- Liittynyt
- 18.10.2016
- Viestejä
- 505
Itse tykkäsin ennen pirkan Tom Yam nuudeleista, nyt niitä ei enää ole, paitsi Tom Yam katkarapu muodossa. Ehdottakaa saman makuisia tai muuten hyviä nuudeleita. Mamat testattu, eikä ollut mieleen.
http://urjalanmakeistukku.fi/elinta...dles-375g.html?search_query=nuudeli&results=4 Nuo nyt ei ole hinnalla pilattu, ehkä hitusen paksumpaa kuin Maman nuudelit.Onko jotain mamasin kaltaisia nuudeleita bulkkina myynnissä kohtuulliseen kilohintaan? Tekisi sitten itse kylkeen jonkun maustesekoituksen. On jonkin verran tyyristä kamaa kuitenkin noi 50g yksittäispakkaukset.
Itsekin olen ihmetellyt nuudeleiden tarkoitusta. Nehän ovat käytännössä sama asia kuin spagetti. Samasta raaka-aineesta valmistettua samannäköistä & -makuista nauhaa. Joten miksi syödä nuudeleita kun voi yhtä hyvin syödä spagettia. Vissiin joku erikoisuudentavoittelu tässäkin taustalla.Myllyn Paras Spagetti.
Vaan voihan sitä tulimaalaisista tai mannerkiinalaisista vehnänaruista maksaa moninkertaisen hinnan. Ostaahan toiset 'halpaa' tonnikalaakin.
Vähän näin se oli itselläkin, moneen vuoteen en syönyt nuudeleita kuin ehkä kerran kolmeen kuukauteen, mutta nykyään on taas alkanut maistua. Vieläkään en usein syö koska rahaa on ravinteikkaampaankin ruokaan, mutta onhan tuo nuudelitonnikala aika hyvää pappilan hätävaraa. Säilyy melkein ikuisesti, on nopeaa tehdä, ja vielä maukastakin jos vaan ostaa kunnon tonnikalaa ja kunnon nuudelia.Opiskeluaikoina nuudelit olivat niin olennainen osa ruokavaliota, etten niitä enää oikein kykene syömään.
Jos noista pikanuudeleista puhutaan niin murskaan ne siinä pussissaan, pistän kippoon ja mausteet päälle ja kaadan kiehuvan veden päälle ja heti syömään.Kysymys: rikkooko muut muuten nuudelit ennen keittämistä? Luulin olevani ainoa joka tekee näin, mutta kuuklasin huvikseen asian niin en näköjään olekaan ainoa. Yleensä rikon, mutta nyt testasin keittää sellaisenaan, ja aika sotkuisaa hommaahan se on. Tökkäät haarukan kattilaan ja vedät niin lähtee sellainen 0.5 metriä pitkä naru kerralla mukaan
Näiden maku on muuten muuttunut. Ei ole enää niin tulisia kuin vuonna 2017 jolloin postaus tehty.Valintani on ehdottomasti MAMA Shrimp Creamy Tom Yum Flavour -nuudelit. Toimii sellaisenaan tai vaikka wokissa.
Vaikka tuossa edellisessä onkin katkarapunuudeleita, on MAMA:lta tullut hieman tulisempi kanan makuinen josta itse tykkäsin kun testasin.Näiden maku on muuten muuttunut. Ei ole enää niin tulisia kuin vuonna 2017 jolloin postaus tehty.