1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet

Myyty ZOTAC GeForce® GTX 1070 Ti AMP Edition

Viestiketju alueella 'Näytönohjaimet' , aloittaja antztiiii, 09.08.2018.

  1. antztiiii

    antztiiii

    Viestejä:
    66
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Myytävä tuote: ZOTAC GeForce® GTX 1070 Ti AMP Edition
    Hinta: 390 €
    Tuote ostettu (mistä ja milloin): Komplett.fi 1.1.2018 (kortti saatu toukokuun alussa)
    Kuitti löytyy (takuu voimassa): Löytyy.
    Muuta huomioitavaa: Kortti ei toimi koneessani (muistit eivät tunnistu oikein, jumittuvat 405 MHz:iin).

    Käynyt Kompletin huollossa testattavana ja testasivat sen täysin toimivaksi. Lienee siis jonkin sortin yhteensopivuusongelma. Olen ollut myös Zotaciin yhteydessä, mutta vastahakoista toimintaa heidän osaltaan asian selvittämiseksi.

    Hakekaa vaikka viikoksi testiin ja palautan rahat, jos sama ongelma ilmenee.

    Sijainti: Turku
    Toimitustapa: Posti, nouto, kuljetus lähialueille
    Maksutapa: Tilisiirto, käteinen


    Kuva: Pyydettäessä. Kortti on ulkoisesti uutta vastaava, käyttötunteja hyvin vähän.
     
  2. EAN

    EAN

    Viestejä:
    106
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2017
    Oletko koittanut poistaa ajureita DDU:lla ja asentaa niitä uudelleen?
     
  3. antztiiii

    antztiiii

    Viestejä:
    66
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tuossa listausta mitä olen ainakin yrittänyt:

    - Using completely separate PC with fairly new Windows install
    - Reinstalling Windows on my main PC.
    - Motherboard BIOS update
    - Different drivers from NVIDIA. With and without the usage of DDU (Display
    Driver Uninstaller) software.
    - Reinstalling the GPU into the PCI-E socket properly.
    - Disabling the integrated GPU (from CPU).
    - Different motherboard BIOS-settings (for example limiting the PCI-E
    connection to 2.0 @ 16.0 or even 1.0).
    - Trying different PCI-E connectors (16x, 8x and 4x).
    - Removing any unnecessary component and peripheral from my PC.
    - Plenty of other stuff from Windows power options to replacing my display
    cables.
     
  4. EAN

    EAN

    Viestejä:
    106
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2017
    Aika kattavalta testailua vaikuttaa.. Kuulostaa siltä että kortti menee "safe modeen".
    Taidan kyllä jättää väliin tällä kertaa.

    Mutta tässä nyt muutama asia joka tuli mieleen:
    Oletko koittanut eri virtalähteellä, ja mitä lämpötilaa kortti näyttää?
     
  5. antztiiii

    antztiiii

    Viestejä:
    66
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Virtalähteenä tuo profiilin Silverstone ja toisessa koneessa oli Silverstonen 500 W SFX-L virtalähde. Toisen valmistajan virtalähteen kokeilu on kyllä käynyt mielessä. Lämmöt on maltilliset, ongelma ilmenee käynnistyksen yhteydessä, ei koskaan pelatessa tai "kesken kaiken".
     
  6. Nabander

    Nabander

    Viestejä:
    194
    Rekisteröitynyt:
    03.05.2017
    Moro, saisko 340e testioptiolla? Vkl aikana rakennan koneen ja saan testattua.

    Pystyn tesoon kahdella koneella ja kahdella eri virtiksellä, niin saat kans lisävalidointia, jos ois sittenkin takuun alaista ongelmaa. Noutokaupalla homma.
     
  7. Deuz

    Deuz

    Viestejä:
    116
    Rekisteröitynyt:
    01.02.2018
    Mulla kävi tämä erään asus 1050tin kanssa. Afterburneria kun käytti muistit jäi heti jumiin, mutta asuksen omalla gpu tweak II homma toimikin niinkuin piti.
     
  8. antztiiii

    antztiiii

    Viestejä:
    66
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Olen kokenut melko "ylimääräisenä" nuo ohjelmat, joten ei ole tullut asennettua kuin vasta ongelmien ilmettyä ("Zotac FireStorm"). Miten sinulla tuo muistiongelma ilmeni, vasta Windowsissa afterburnerin käynnistyttyä?
     
  9. antztiiii

    antztiiii

    Viestejä:
    66
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Kortti myyty "toistaiseksi".
     
  10. Deuz

    Deuz

    Viestejä:
    116
    Rekisteröitynyt:
    01.02.2018
    Juu siis aina kun afterburneri käynnistyi niin teki tämän bugin.