AMD julkaisi uudet Radeon Software 18.6.1 -ajurit näytönohjaimilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 805AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin Edition 18.6.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 18.6.1 -ajureiden ainut merkittävä uudistus on virallinen tuki Warhammer: Vermintide 2 -pelille. Ajureiden kerrotaan tarjoavan uudessa Warhammer-pelissä Radeon RX Vega 56 -näytönohjaimella parhaimmillaan 9 % ja RX 580 -näytönohjaimella parhaimmillaan 10 % parempaa suorituskykyä 1440p-resoluutiolla.

Ajurit korjaavat jälleen joukon aiempien ajureiden ongelmia, kuten minikartan välkkymisen World of Warcraftissa usean näytönohjaimen kokoonpanoilla ja Sea of Thievesin satunnaisen kaatuilun pelin Cannon Cove -alueella. Ajureissa on luonnollisesti myös joukko tiedossa olevia bugeja, kuten graafiikkojen korruptoituminen OpenGL- ja Vulkan-rajapinnoila tietokoneilla, jotka hyödyntävät Hybrid Graphics -järjestelmää, eli järjestelmää jossa tietokone vaihtaa tarpeen mukaan integroidun ja erillisnäytönohjaimen välillä. Voit tutustua täyteen muutoslokiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Viimeksi muokattu:

svk

Apua, avatarini on sormi!
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 810
Minä huomasin sen jo viimeeksi ajureista uutisoidessa, kun ei tahdo antaa hakiessa uusia ajureita. No hyvä että selvisi tuo 3KK juttu.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
244 929
Viestejä
4 273 639
Jäsenet
71 580
Uusin jäsen
Sabelli

Hinta.fi

Ylös Bottom