AMD julkaisi uudet Radeon Software 18.11.2 -ajurit näytönohjaimilleen

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Kaotik, 20.11.2018.

 1. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  10 304
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  [​IMG]


  AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

  Radeon Software 18.11.2 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Battlefield V:n myyntiversiolle. Lisäksi ajurit lisäävät uuden VK_AMD_memory_overallocation_behavior -laajennoksen Vulkan-rajapintaan. Laajennoksen avulla on mahdollista määritellä saako näytönohjaimen muistiavaruutta varata enemmän, kuin varsinaista muistia on käytettävissä.

  Ajurit korjaavat myös edellisten ajureiden ongelmia, kuten RX Vega -sarjalla työpöydällä korkeiksi jäävät muistikellotaajuudet. Tiedossa olevien ongelmien listalle tekee paluun hiiren mahdollinen hidastelu kokoonpanoissa, joissa on useampia näyttöjä, mutta joista ainakin yksi on pois päältä. Lisäksi Assassin’s Creed: Odysseyn tiedetään voivain kaatuilla pelin tietyissä sijanneissa Windows 7 -käyttöjärjestelmällä. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

  Lataa AMD:n ajurit täältä

  Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

  Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018