AMD julkaisi uudet Radeon Software 18.6.1 -ajurit näytönohjaimilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
13 177AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin Edition 18.6.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 18.6.1 -ajureiden ainut merkittävä uudistus on virallinen tuki Warhammer: Vermintide 2 -pelille. Ajureiden kerrotaan tarjoavan uudessa Warhammer-pelissä Radeon RX Vega 56 -näytönohjaimella parhaimmillaan 9 % ja RX 580 -näytönohjaimella parhaimmillaan 10 % parempaa suorituskykyä 1440p-resoluutiolla.

Ajurit korjaavat jälleen joukon aiempien ajureiden ongelmia, kuten minikartan välkkymisen World of Warcraftissa usean näytönohjaimen kokoonpanoilla ja Sea of Thievesin satunnaisen kaatuilun pelin Cannon Cove -alueella. Ajureissa on luonnollisesti myös joukko tiedossa olevia bugeja, kuten graafiikkojen korruptoituminen OpenGL- ja Vulkan-rajapinnoila tietokoneilla, jotka hyödyntävät Hybrid Graphics -järjestelmää, eli järjestelmää jossa tietokone vaihtaa tarpeen mukaan integroidun ja erillisnäytönohjaimen välillä. Voit tutustua täyteen muutoslokiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Viimeksi muokattu:

svk

Apua, avatarini on sormi!
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 825
Minä huomasin sen jo viimeeksi ajureista uutisoidessa, kun ei tahdo antaa hakiessa uusia ajureita. No hyvä että selvisi tuo 3KK juttu.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Ylläpitoa paikalla

Statistiikka

Viestiketjut
93 136
Viestejä
1 907 717
Jäsenet
39 867
Uusin jäsen
murhamervi

Hinta.fi

Ylös Bottom