Älysormukset

Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
1 758
En osaa sanoa miten tarkka Oura on suhteessa muihin, enkä älykelloja ole vielä testannut. Mutta jos tarkkuus on julkaisussa "mittaa sykettä vaikka ei ole sormessa", niin ihan aiheellista pohtia missä mennyt vikaan. Toisaalta Samsungilla kyllä riittää resurssit korjata asiat.

Ja aivan varmasti riittää monelle tuokin tarkkuus, mutta näissä on myös brändistä kyse. Vaikka Ouraa on moitittu, niin taitaa ainakin tässä vaiheessa edelleen olla se paras ja tarkin sormus. Eri asia sitten mitä tapahtuu parin vuoden päästä.
Rohkenen olla eri mieltä, että monelle riittää tuollainen tarkkuus, että 400€:n sormus mittailee pöydällä lukemia.

Alunperin olin aikeissa (ja olen vieläkin) ostaa Galaxy Ringin "Gen 2":n juuri sen takia, että ensimmäinen saattaa olla hiukan buginen eikä juurikaan parannus Ouraan verrattuna.

Eipä siinä. Oura on taas kunnostautunut ehdottamaan joitain 10-20 min kävely- ja jopa uintitreenejä ihan vain kämpällä olemisen yhteydessä. Päiväunista, joita tuli parin kuumekeissin takia harrastettua, se ei tunnistanut ensimmäistäkään. Alkaa taas pikkuhiljaa tympäsemään, kun ennen viimeisintä takuuvaihtoa alkoi juuri samanlainen sekoilu.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 654
Viestejä
4 317 724
Jäsenet
72 083
Uusin jäsen
jooa tornberg

Hinta.fi

Ylös Bottom