Paranormaalit ilmiöt

Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
2 722
Tällä hetkellä AI:n ja kuvankäsittelyn kanssa jo semmoinen aika että mitään kuva- tai videomateriaalia, yksityishenkilön kuvaamana, ei voi sellaisenaan edes kaukaisesti järkeillä onko tekemällä tehtyä feikkiä vai käsittelemätöntä. Onhan väärennöksiä jo tehty vuosikymmeniä, mutta nyt työkalut on parhaimmat kuin koskaan näpertelyyn. Joitain taivaan ilmiöitä ilmailun, Nasan ja vastaavista viranomais- lähteistä korkeintaan voisi ihmetellä avoimin mielin.
 
Liittynyt
23.07.2023
Viestejä
343
`MIssä on muuten Suomen ufojen, tai vaikka ulottuvuushäiriö (portaalit, madonreiät yms)-havaintojen hotspot? Muista maista aika tarkkaan kerrottu mutta jotenkin Suomesta vastaava info puuttuu.
Käsittääkseni ainakin yksi UFO- hotspot on Suomessa ollut Karstula-Pylkönmäki-Keuruu tai jotkin niiden läheiset seutukunnat. Sinne vain kiikaroimaan videoluurilla.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 389
Jos olisin itse huomannut tuollaisen kengän kulkureitillä jonkun aikaa ja sitten näkisin jonkun vievän sen pois, olisin hakenut sen itse takaisin ja ottanut reaktion videolle...

"jotain yliluonnollista" :D
Älä välitä, menin samaan halpaan ja reagoin suunnilleen samoin. Viestin loppuosa oli piilotettu spoileriin joka meni silloin ohi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
242 460
Viestejä
4 233 900
Jäsenet
71 222
Uusin jäsen
Jore79

Hinta.fi

Ylös Bottom