Amazfitiltä kaksi uutta älykelloa ja sykemittausta tukevat langattomat kuulokkeet

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 09.01.2020.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 854
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  amazfit-trex.jpg

  Xiaomin alaisuudessa toimiva Amazfit on julkaissut kaksi uutta älykelloa sekä kahdet uudet langattomat kuulokkeet.

  T-Rex-älykello (kuvassa) on rakenteeltaan ja muotoilultaan jykevätekoinen ja se täyttää 12 eri MIL-STD-810G-standardin testiä sekä viiden ilmakehän vesitiiviysvaatimukset. T-Rexissä on 1,3-tuumainen AMOLED-näyttö ja sisäisen 390 mAh akun luvataan kestävän 20 päivää tavanomaista käyttöä tai 20 tuntia jatkuvaa GPS-paikannusta. Varustukseen kuuluu myös jatkuva optinen sykemittaus ja 14 urheilutilaa. Suositushinta Kiinassa 799 yuania (105 euroa).

  Bip S on puolestaan muodoiltaan hieman Apple Watch -tyyppinen ja siitä löytyy 1,28-tuumainen LCD-näyttö 176 x 176 pikselin tarkkuudella. Varustukseen kuuluu myös IP68-suojaus, GPS, Bluetooth 5.0, rannesykkeenmittaus, 10 urheilutilaa ja jopa 40 päivän akunkesto.

  Langattomat PowerBuds-nappikuulokkeet ovat IP55-suojatut ja niissä on sisäänrakennettu sykemittaus. Napeissa on sisäiset 55 mAh akut, joilla luvataan 8 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella. Latauskotelossa on lisäksi 450 mAh akku ja sen kannen sisäpintaan on kiinnitetty magneettikiinnitteiset lisäsangat urheilukäyttöä varten.

  ZenBuds-kuulokkeet ovat puolestaan suunnattu erityisesti lepäämiseen ja nukkumiseen. Niiden rakenne on suunniteltu vaimentamaan ympäristön melua ja kuulokkeisiin on integroitu unenseurantaominaisuuksia sekä sykemittaus. Kuulokkeet saa toistamaan rauhoittavaa musiikkia nukkumaan mennessä ja ne sammuvat automaattisesti käyttäjän nukahdettua. Akunkestoksi luvataan 12 tuntia yhdellä latauksella ja lisäksi 56 tuntia latauskotelon avulla.

  Lähteet:
  Amazfit T-Rex
  Amazfit Bip S
  Amazfit PowerBuds
  Amazfit ZenBuds
   
  Kihap tykkää tästä.
 2. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  ZenBudsit vaikuttaa ihan mielenkiintoselta, mutta toimiiko sitten hyvin muussakin käytössä kuin nukkumaan mennessä. Ihan hyvä olisi mainita että löytyy niistä myös herätys tuon rauhoittavan musiikin lisäksi, ei ole sitä pelkoa ettei sitten kuulisi herätyskelloa.
   
 3. P c L A Y E R

  P c L A Y E R Tukijäsen

  Viestejä:
  1 563
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Alkaa olla jo aika mukava akkukseto tuossa Big S kellossa. Viikko on itselle ehdoton minimi. Sen useammin ladattavaa älykelloa ei omaan ranteeseen tule.
   
 4. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 556
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sama itsellä. Pitäisi siirtyä pikkuhiljaa Mi Bandista parempaan älykelloon, mutta en halua mallia jota täytyy jatkuvasti latailla. Tuo 40 päivää on varmasti maksimi kun kaikki sykkeenseurannat, gps:t ja muut akkua kuluttavat ominaisuudet on kytketty pois käytöstä.
   
 5. vaappu79

  vaappu79

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  23.05.2017
  T-Rex ei äkkiseltään ole hinnankiroissa.
  Plussaa tulee kyllä neljästä fyysisestä näppäimestä.
  Kuinkahan vertautuu omaan amazfit stratokseen, joka on kyllä ollut todella hyvä urheilukello.
  Karvan sais akku tosin kestää enemmän Bluetoothin päälläoloa, kun käyttää sykevyötä.
  Vielä kun softa erottelis maastopyöräilyn ja spandexpyöräilyn, kuten tekee juoksussa.
   
 6. embedded

  embedded

  Viestejä:
  60
  Rekisteröitynyt:
  03.07.2018
  Harmi kuin poistivat sen näyttötyypin mikä oli amazfit stratoksessa. Ei kuluttanut virtaa ja sai olla aina päällä. Näkyi erityisen hienosti ja hyvin auringonvalossa vrt. amolediin.
  Eipä siinä, oman kokemuksen mukaan turhakkeita nuo älykellot, varsinkin jos ei akku kestä edes sitä viittä päivää ja ei ole mikrofonia edes että voisi tallentaa helposti äänimuistioita.
  Lisäksi myös, tavallinen rannekello saattaa olla vielä jonkin arvoinen 5 vuoden päästä, mutta älykellot on 100% varmuudella 0eur
   
 7. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Vaimolle ostin joululahjaksi tuon aikaisemman version Amazfit Bipistä. On ollut tyytyväinen. Käyttää lähinnä GPS-toimintoa ulkona ja antaa myös ilmoitukset puhelimesta. On mielestäni ladannut 2 kertaa kelloa, joka on siis nyt 1kk sitten otettu käyttöön. Toinen näistä latauskerroista oli käyttöönoton yhteydessä. Eli akku siis kestää oikeasti. Onkos tuo IP68 uinnin kestävä? Se taitaa olla parannus edelliseen malliin. Kovin näyttää tosiaan Apple watchilta. Tiedoksi kaikille, että edellisen version "valkoinen/white cloud" on sitten enemmän harmaa kuin valkoinen. Tämä oli lievä pettymys ja olisin ottanut mustan, jos olisin ostovaiheessa tiennyt.
   
 8. vaappu79

  vaappu79

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  23.05.2017
  Niin no jos pelkkää kelloa haluat niin on varmaan järkevää ostaa pelkkä kello.
  Sillä ei tosin navigoida, seurata sykkeitä, mitata matkaa ja se ei varmastikaan anna palautetta treenistä.