AMD julkaisi uudet Radeon Software 18.12.1 -ajurit näytönohjaimilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 905AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Versionumeroinnissa varaslähdön joulukuuhun ottaneet Radeon Software Adrenalin Edition 18.12.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 18.12.1 -ajureiden muutoslista on jäänyt tällä kertaa poikkeuksellisen lyhyeksi. Ajureiden mukana tulee virallinen tuki Just Cause 4 -pelille, mutta esimerkiksi korjauksia tiedossa oleviin ongelmiin ei ole listattuna ainuttakaan. Ajureiden tiedossa olevien bugien listalta löytyy hiiren hidastelu joissain useamman näytön konfiguraatioissa, jos yksi tai useampi näytöistä on pois päältä, sekä Assassin’s Creed: Odysseyn kaatuminen tietyissä tilanteissa Windows 7 -käyttöjärjestelmällä. Samat asiat ovat luettavissa myös ajureiden julkaisutiedotteesta.

AMD:lla on parhaillaan meneillä lehdistökierros, jossa se esittelee seuraavan merkkittävän päivityksen Radeon Software -ajureihin. Ajureiden nimenkin vaihtava iso päivitys tultaneen julkaisemaan joulukuun aikana.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 911
Viestejä
4 321 555
Jäsenet
72 129
Uusin jäsen
niskatsu

Hinta.fi

Ylös Bottom