Apple julkaisi korjauksen kriittiseen macOS-haavoittuvuuteen

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 581Twitterin kautta laajasti julkisuuteen levinnyt macOS-käyttöjärjestelmän nollapäivähaavoittuvaisuus sai vihdoin myös Applen huomion ja yritys julkaisi 24 tunnissa korjauspäivityksen.

Antamassaan lausunnossa Apple korostaa turvallisuuden tärkeyttä, mutta myöntää kompuroineensa uusimman macOS-julkaisun kanssa. Päivitys on nyt erikseen ladattavissa ja se tullaan päivittämään myös automaattisesti macOS High Sierra -käyttöjärjestelmään.

Apple pahoittelee virhettä Mac-käyttäjille ja toteaa, että sen asiakkaat ansaitsevat parempaa ja lupaa auditoida kehitysprosessinsa, jotta vastaavaa ei enää tapahtuisi.

Security is a top priority for every Apple product, and regrettably we stumbled with this release of macOS.
When our security engineers became aware of the issue Tuesday afternoon, we immediately began working on an update that closes the security hole. This morning, as of 8 a.m., the update is available for download, and starting later today it will be automatically installed on all systems running the latest version (10.13.1) of macOS High Sierra.​

We greatly regret this error and we apologize to all Mac users, both for releasing with this vulnerability and for the concern it has caused. Our customers deserve better. We are auditing our development processes to help prevent this from happening again.

Lähde: Apple

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Liittynyt
06.01.2017
Viestejä
294
Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä, vai mitenkäs se meni... No, hyvä että korjasivat vaikken itse Applen tuotteita omistakaan.
 
Liittynyt
07.02.2017
Viestejä
10
developer.apple.comissa tätä ongelmaa puitiin kaksi ja puoli viikkoa sitten, mutta sieltä Apple ei varmaan sitä huomannut.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 708
Viestejä
4 189 805
Jäsenet
70 784
Uusin jäsen
juged

Hinta.fi

Ylös Bottom