2400 euron valmis konepaketti tietokonekaupasta

Liittynyt
23.10.2018
Viestejä
24
Mitäs mieltä ihmiset on tästä paketista onko tämä niin sanottu high end gaming tietokone, tosiaan käyttänyt nyt monta vuotta Geforce Now:n Ultimate jäsenyyttä mikä sisältää virtuaalisen 4080 RTX:n ja mahdollistaa niin sanotun high gaming experiencen. niin mietin että pääseekö tällä paketilla aikalailla samoihin tehoihin?. ainut miinus tosiaan että Geforce now nvidia shieldillä tv app ei tue kun 60fps niin ajattelin että jos vihdoin pääsi pelamaan Cyberpunkit ja muut 4K RTX Full Ultrana 120fps:n telkkarin kautta? ja mites tuo hinta että onko tuo hyvä hinta noista komponenteista?


 
Viimeksi muokattu:
Tässä oma suositus:



Kotelolle on vaihtoehtoja:





Tästä voi halutessaan ottaa selvästi ylimitoitetun virtalähteen

30 celsius asteessa

cl_fan_noise (1).jpg

Selvästi lämpösemmässä ympäristössä
fan_noise (2).jpg
 
Tässä oma suositus:



Kotelolle on vaihtoehtoja:





Tästä voi halutessaan ottaa selvästi ylimitoitetun virtalähteen

30 celsius asteessa

cl_fan_noise (1).jpg

Selvästi lämpösemmässä ympäristössä
fan_noise (2).jpg
Hyvältä näyttää mietin että mitenkäs jos otan tämän näyttiksen, tuon Asus Geforce RTX 4080 super proartin sijaan että saisin kaikki samasta paikasta. koneen valmiiksi kasattuna, suunnilleen samanhintaiseksi se tulee itelle kun en osaa asentaa näyttistä niin joutuisin, tuon proshopin näyttiksen kanssa ja viemään paketin vielä multitronicille että asentavat näyttiksen, joka veloittaa kasauksesta 69 euroa. että onkos noilla paljonkin eroa. vai onko toi RTX 40800 Super proart jotenkin merkittävästi parempi?.

 
Hyvältä näyttää mietin että mitenkäs jos otan tämän näyttiksen, tuon Asus Geforce RTX 4080 super proartin sijaan että saisin kaikki samasta paikasta. koneen valmiiksi kasattuna, suunnilleen samanhintaiseksi se tulee itelle kun en osaa asentaa näyttistä niin joutuisin joka tapauksessa viemään paketin vielä Datatronicille että asentavat näyttiksen, joka veloittaa kasauksesta 69 euroa. että onkos noilla paljonkin eroa. vai onko toi RTX 40800 Super proart jotenkin merkittävästi parempi?.

Kyllä toikin käy, mutta pikkasen kun googletin noita gpu:iden jäähyjen eroa, niin tämä olisi itseasiassa hiljaisempi:


Näytönohjain on todella helppo asentaa ja siinä menee ehkä 5, max 10 minuuttia. Se näytönohjain kiinnitetään ylempään pcie x16 paikkaan ja kytketään virtajohdot näytönohjaimeen.

Hyvä taito opetella, jotta voit vain päivittää gpu:n parempaan joskus myöhemmin.

tässä video aiheesta.



Tossa videolla näytönohjaimeen menee vain yksi 6-pin liitin. Toi linkaamani 4080 käyttää 12VHPWR PCIe liitintä ja mukana tulee adapteri johon liität 3 kpl 8-pin liittimiä. Kytket 3 erillistä johtoa gpu:lle tähän tapaan siihen 3x pcie 8pin -> 12VHPWR PCIe adapteriin:

PCIe_connections.jpg



Myös prossun voin tohon päivittää halutessaan muutaman vuoden päästä. Sekään ei ole mitään rakettitiedettä ja täältä saa kyllä apua. Lyhyesti päivittää biossin, sammuttaa koneen, katkaisee virrat, irroittaa prossujäähyn, irroittaa prossun, laittaa uuden prossun tilalle, putsaa jäähystä lämpötahnat, laittaa prossun lämmön levittäjän päälle uudet lämpötahanat (vain pienehkö pisara) kiinnittää jäähyn takaisin homma on valmis.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
256 742
Viestejä
4 459 853
Jäsenet
73 829
Uusin jäsen
Jesse Korhonen

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom