Myyty Xiaomi Mi4c 16GB (75e + postit) *LPR

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 308
Ostettu viime vuonna Aliexpressistä varapuhelimeksi (heinäkuu/2016), mutta vara-/säätöpuhelimia on muutenkin liikaa, joten tämä joutaa myyntiin. Ei ole ollut päivittäisessä käytössä, joten kuntokin sen mukainen (kolhuton ja naarmuton). Näytössä ollut lasikalvo alusta alkaen, jonka äsken otin irti. Mukaan saa toisen lasikalvon, jonka halutessaan voi itse asentaa.

Mukaan lasikalvon lisäksi myös puhelimen oma pikalaturi ja harmaa/läpinäkyvä silikonikuori. Alkuperäinen pakettikin löytyy.

Hinta: 75e / löytyy Lappeenrannasta, mutta postillakin voin lähettää.

Puhelin on lukitsematon ja siinä on tällä hetkellä asennettuna Mokee ROM (6.01). Custom ROMien määrä on kohtalaisen hyvä ja Nougat-pohjaisia androidejakin on tarjolla virallisesta MIUI-käyttiksestä lähtien.

+ kohtalainen akunkesto
+ hyvä näyttö (fhd)
+ kamera (tässä muistaakseni se parempi versio, toki ei siltikään G4-tasoa, mutta valoisassa tilanteissa ihan hyvä ja nopea)
+ nopea (sd808)
+ custom romien saatavuus (näissä se huono puoli, että Katsomo ja Ruutu ei välttämättä pelaa, tosin Xposed frameworkin asentamalla taasen saa paljon ominaisuuksia, mitä normi-androidissa ei löydy)

- MIUI (vieläkin keskeneräisen oloinen, tosin uusimpia versioita en ole viitsinyt koittaakaan, kun ne lukitsevat bootloaderin, jonka jälkeen edessä on aina sama unlockaus-härdeli)
- GPS on hidas ja heikko. Puhelinta saa pitää auton kojelaudalla, jos sitä haluaa navigaattorina käyttää. Pokemonit voi unohtaa (luulen, en käytä, niin en tiedä :D )
- ei maaseutu 4g:tä (800MHz verkko) /+kaupungeissa 4g toimii hyvin
- ei sd-korttipaikkaa

 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 368
Viestejä
4 196 190
Jäsenet
70 899
Uusin jäsen
kss247

Hinta.fi

Ylös Bottom