu.

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 276
Fyysisellä näppäimistöllä varustetuista älypuhelimistaan tunnettu Planet Computers on tänään esitellyt yrityksen uusimman QWERTY-puhelimen. Yrityksen aiemmista tuotteista poiketen Astro Slide 5G nimeä kantava uutuus on toteutettu 6,53 tuumaisen näytön alta esiin liukuvalla näppäimistöllä. Mekaaninen näppäimistö on tuttu yrityksen aiemmista puhelimista ja tulee saataville myös skandinaavisella asettelulla.

Puhelimen suorituskyvystä vastaa MediaTekin Dimensity 1000 -järjestelmäpiiri, joka tukee myös 5G-yhteyksiä. Tallennustilaa puhelimessa on 128Gt ja RAM-muistia 6Gt. Kameran tarkkuus on 48 megapikseliä ja akun koko noin 4000 mAh. Laitteen mitat ovat 164 x 76,6 x 15 millimetriä ja paino noin 300 grammaa. Puhelin sisältää Android 10 -käyttöjärjestelmän mutta Androidin rinnalle voidaan asentaa myös jälkeenpäin Linux-käyttöjärjestelmä.

Astro Slide 5G on toteutettu joukkorajoituskampanjalla, jonka tavoite täyttyi ensimmäinen 4 tunnin aikana. Puhelimen toimitusten on kaavailtu alkavan ensi vuoden alussa mutta arvioon kannattaa suhtautua vielä varauksella. Astro Slide 5G on tällä hetkellä ennakkotilattavissa 491 euron hintaan mutta suositushinnan kerrotaan asettuvan 819 euroon.Lähde: Astro Slide 5G Transformer
 

Mawe

Thread Killer
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
471
Vaikuttaa pätevältä laitteelta.
Itse en oikein kaipaa fyysistä näppäimistöä puhelimeen, jotain feedbackiä olisi kyllä kiva saada ja nykyisiin olen tyytymätön.

Tuo alkaa olla ainakin idealtaan sitä mitä kännykältä odotin joskus, voi heittää näppiksen, hiiren ja ulkoisen näytön kiinni jos sellaisia tarvitsee, vaikka reissussa.

Tietokoneesta en kuitenkaan olisi luopumassa, mutta tuollainen olisi hyvä vaihtoehto läppärille, jos tietää matkakohteessa olevan televisio johon voi kytkeä.

Hienoa kun on innovaattoreita jotka tekee muutakin kuin orjallisesti menee massan mukana.
 
Liittynyt
02.01.2017
Viestejä
279
Mielenkiintoisen oloinen laite. Vähän isohkolta tuo näyttää omaan käyttöön, mutta esim. tuo liuku/saranamekanismi näyttää yllättävän toimivalta.
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 276
Mielenkiintoisen oloinen laite. Vähän isohkolta tuo näyttää omaan käyttöön, mutta esim. tuo liuku/saranamekanismi näyttää yllättävän toimivalta.
F(x)tec Pro1 puhelimesta poiketen Astro Slide 5G:llä on pääasiassa tarkoitus kirjoittaa tasoa vasten jopa useammalla sormella. Astro Slide 5G:n form factor on mielestäni enemmän mukana kulkeva läppärin korvike puhelinominaisuudella. Siihen hommaan puhelin vaikuttaa ihan pätevältä kapulalta. Astro Sliden mekanismia oli vähän esitelty alla olevalla videolla.
 
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
114 534
Viestejä
2 283 562
Jäsenet
46 316
Uusin jäsen
Flr42

Hinta.fi

Ylös Bottom