• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Amerikan poliisi ja sen toiminta

?..

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
06.04.2018
Viestejä
3 134
Tänne kaikki Amerikan poliiseja koskevat jutut. Ei paskota muita ketjuja.
 
Liittynyt
31.10.2019
Viestejä
230
Alkuperäisen ketjun otsikko muutettiin jo sisältämään poliisin jutut maailmaltakin.
 
Liittynyt
08.05.2019
Viestejä
473
Alkuperäisen ketjun otsikko muutettiin jo sisältämään poliisin jutut maailmaltakin.
Eli Amerikkaa (oletettavasti koko Amerikan manner eli myös Brasilia jne?) varten on nyt oma dedikoitu ketju ja muu maailma + Suomi ovat yhdistettynä tuossa vanhassa ketjussa. Onkohan tämä nyt sitten järkevä jako...
 
Liittynyt
21.02.2020
Viestejä
525
Mielestäni ameriikan asiat ja suomen asiat kuuluvat omiin ketjuihinsa. Netistä löytyy niin paljon jenkkipoliiseista filmiä, että ei siinä paljoa pysty Suomen poliisin asioista enää keskustelemaan. Ja ovathan nuo kaksi melko eri asiaa ja ongelmat hyvin erilaisia. Väärinkäytöksiä on molemmissa mutta ei Suomessa liian helposti poliisi ammu 13vee poikasia, joten keskustelun jonkinlaisen järkevyyden kannalta kannatan että tänne jenkkipoliisin asiat.
 

dominik

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.04.2018
Viestejä
1 990
Näin se voi rauhalliseltakin näyttävä pysäytys muuttua silmänräpäyksessä hengenvaaralliseksi poliisille.

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
128 720
Viestejä
2 508 324
Jäsenet
50 008
Uusin jäsen
SinX7

Hinta.fi

Ylös Bottom