Myyty Sennheiser GSP 670, langattomat pelikuulokkeet mikrofonilla

Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
349
Myytävä tuote:
Sennheiser GSP 670, langattomat pelikuulokkeet mikrofonilla
Hinta: 200€ (uuden hinta 349€)
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Heinäkuu, Sennheiser verkkokauppa
Kuitti löytyy (takuu voimassa): kuitti löytyy ja takuu voimassa 2 vuotta ostopäivästä.
Muuta huomioitavaa: Alkuperäinen paketti mukana

Myynnissä tämän hetken parasta äänenlaatua langattomien kuulokkeiden valikoimista. Ovat täysin uudenveroiset, ilman käytönjälkiä. Mukaan alkuperäinen paketti ja latauskaapeli. Ollut itsellä käytössä PC ja PS4 käytössä, jossa kummassakin toimii moitteetta uusimmalla firmwarella. Pysyvät hyvin päässä ja ovat pidemmässäkin pelisessiossa todella mukavat. Kuulokkeita voi tulla kokeilemaan paikanpäälle.

Sennheiserin kehittämä alhaisen viiveen tekniikka varmistaa, että koet vakaan, jatkuvan ja lähes välittömän yhteyden, johon voit aina luottaa PC:n ja PlayStation® 4: n kanssa. Lisä Bluetooth®-yhteyden ansiosta kuulokemikrofoniin voidaan yhdistää samanaikaisesti yhteensopivia laitteita, kuten älypuhelimia tai tabletteja. Ota puheluita napin painalluksella ja siirry saumattomasti takaisin peliin katkaistuasi puhelun.

Pelaamista audiofiileille

GSP 670:n kaiutinjärjestelmä on luotu yli 70 vuoden ammattitaidolla ja täyttää samalla kaikki modernin pelikuulokkeen tarpeet. Tuloksena on lämmin syvä basso vaarantamatta keskialuetta ja korkeita taajuuksia. Tämän avulla voit kuulla kaikki yksityiskohdat ja reagoida entistä nopeammin. Mukauta ääntä haluamallasi tavalla Sennheiser Gaming Suite -sovelluksella ja kytke 7.1 Surround-ääni päälle parhaimman mahdolisen elämyksen saavuttamiseksi.

Erinomainen akun suorituskyky

GSP 670:n akku kestää jopa pisimmätkin pelisessiot. Bluetooth®-yhteydellä pelaat jopa yli 20 tuntia ja low-latency yhteydellä jopa 16 tuntia. Jos akku loppuu, voit pelata samanaikaisesti ja ladata keskeyttämättä peliä. USB-pikalataus mahdollistaa kahden tunnin langattoman käytön vain seitsemän minuutin latauksen jälkeen.

Huippuluokan mikrofoni

GSP 670:ssä on luokkansa parhaimpia mikrofoneja. Sennheiserin kehittämä, edistynyt melua vaimentava mikrofoni minimoi taustamelun. Joustava puomi voidaan säätää mihin tahansa pään muotoon optimaalisen äänenlaadun varmistamiseksi. Voit mykistää mikrofonin nostamalla puomin ja olet off-air!

Sijainti: OULU
Toimitustapa: Posti / Nouto
Maksutapa: Käteinen / tilisiirto
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.03.2017
Viestejä
654
Joko meni?

Edit: olikin eri malli kuin mitä ajattelin, joten jätän väliin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
241 184
Viestejä
4 214 880
Jäsenet
71 014
Uusin jäsen
Phaik

Hinta.fi

Ylös Bottom