AIO-jäähdyttimet ja RGB tuulettimet, suosituksia?

Liittynyt
07.11.2019
Viestejä
88
Hei,

Oma kone on tällä hetkellä Corsairin 600T kotelossa kiinni. Just hommasin uuden Lian Li O11D Evo RGB kotelon ja tarkoitus siihen muuttaa.
Tarvisin uuden 360 kokoisen AIO jäähdyttimen jossa mielellän riittävän pitkät letkut, koska muutan kotelon inversed muotoon. Prosessorina toimii Ryzen 5800X3D.
Etsin myös koteloon 6 tuuletinta jotka toimisi reversed mallina, ettei tarvisi kattella tuulettimien takapuolia.
Omassa Hero VI X370 emossa on 1 USB liitin, johon saan NZXT USB hubin myös lisätty, mutta tuuletinpaikkoja on vaan joku 3, 2 12v RGB, eli tarvisi myös sellaiset tuulettimet, että ne voisi esim. Daisy-Chainata.

Itse kattelin Lian Li UNI FAN TL 120 tuulettimia ja Galahad 2 AIO, mutta mitä netistä sain kaivettua, niin niissä kuulemma jotain laatuongelmia. Monilla esim. LCD näytöt lakannu toimimasta, led valoissa jotain häittää tai AIO hajonnut 3kk sisällä jne.

Tarkoitus olisi siis asentaa AIO kotelon sivulle, joka varmaan toimisi poistona. Ylös ja alas olisi veto. GPU olisi horizontaalisesti suoraan veto tuulettimien alla.

Tässä esimerkki millainen kokoonpano olisi tulossa suunnilleen:


Onko kellään saman tyylistä kokoonpanoa ja/tai vois suositella 3 parasta AIO pumppua ja 3 parasta kotelo tuuletin mallia joiden välillä kannattaa valita. Ite jo Googletellut sen verran, eikä tunnu hyvää sivua löytyä mistä olisi selkeät ehdotukset.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 580
Viestejä
4 204 915
Jäsenet
70 920
Uusin jäsen
Bruski

Hinta.fi

Ylös Bottom