AMD julkaisi uudet Radeon Software 19.2.1 -ajurit

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Kaotik, 05.02.2019.

 1. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 069
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  [​IMG]


  AMD on julkaissut näytönohjaimilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia. Myös kannettavien näytönohjaimet ovat nykyään tuettuja ilman valmistajien omia ominaisuuksia.

  Radeon Software 19.2.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki APEX Legends- ja Assassin’s Creed: Odyssey -peleille sekä The Division 2:n suljetulle beetaversiolle. Ajurit parantavat lisäksi suorituskykyä Assassin’s Creed: Odysseyssä parhaimmillaan 5 % Radeon RX Vega 64 -näytönohjaimella 1080p-resoluutiolla. Julkaisutiedotteessa olevan virheen vuoksi ei ole selvää, mihin ajuriversioon vertailu on tehty.

  Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös edellisten julkaisujen ongelmia. Korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa Anthem-pelin valkoiseksi jäävä ruutu ja grafiikan korruptoituminen käynnistyksen yhteydessä, Battlefield V:n ruudulle jäävät pelaajan ääriviivat henkiinherätys-tilanteissa sekä Radeon Softwaren ilmoituksissa näkynyt virhe, jossa suositellaan päivittämään käytössä olevaa vanhempaan ajuriversioon. Tiedossa olevien bugien listalta löytyy esimerkiksi hiiren hidastelu tietyissä usean näytön kokoonpanoissa, kun yksi tai useampi näytöistä on pois päältä, Pixel Format -asetuksen nollautuminen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä sekä Radeon WattMan -asetusten satunnainen toimimattomuus RX Vega -näytönohjaimilla. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

  Lataa AMD:n ajuri täältä

  Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

  Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
   
 2. ANTI_L

  ANTI_L

  Viestejä:
  702
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Itsellä se 18.3 tai jotain versio ja tätä pitänee kokeilla kunhan joku rohkea ensin toteaa toimivaksi, edellinen päivitys toimi omassa kokoonpanossa, mutta jotkut valitelleet ettei se ollut toiminnallisuudeltaan paras päivitys, toki tuo on kokoonpanokohtainen asia.

  Joku nopea ja säädöstä kiinnostunut kokeilkoon ensin. ;)
   
 3. Fekumpu

  Fekumpu

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2019
  Itsellä valkoinen ruutu anthemissa korjautui kun putsasin tietokoneen ja rekisterin.
   
 4. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 069
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016