AMD julkaisi uudet Radeon Software 19.4.1 -ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Kaotik, 02.04.2019.

 1. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 128
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  [​IMG]


  AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.4.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.
  Radeon Software 19.4.1 -ajureissa ei ole varsinaisia uudistuksia lainkaan, vaan ajureissa on keskitytty olemassa olevien ongelmien ratkomiseen.

  Korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa Radeon VII:llä ja RX Vega -sarjan näytönohjaimilla esiintynyt epävakaus, kun käytössä on kolme tai useampi näyttöä, World of Warcraftin 8.1.5 -päivityksen kaatuilut MSAA-reunojenpehmennys käytössä, hiiren kursorin karkailu näytön ylälaidasta mobiilipuolen Ryzen-APU-piireillä ja Radeon WattManin automaattisen ylikellotuksen tuloksettomuus Radeon RX Vega -sarjan näytönohjaimilla.

  Tiedossa olevien bugien listalle jäi korjauksesta huolimatta vielä muutamia ongelmia. Tiedossa olevia ongelmia ovat näyttöjen mahdollinen vilkunta useamman näytön konfiguraatioissa Radeon VII -näytönohjaimella, Netflixin Windows Store -version mahdollinen vilkunta tietyillä HDR-näytöillä, Radeon WattManin ja Radeon Overlayn Performance metrics -välilehden mittareiden virheelliset lukemat Radeon VII:llä sekä Performance metrics -välilehden mahdollinen vilkunta kopioisuojattua videosisältöä katsoessa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

  Lataa AMD:n ajurit täältä

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
   
 2. Leiska

  Leiska

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Ei mainintaa Vegan ongelmista Sekirossa? Yhyy... :(
   
 3. JuhoN

  JuhoN

  Viestejä:
  745
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2017
  Kokeilen automaatti ylikellotusta vega kortilla jos se nyt toimisi paremmin
   
 4. Leiska

  Leiska

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Okei, ongelmat korjautuivat silti. En tiedä johtuiko itse versiopäivityksestä tai jostain muusta, mutta kellot eivät enää jatkuvasti putoile alle 500 Mhz paikkeille kesken pelin.