Alien Isolation (+jatko-osa kehitteillä)

Liittynyt
05.07.2023
Viestejä
87
Alien Isolation juhli juuri 10-vuotis syntymäpäivää. Pelin arvostelut olivat julkaisussa aika keskinkertaisia, mutta vuosien saatossa tuntuu että peliä on ruvettu arvostamaan enemmän ja enemmän. Itse kuulun ryhmään joka pitää peliä melkein mestariteoksena ja tullut vuosien mittaan useasti pelattua läpi. Vr versionakin, tästä on "mothervr" nimellä ihan käypä VR modi PC:lle. Peli on erittäin autenttinen elokuville ja Alien Romuluksen jälkeen rupesi taas himottaan uusi läpiipeluukerta. Varmaan pitää aloitella taas piahkoin.

Onko Io-techillä Alien Isolation faneja? Vai etkö tykännyt siitä jostain syystä? Jatko-osakin hieman yllätyksenä varmistettiin niin fanit ainakin nyt nauttii!

o6yr2r3y.png
 
Täällä on yksi kova fani pelille ja otan enemmän kuin mielelläni vastaan jatko-osan :love: Harvassa pelissä on näin piinaavan upea tunnelma kuin Alien Isolationissa.
 
Upea peli on kyllä. Varsinkin sillä Alien AI modilla, jolla saa pois sen tiettyjen kohtien "skriptauksen" Alienin käytöksestä. Ehkä himoun verran oli liikaa venytetty pituutta, tai ainakin semmoinen tunne jäi aikoinaan kun läpi pelailin. Omasta mielestä ne Androidit oli melkein pelittovamapia, kun Alien(it).
 
Waaaaaaattt! Luulin ettei tätä tuu ollenkaan. Meni kyllä heittämällä odotuslistan kärkeen. Ei oo mikään muu tuote jännittänyt niin perkeleesti kuin Isolation.


Surulliseks vetää. :(
En ole uskaltanut pelata, mutta pulssikivääritykitykset on eri pelejä.

Lähinnä sitä, että ainakin omasta näkökulmasta "pakko" keksiä jotain uusia leluja tähän uuteen peliin, elleivät vain halua tehdä isolation 1.1 uudelleen.

Itse ottaisin ihan mieluusti mariini pelin, jossa silti henki yhtä herkässä kuin ensimmäisessä pelissä, mutta nyt sitten vaan useampi Alien ja facehuggereita pyörimään.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 006
Viestejä
4 431 710
Jäsenet
73 464
Uusin jäsen
WestCoastPunk

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom