Fallout (Amazon)

Liittynyt
08.12.2016
Viestejä
452
Tuli lopultakin viikonloppuna katsottua tämä loppuun. Pari viikkoa meni aikaa että sai kaikki jaksot katsottua.
Halusin tykätä tästä, mutta jotenkin ei vain saanut innostumaan vaikka tuotantoarvot kunnossa ja taustatarina sekä maailma on kiinnostavia. Mutta ei vain iskenyt, meinasin jättää kesken mutta katsoin sitkeästi loppuun.
Omasta mielestä The Walking Dead oli tylsimmilläänkin mukaansatempaavaa katsottavaa kuin tämä :lol:
Aika samat ajatukset, New Vegasia tykkäsin pelata - vaikka se PS3 olikin osaltaan pelikelvoton pelimoottorin vuoksi.

Walking deadia en sentään ole katsonut.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
771
Tuli nyt katsottua tämä, ja odotetusti sieltä amazoonista saapui iso kasa paskaa. Käyttääköhän ne näiden käsikirjoittamiseen ChatGPT:tä, koska juoni oli kuin 5 vuotiaan kynästä ja siinä ollut mitään järkeä hiemankaan edes Bethesdan Fallout peleistä tietäville ja tämä sarja on nyt Todd:in mukaan canonia? Vittu mitä paskaa. :poop:

Aloitetaanpa
Sarjan "pahis" oli siis nykytrendin mukaisesti väärinymmärretty "girlboss", jonka toimissa ei taas kerran ollut mitään järkeä. Miksi hyökätä Vaulttiin jossa tiesi lesborakastajansa lapsen elävän ja sarjan mukaan välitti kovasti Lucy:sta ja hänen hyvinvoinnistaa, jo melkein se Lucy:n tuore aviomies tappoi hänet. Miksi wasteland on 1kmx2km kokoinen ja päähenkilöt kohtaavat toisensa juuri kun ovat kuolemassa tai juonen pitää tapahtua (ei edes GoT 8 kausi ollut näin paha tässä). Miksi Ghoul ei ampunut hengiltä sitä mustaa BoS idioottia siellä taistelussa vaikka tiesi heikkoudesta ja ammuksia oli selvästi hänellä koko ajan mukana. Miksi BoS Max oli hengissä vaikka aivokapasiteetti ei näyttänyt riittävän edes ymmärtämään mitä peniksellä tehdään. Miksi DEI näyttelijän BoS hahmo oli niin kova Max simp. Miksi lähettää kokematon "vault idiootti" Lucy juoni "gadjetin" perään vaikka pääpahiksella olisi ollut parempiankin vaihtoehtoja. Miksi ydinpommin räjäytys ei tuota lämpösäteilyä. Power armor on menettänyt valonsa. Miten helvetissä Lord Titus, oli surkein mies koskaan ja silti noussut korkealle BoS hierarkiassa miten helvetissä tämä henkilö oli edes vielä hengissä ensimmäisen tehtävänsä jälkeen. Jos Lucy:n jäljitin oli pään sisällä miten helvetissä hän löysi Maximuksen juuri kun ennen kuin molemmat olisi kuolleet, kun Max ja se toinen BoS taisteli yöllä jolloin se toinen lähti paikalta pään kanssa ollen näin vähintään kymmenien kilometrien päässä.

Tämä sarja on ihan selvästi tehdy tiktok sukupolvelle ja feministeille joilla ei juuri korkeampaa aivotoimintaa tai kriittistä ajattelua esiiinny.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 755
Viestejä
4 258 910
Jäsenet
71 363
Uusin jäsen
tjr

Hinta.fi

Ylös Bottom