Apple ilmoittaa epävirallisesta näytön vaihdosta uusissa iPhone 11 -malleissa

Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
528
Vai saako toimimaan? Varmasti ainakin ”toimii” mutta onko ne värit oikein kalibroitu. Sama juttu kun kaikissa näytöissä, ne pitää
kalibroida jos haluaa että värit näkyy oikein ja samalla tavalla.

Eli onko tolla pelkällä sarjanumeroparittamisella sitten värit perseellään enemmän tai vähemmän. Ei varmaan haittaa jotakuta mutta ihan ymmärrettävää että alkuperäisosia valmistajan valtuuttamassa huollossa käyttäessä se pitää tehdä ns. kunnolla.

Tuo T2 siru nyt on ongelma vaan ihmisille jotka ei ymmärrä tehdä varmuuskopioita. Varmaan senkin olemassaolo jotakuta harmittaa mutta kyllä senkin tarkoitus selviää kun vähän viitsii lukea...
Ja niin mitä se TrueTone tekee edes?


Säätää värejä jatkuvasti ympäristön mukaan. Ei mikään tehdas kalibrointi.


No se onkin että tehäänkö yhtään paremmin siellä valmistajan putiikissa ja että onko sen arvoista. En ole vaikuttunut itse kovin monessa valmistajan putiikeista jos saa henkilökohtaisesti sanoa mutta ei kaikki ulkoisetkaan vakuuta. Ne jotka tekee kunnolla saa nimensä näkyviin.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
528
Joo, ympäristön mukaan. Kai sä ymmärrät että ei se niitä säädä oikein jos se on kalibroimatta? Silloin se säätää niitä, mutta ei välttämättä niin kun on tarkoitus.
En kehtaa itse ainakaan sanoa ilman faktoja et siellä ois mystistä extra tehdas kalibrointia TrueTone:n (ei edes Apple mainitse asiasta missään) näytöissä normin lisäksi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 819
Viestejä
4 204 850
Jäsenet
70 989
Uusin jäsen
BGZ

Hinta.fi

Ylös Bottom