Myyty HTC OG Vive lasit, TPCast wireless ja Deluxe Audio Strap

Liittynyt
21.02.2018
Viestejä
47
EDIT: TPCAST / DAS myyty, Vive ilman majakoita ja kapuloita nyt 70€

Myytävät tuotteet:


Myytävänä kolmen tuotteen paketti:

* HTC Vive, original version ILMAN kapuloita (ohjaimia) ja majakoita
* Myyty TPCast wireless jolla muunnat Viven langattomaksi
* Myyty Deluxe Audio Strap (DAS) joka tekee viven pitämisestä päässä monin verroin mukavampaa ja jossa on integroidut kuulokkeet.

Hinta: Vive 70€, (TPCast 150€, DAS 100€)
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Sieltä täältä vuosien saatossa, kaikki käytettyinä
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Ei
Sijainti: Vantaa, Ylästö
Toimitustapa: Nouto, treffit pk-seudulla, mahdollisesti postitus
Maksutapa: Mobile pay, siirto, käteinen



Kuva-albumi: Vive for sale

Muuta huomioitavaa:


Syy myyntiin on Vive Pron hankkiminen. Siihen ei tuo TPCast mene, niin pistän sen tähän samaan bundleen.

Ovh:t ovat tyyliä Vive-lasit: 599USD, TPcast: 350€, DAS: 149€ (verkkis).

Ensisijaisesti pakettina, mutta voin varmasti pilkkoa jos alkaa tuntumaan siltä, että osille olisi ostajia ja kukaan ei halua koko kasaa kerralla.

Ensisijaisesti noudolla/treffeillä pk-seudulla ja voin jopa jeesata TPCastin pystyttämisessä jos se tuntuu haasteelliselta. Jos joku nyt haluaa maksaa postikulut ja tuntee hallitsevansa tekniset kommervenkit, niin voin minä sen postittaakin.

Kuten mainittu, niin tästä paketista puuttuvat majakat ja kapulat. Olen nähnyt kapuloita myynnissä ~130 eurolla per pari käytettyinä ja majakoitakin on tullut torissa nettikirppareilla vastaan. Kun hankit ne, sinulla on täydellinen Vivesetti käytössä.

Viveen on myös hankittu DAS (Digital Audio Strap), joka on huomattavasti mukavampi päässä kuin orkkis. Alkuperäinen panta tietysti myös mukaan.

Viveä ei ole muuten modattu mitenkään - kuten esimerkiksi Gear VR modilla. Vaikka sitä nyt Vive Prossani käyttäneenä voin suositella lämpimästi!

TPCast on aivan oivallinen lisä Vivelle jolla teet Vivestä langattoman, eikä tarvitse enää välittää kumpaan suuntaan viimeksi käännyit, ettei kaapeli menisi solmuun. Pakko myöntää että tässä Vive Prossa, vaikka kuva onkin parempi, niin olen kyllä useasti miettinyt että oliko tämä nyt fiksu päivitys kun menetin langattomuuden. Sen lisäksi Pro:n langaton setti maksaa 350 + 79.

Käytännössä tpcast on yhdistelmä langatonta video/audio lähetintä ja sitten siihen kuuluu aivan tavallinen reititin, johon tp-cast keskusyksikkö (joka on Vive-lasien pannan yläosassa kiinni) kytkeytyy wifillä. PC:ssä on Virtual Here ohjelma, joka luo usb-portteja langattomista reusrsseista ja kone/Steam näkee siis kapulasi, majakat ja lasit tavallisina USB-laitteina.

Tämä TPCast on päivitetty "Open TPCast" imagella (ohjelmalla), joka tekee siitä (erityisesti käynnistyksestä) varmatoimisemman. Tein tämän koska välillä oli haastavaa saada vakio-sovelluksella käyntiin omalla koneella. Saat alkuperäisen imagen mukaan SD-kortilla. Asennus/palautus käy niin, että ruuvaa tuon TPCastin keskusyksikön auki ja laittaa muistikorttipaikkaan alkuperäisen kortin ja ruuvaa takaisin kiinni. Valmis!

Jos se toimii sinun koneessasi orkkisohjelmalla, niin siitä vain - se voi olla paras tapa. Itselleni Open TPCast on ollut ylivoimaisesti parempi tapa. Se edellyttää kuitenkin "Virtual Here" lisenssin ostamista (25USD, mutta jos voin siirtää oman lisenssini uudelle omistajalle, niin teen sen mielelläni - en tarvitse sitä enää).

Lisää infoa: OpenTPCast/Docs

Mukaan tietysti myös kaikki mitä tarvitset Viven käyttämiseen ilman TPCastia. Se vaatii vain pitkän kaapelin palauttamisen / pujottamisen takaisin laseihin kiinni ja HTC:n oman jakorasian käyttöönoton.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.02.2018
Viestejä
47
Kiitos tarjouksesta. Odotan vielä perjantaille, josko tulisi kiinnostuneita koko setistä. Jos ei tule, niin aletaan pilkkomaan.
 

Kleimo

Töysäläinen
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
579
TPcast kiinnostaisi jos myyt osissa ja postitus onnistuu?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 371
Viestejä
4 196 325
Jäsenet
70 899
Uusin jäsen
kss247

Hinta.fi

Ylös Bottom