Apple TV+ 1.11.2019

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Joenssen, 14.10.2019.

 1. gaattori

  gaattori

  Viestejä:
  249
  Rekisteröitynyt:
  15.08.2019
  Tuo sanoo myös ehdoissa selvästi, että peruutus katkaisee tilauksen heti. Tosin jos hinta ei nouse, yksi virhe laskutus vuoden kokeilun jälkeen ei ole paha jos on jonkin sarjan katsonut.

  Vuoden kokeilu on tällä hetkellä saatavilla 3kk uuden laitteen aktivoinnista, mikä on vähän epämääräistä. Jos nyt ostin iPadin, mutten ota käyttöön sitä vielä, kuinka pitkään voin sitä vitkutella? Voinko aktivoida vasta helmikuussa ja siten ottaa tämän vasta toukokuussa? Tähän en odota teiltä vastausta, kysyn vaan puoliretorisesti. Sisällön määrä kun kannustaa vitkuttelemaan.
   
 2. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 424
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Tuossa ei taida toistaiseksi olla mitään ns. Takarajaa uuden laitteen oston suhteen. Periaatteessa tuo vitkuttelu kyllä onnistuu. Mutta, jos (kun) Apple jonain päivänä päättää tuon vuoden tarjouksen, ei käyttöönotto silloin enää auta. 3kk käyttöönotosta tosiaan. Itse saan Apple musicin opiskelijatilauksen mukana tuon, eli 5€/kk saa musat ja leffat. Tuokin on mallia ”voi poistua koska vaan”, odottelen tuon oman vuoden aktivoinnin kanssa tuonne tammikuun puolelle, niin saa ns. Maksimit.
   
 3. Nigel

  Nigel

  Viestejä:
  397
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Joo tuo See ainakin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Täytyy illalla katsoa eka jakso. En olisi edes tiennyt tästä vuoden ilmaisuudesta, jos en olisi täältä lukenut. Olin jo poistanut Apple TV -appin puhelimesta, kun mietin, että en tarvi sitä kun ei ole Apple TV:täkään.
   
 4. Konttu

  Konttu

  Viestejä:
  269
  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Onko kellään mitään ideaa miten saa tuon Dolby Visionin päälle kun käyttää AirPlaytä? Ekaa kertaa kun kävin katsomaan See sarjaa niin DV toimi. Ei enää.

  Ip11ProMax-LG B9 2019

  Edit. Trailereissa näyttäis menevän automaattisesti DV päälle. :bored:
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
 5. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 424
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Ai että kun oon koukussa tuohon see-sarjaan. TMS myös ihan jees, mutta See:n uusin jakso tulee katsottua aina heti perjantaina.
   
 6. testudo80

  testudo80 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 140
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2018
  Saa nähdä mitä ihmettä tässä meidän digitaalisten elokuvien ja sarjojen maailmassa tulee tapahtumaan seuraavan 5 vuoden sisällä:

  Apple: Apple TV 4K
  Amazon: Prime suoratoisto
  Netflix: mm. Applen laitteissa, älytelevisioissa, tietokoneissa
  HBO: aivan omat sarjansa
  Disney+: valtava mammutti astumassa markkinoille
  Google: Play suoratoisto

  Unohdan varmaan jonkun tärkeän... onko Microsoft mukana jotenkin? Itsellä tarkoitus rakentaa elokuvakirjasto Apple TV 4K, mutta esim. sarjoja tai niiden jaksoja ei voi Suomessa ostaa. Myös elokuvien 4K sisällössä on suuria eroja usa:n storeen.

  Mietin sitä että mikä tulee olemaan digitaalisen elokuva / sarja meiningin tulevaisuus. Onko vaarana se että jos haluaa nähdä TOP-10 sarjat, niin tarvitsee siihen 5-6 eri palvelua. Entä miten elokuvien ostaminen ja niiden katselu samassa paikassa, samalla laitteella. Tämä valtava kilpailu ajaa monet ihmiset tietokoneelle ja näiden laittomien torrenttejen lataajiksi.

  Pelko on myös se että jostain Netflixsistä tulee synonyymi sarjoille, jolloin saamme teknisesti heikkolaatuista materiaalia, huippuluokan laitteisiin. Sellaista elokuvien ja sarjojen Spotifya ei taida olla olemassa, paikkaa jossa olisi 90 % kaikesta hyvästä.

  Apple TV aplikaatio:
  Apple TV app

  Apple TV+:
  Apple TV+

  Apple TV 4K:
  Apple TV 4K

  lisävarusteet:
  Osta Apple TV -lisävarusteita
   
 7. Make

  Make Tekee järkeä. Tukijäsen

  Viestejä:
  621
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kuuluuko tuohon Apple TV+ tilaukseen leffoja vai pelkkiä sarjoja? Onko leffat myös omaa tuotantoa vai onko myös lisensoituja leffoja?
   
 8. ttppii

  ttppii

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016

  Vain omaa tuotantoa, tällä hetkellä vain kaksi, draamadokumentti elefanttikuningatteresta + elokuva muslimiteinin vaikeuksista sopeutua jenkkinuorten elämään.
   
 9. Jrask

  Jrask

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Tuli kanssa aktivoitua kun ostin uuden ipadin. Ihmetyttää kyllä että kuka tästä on oikeasti valmis maksamaa 5,99€/kk kun sisältöä on vain muutama sarja.
   
  Joenssen ja Konttu tykkäävät tästä.
 10. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 424
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Joista yhden (See) tuotantokausi loppui jo, enkä ainakaan pari vk sitten löytänyt tietoa milloin seuraava jatkuu. Mutulla sanoisin marraskuu 2020, koska suurimmalla osalla päättyy tuo vuoden ilmainen.


  Edit. Myös TMS loppui.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2020
 11. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 503
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Appletv elokuvavalikoima on hyvä jos vertaa netflixiin, sekä kuvanlaatu on parempi. Vuokraus on 1-5e/kpl.

  Vastahan tämä avattiin, siksi sisältöä on vähän.
   
 12. Daagen

  Daagen

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2019
  Plus se että tarvitset Applen laitteet että saat sen televisioon kiinni. Tämä tekee siitä erittäin kalliin :)
   
 13. Daagen

  Daagen

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2019
  Tottakai se on hyvä kun leffat vuokrattavia ja Neflixillä kuukausimaksullinen, toimintatapa ihan eri.
   
  omenanraato tykkää tästä.
 14. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 938
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Juu siellä appletv plussassa ei ole kyllä mitään järkevää, eikä ainakaan puhelimen sovelluksella ole kovin selvää, että mikä on vuokrattavaa, mikä kuuluu plussaan.
   
 15. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 796
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Kyllähän tuon saa avattua Android -laitteessakin selaimen kautta ja siirtää siitä jollain Chromecastilla telkkariin.

  Toisaalta, Apple TV purkin saa reilulla satkulla ja silloin paranee monen muunkin palvelun käytettävyys vs. esim. telkkarien natiivisoftat tai kiinalaiset pingpong-boksit.

  Pelkän kk-maksullisen sisällön puolesta ei kyllä vielä kannata avata, tässä varmaan odotellaan joidenkin sopimusten ja ostojen syntyä missä Apple sopii jonkun tuottajan sisällön saamista palveluun. Sony Pictures on ollut yksi kestoehdokas huhuissa, sattumalta tuottanut myös ne pari sarjaa mitä palvelussa on.
   
  ttppii tykkää tästä.
 16. Daagen

  Daagen

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2019
  Saa mutta 4K ja HDR katoaa samalla.
   
 17. petepeluri

  petepeluri

  Viestejä:
  2 503
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Samsung tv appi ei maksa.
   
 18. Daagen

  Daagen

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2019
  Ei mutta minulla ei ole Samsungin töllöä. Eikä sitä saa kuin muutamaan uusimpaan sampan töllöön (tämä tieto on voinut ajan saatossa muuttua). Tää ny kuitenki lienee sitä Applen taktiikkaa että osta meidän laitteet niin toimii kaikki paremmin, vähä niinku Netflix pakottais ostamaan oman boxin sisältönsä kattomiseen. Ihan hyvin se toimii ilmankin ja varmaan toimisi Applen tv-palvelukin vuokraamoineen jos he niin haluaisivat.
   
 19. gaattori

  gaattori

  Viestejä:
  249
  Rekisteröitynyt:
  15.08.2019
  Huomaa että kaikki nykyinen ja tuleva sisältö on heidän tilaamaa, eli jää palveluun heidän omilla ehdoillaan. Ei mene kuin pari vuotta niin sisältöä on kirjastossa niin paljon että uusi tilaaja löytää enemmän katsottavaa kuin ehtii katsoa. Nyt ollaan suurimmaksi osaksi ilmaisia beta-käytäjiä.

  Tämä on eri kategoriassa kuin Netflixit sun muut, sillä Applella on oma ekosysteeminsä ja tälle löytyy helppoja tilaajia kunhan kirjasto ehtii vähän karttua. Heillä ei ole mitään painetta kerätä ulkopuolisia tilaajia lisenssibulkilla.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2020
 20. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 796
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  ^ joo, en meinannutkaan, että kasvattamalla Netflixin tapaan bulkkiskeidaa, palvelusta tulisi halutumpi. Toin vain ilmi, että maksaa tuosta ei kannata sinällään, vaan jos on ostanut laitteen lähiaikoina, niin ilmainen vuosi on ihan ok. Tuo Sony Pictures on pyörinyt huhuissa jo niin pitkään, että eiköhän siitäkin joku ratkaisu tule kesään mennessä.

  Nyt kun palvelu on vielä vähän tuuliajoilla ja muutenkin viettää hiljaiseloa, sen GUI kaipaa kyllä välitöntä uudistusta, heti ensimmäisenä pitää tehdä ylätason jako palveluun kuuluvien ja erikseen maksavien sisältöjen osalta. Sen lisäksi ylisuuret leiskat per sarja ovat aivan liian käyttäjäkokemusta vesittäviä kun haluat vain hakea muutaman sarjan joukosta esim. The See -sarjan. Mitä se hakeminen on sitten kun sieltä löytyy 50 eri sarjaa ja läjä leffoja?
   
  Joenssen tykkää tästä.
 21. Henesuo

  Henesuo

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  13.09.2017
 22. ttppii

  ttppii

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  The Morning Show oli hieman kankeasta alusta huolimatta erittäin hyvä sarja, viimeinen jakso etenkin oli kyllä puhutteleva.
   
  Ponsu tykkää tästä.
 23. RT_Kuusnepa

  RT_Kuusnepa BANNATTU BANNED Köyhä

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2019
  Tuli ostettua mökille toinen 4K omena ja vieläkin sai aktivoitua tuon ilmaisen vuoden. Katsottavaa toki ei vielä ole, mutta ehkä ennen kuin ilmaisuus päättyy?