Älykkäät henkilövaa'at

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja PatrikSelin, 01.08.2018.

 1. PatrikSelin

  PatrikSelin

  Viestejä:
  105
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Onko ihmisillä kokemusta älyvaaoista? Kalliimista löytyy lukuisia ominaisuuksia (esim. kehon rasva-, luu- ja lihasmassan ja veriprosentin mittaus), mutta tarkkuus on kuulema niin ja näin. Vaaka tulisi vain painon mittaamiseen, joka olisi yhteen sopiva Google Fitin kanssa.

  Huawein ei olisi pahan hintainen, mutta onko mistään kotoisin? (Näköjään softa ei osakaan synkata Fitiin).

  Nokia Body näyttäisi toimivan Fitin kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2018
 2. murdoc

  murdoc

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  29.03.2018
  Mulla on pari kuukautta käytössä ollut Nokia Body+. Painoa näyttää mittaavan siinä missä muutkin vaa'at, ja muiden prosenttien mittaamisessa ei ainakaan suuria heittoja näytä viikosta toiseen olevan. Joten vaikkei absoluuttiset lukemat ihan kohdallaan olisikaan niin itsensä kanssa pysyy ihan hyvin samoilla linjoilla.
   
  Oret tykkää tästä.
 3. PatrikSelin

  PatrikSelin

  Viestejä:
  105
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Tuli hankittua edullisempi malli, eli Nokia Body. En tiedä Nokia Body+:n tarkuutta, mutta monissa saattaa heittää jopa 30 % todellisesta arvosta.
   
 4. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  629
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  siis mikä heittää 30%?
   
 5. Plasmid

  Plasmid

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  25.07.2018
  Mitä nyt ite olen kokeillut niin prosentit toki on samalla painolla hyvin samoja aina mutta itellä ei kovin suuri luotto ole esim rasvaprosentin oikeellisuuteen kun painoa tulee lisää tai tippuu. Mikään testaamistani vaaoista ei pysty esim. mittamaan suoraan painosta ja pituudesta rasvaprosenttia, jos pystyisi niin siihen ei tarvitsisi asettaa erikseen olenko sohvaperuna, urheilija, himourheilija, lihaksikas. Nyt noille eri tyyleille on vaan korjaustaulukko joilla sitä onnetonta mittaustulosta korreloidaan. Lisäksi "ei-sohvaperuna" kun treenaa lihaa lisää tai laihtuu niin taas menee jollain hassulla peruskaavalla, en ole nähnyt että esim. 2kg ravanpudotus tai 2kg lihaksen lisäys näkyisi suoraan vaa'assa oikein. Voi toki olla parempia vaakoja..
   
 6. JuhaH

  JuhaH

  Viestejä:
  225
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itsellä ollut Body+ käytössä jonkun aikaa ja tuo on kyllä erinomaisen helppokäyttöinen laite painon seuraamiseen. Tunnistaa käyttäjän suoraan painosta ja jopa sylivauvan painonkehityksen seuranta onnistuu helposti. Mittaustarkkuus muun kuin painon suhteen on mitä on, mutta kai tuosta jonkunlaista trendiä voi seurata vaikka absoluuttisissa prosenteissa olisi isoakin heittoa.
   
 7. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  1 072
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Nokian Body+ käytössä ja erinomaisesti on pelittänyt.