Yleistä keskustelua - Nokian android puhelimet (Nokia 3, 5 & 6 jne.)

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja zepponen, 16.10.2016.

 1. DD-Indeed

  DD-Indeed Team Ryzen

  Viestejä:
  2 065
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  On joo. Näissä nyt ilmeisesti tuntuu olevan ''maanantaimalleja'' seassa, joilla homma ei onnistu samantien. Meille hommattiin kaksi vitosta ja ei ongelmia tuon suhteen. Kannattaa oottaa jokunen päivä ja vaikka kerran kaks käynnistää luuri uudellee, jos se siitä vaikka ilmestyisi.
   
 2. Logane

  Logane

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Tänne ainakin tullut tuo elokuun päivitys, ilman resettejä. Tosin alla Nokia6.
   
 3. larppa9

  larppa9

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Varmaan helpointa vaan asentaa OneNote Play-kaupasta.
   
  Yrmiö tykkää tästä.
 4. Faravid

  Faravid

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  13.02.2017
  Komppaan. OneNote on Androidilla erittäin hyvä ja toimiva ohjelma.
   
 5. Age of Computers

  Age of Computers Wololo Make ATK Great Again

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mulle tarjosi ja ei ollut ongelmia asennuksessa.
   
 6. akse

  akse

  Viestejä:
  489
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Luulis että installeri tarkistaa filut ennen kuin päivitys lähtee käyntiin.

  Eikös nuo ole wifin kautta sen takia kuin jossain kehitysmaissa data on maksullista?
   
 7. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  454
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Kyllä se tarkistaa, viimeistään siinä vaiheessa kun puhelin käynnistyy uudelleen ja bootloader/recovery ihmettelee sopiiko päivitys tähän puhelimeen (oikea malli, onko nykyinen ohjelmistoversio sitä mitä päivitys odottaa, onko system muokkaamaton) ja tarkistaa sen paketin muistaakseni md5 summalla.

  Ja kyllä, siitähän se WiFi pakko todennäköisimmin tulee, ei siitä että mobiili olisi hitaampi tai epävakaampi.
   
 8. inf

  inf

  Viestejä:
  630
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mitä ihmeen paskaa tänne suolletaan. Tässä nyt taas ei ole mitään perää.

  Se on ihan vatun sama asennetaan jo se päivitys wifin vai 3g/4g kautta. Kyllä se Android tarkistaa sen md5sum:n ihan automaattisesti. Sillä ei ole mitään merkitystä 8nko luuri kiinni wifissä vai 3g/4g:ssä
   
 9. akse

  akse

  Viestejä:
  489
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Niin.. miksei mobiilidataa sitten voi käyttää puhelimen päivittämiseen?
   
 10. Toiota

  Toiota

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Juurikin sen takia kun 99% maailman "kehitysmaista" mobiilidata on kallista ja jokainen ladattu tavu maksaa hunajaa. Suomi on harvoja paikkoja jossa ei yleensä datakattoa ja datapaketit halpaa kuin saippua.

  Tyhmä asetus silti, jos sitä ei voi muuttaa. Moni muukin ohjelma (tai lähes kaikki) kieltäytyy lataamasta mitään isoa puhelimiin ellei wifiä löydy, usein asetuksista voi sen ohittaa, muttei aina.
   
 11. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  215
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä hinta on ainakin totta. Moni ulkomaalainen tuttu on oikein erikseen ihmetellyt miten täällä suomessa voikin olla niin halpa mobiilidata ja puhelut ja miksi heillä se maksaa niin paljon. Eipä ole tavatonta tuolla ulkomailla että jopa kiinteissä liittymissä on kuukausittainen datakatto.

  Mutta olen kyllä samaa mieltä että tuo ettei pysty lataamaan mobiilidatan yli päivityksiä on käyttäjän pitämistä idioottina.
   
  marcopel ja Rane tykkäävät tästä.
 12. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  1 199
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Valmistaja luulee tietävänsä paremmin mitä käyttäjät haluavat.
   
  BaTTman ja FlyingAntero tykkäävät tästä.
 13. HarhaanJohtaja

  HarhaanJohtaja

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Täällä kuitenkin osa porukasta sanoo päivittäneensä puhelimensa mobiilidatalla.
   
 14. temex

  temex

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Ihme vääntämistä minä ja muutama muu täällä on päivittänyt mobiilidatan kautta ilman, että puhelin on ollut laturissa Nokia 6 kaikki päivitykset tehdas paketista otosta asti. Ei kai täällä nyt viitti valehdellakkaan. Asia tällä selvä piste lopettakaa jo....
   
 15. Admiral General Aladeen

  Admiral General Aladeen

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  Tämähän se on. Sinänsä ikävää että on vieläpä Android kyseessä, koska juurikin ko. järjestelmän pitäisi olla se kaikkein mukautumiskykyisin, kun vastaavasti taas Applet ovat perinteisesti niitä umpisuljettuja kaiken säätämisen blokkaavia "me tiedämme nämä asiat paremmin" järjestelmiä.

  Ihan OK että oletuksena järjestelmät kieltävät mobiilidatan kautta isot lataukset, koska Suomi nyt sattuu (ainakin vielä) olemaan yksi harvinaisia paikkoja joissa mobiilidata on halpaa. Kyllä näitä puhelimia muuallakin maailmassa ostetaan, ja siellä maissa on taas iso urputus foorumeilla jos laite yllättäen tempaiseekin jonkin ison päivityksen mobiilidatan yli ja sitten odottaa satasien lasku. Jenkeissä varmaan haastavat puhelinvalmistajan vielä oikeuteen tuostahyvästä.

  Mutta tavallaan ihan turhaa jauhamista. WiFiä kannattaa käyttää koska säästää akkua. Kaikilla on se WiFi kuitenkin kotona. Ja jos jostain kumman syystä ei ole, niin töissä on ainakin firman verkko käytettävissä. Ja jos sattuu olemaan pummi, niin mene vaikka kirjastoon tai Mäkkäriin lataamaan ne satunnaiset päivitykset, ei niitä ihan joka viikko tule.

  Ja ennenkuin aletaan muistelemaan kuinka tässä maassa on kaapelit korjattu pois ja kuinka se 150Mbps 4G+ LTE on valovuosia nopeampi kuin se ADSL linja, niin kaupat on täynnä 3G/4G reitittimiä joista kannattaa se kotiverkko tehdä. Sitä kännykkää ei tosiaankaan kannata käyttää reitittimenä, koska se syö tuhottomasti virtaa ja laturin päässä pian akku siinä turpoaa. Nimimerkillä kokemusta on.
   
  Strelokki tykkää tästä.
 16. vonDarling

  vonDarling

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tällaiset kommentit ovat kyllä aivan helvetin rasittavia ihan suoraan sanoen. "Kaikilla on WiFi kotona." Paskat ole, ei läheskään kaikilla, eikä ole töissäkään kaikilla mitään firman verkkoja, tai lupaa tunkea sinne siviililaitteidensa kanssa jos olisikin. Ja mitä tulee jonkun Mäkkärin avoimessa verkossa latailuun, se on taas sellaista tietoturvan sekä nopeuden juhlaa että oksat pois. Joo joo, päivityksien eheys tarkistetaan digitaalisilla allekirjoituksilla joten siitä ei tule tietoturvaongelmia, mutta eri asia on sitten se kaikki muu mitä puhelimesi tekee kun killut siinä avoimessa verkossa mailit sun muut automaattisesti tarkastellen... Puhumattakaan siitä että aina ei vittu huvittaisi lähteä jonnekin perseenkuuseen ihan vain että puhelin suvaitsisi päivittää itsensä.

  Ekalla kerralla viikon ja tokalla kolme kuukautta, eipä kumpikaan toiminut, rebooteista huolimatta. Mutta!

  Järjestelmäpäivitys näköjään on silti mahdollinen pelkän mobiilidatan yli ilman Wi-fiä. Sama kikka toimii kuin sen System UI Tunerin saamiseksi esiin. Eli minulla kävi niin, että kun menee Järjestelmäpäivitykset-valikkoon ja etsii päivityksiä, se ilmoittaa että päivitys on saatavilla mutta jos sitten painaa ainoaa mahdollista nappia eli Jatka, se valittaa että ei ole Wi-fiä ja jää odottelemaan sitä Wi-fiä, kirjaimellisesti ikuisesti. Ja jos painat Jatka-nappia uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan, niin se aina vain valittaa että odottelee Wi-fiä. Mutta, jos painatkin Jatka-napin pohjaan, ja vaan pidät sitä painettuna aivan vitun kauan, lopulta se todellakin jatkaa ja alkaa imutella päivitystä ihan riippumatta siitä onko sitä Wi-fiä vai ei. Tuolla tavalla sain mobiilidatan yli asentumaan heinäkuun pätsin ihan hyvin, ei mitään ongelmia. Nyt sitten odotellaan koska se löytää elokuun pätsit: eilen ja tänään kun tarkistelin, reboottien kera, sanoi vielä että systeemi on ajan tasalla eikä uusia päivityksiä ole. Saas nährä.

  Näin on. Näyttää olevan vähän kummaa, kun Nokian oma supportkaan ei tiedä miten hommat toimii tai ei toimi.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 17. DD-Indeed

  DD-Indeed Team Ryzen

  Viestejä:
  2 065
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Mussa taitaa olla joku magneetti, ku omien kokemuksien kertomukset aiheuttaa tämmöisen sekasotkun ketjuihin. Ehkä olen jatkossa hiljaa, pahoittelut ylläpidolle. :shy:
   
  Luukkonen tykkää tästä.
 18. Luukkonen

  Luukkonen Tukijäsen

  Viestejä:
  586
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä nyt vaan on tyhmää tänä päivänä jos ei kotona ole langatonta nettiä. Toki jos kotiin ei kiinteää nettiä tule niin sitten ymmärrän mutta en muuten, kustannus on minimaalinen ja hyöty huomattava.
   
 19. Admiral General Aladeen

  Admiral General Aladeen

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  26.04.2017
  No mitäpä minä voin täältäkäsin alkaa riitelemään jos kerta noin kivenkovaan väität ettei sielläpäin herran vuonna 2017 wifi ole vielä yleistynyt.

  Täällä tilanne on ainakin erilainen. Ainakin minun empiirisen otantani perusteella lähipiirissäni ja ihmisillä keiden kotona olen vieraillut on aivan kaikilla ollut WiFi reitittimet kotona jo vuosikausia.
  Ja tämä tuttavapiirini kattaa niin nuorisoa opiskelijabokseissa elämässä minimibudjetilla ja perunavellillä, sitten on me keskiluokka, ja myös ääripäässä vanhat pierut 70+ vuotta ilman mitään suurempaa ATK-harrastusta, mutta taustasta riippumatta, aivan kaikilla on WiFi reititin kotona.
   
 20. vonDarling

  vonDarling

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  "Yleistyminen" on toki yksi asia, ja se että "kaikilla on" ihan toinen asia. Kyllä Wifi on yleinen asia täälläkin päin Suomaliaa, mutta ei sitä kaikilla ole, eikä tule olemaankaan. Ei oman lähipiirin perusteella oikein järkevästi voi tehdä yleistyksiä menemättä perseilyn puolelle, kun harvan ihmisen lähipiiri on oikeasti edustava otos juuri mistään. Jokaisella on oma kuplansa.

  Ihmettelen vaan mikä siinä on niin erityisen tyhmää, kun monilla on nurkat täynnä muutenkin kaikkea, eikä tarvetta taas yhdelle vehkeelle lisää välttämättä ole ja rahalle olisi ehkä muutakin käyttöä. Tai tarvetta ei olisi, jos sellaista ei väkisin pakotettaisi tekemällä kaikki tarpeettoman vaikeaksi ilman sellaista vehjestä...

  Mutta joo, ehkä lopetan off-topiccaamiseni tähän. :D Sori pojat, mutta kun välillä ahdistaa tuo porukan ajattelemattomuus.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 21. Logane

  Logane

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  26.07.2017
  Tohon Wifi keskusteluun sanoisin että tänä päivänä alkaa yleistymään se, että netin käyttöön käytetään yhä enemmän pelkkiä mobiililaitteita. Jos netin pääasiallinen tarve on surffailu/laskujen maksaminen yms, niin monelle asiaan ei niin uppoutuneelle nuo onnistuvat ihan hyvin pelkällä älyluurilla.
  Omasta tuttavapiiristä löytyy ainakin kaksi taloutta jossa ainoat nettiyhteydet ovat puhelimien 3g/4g yhteyksiä.

  /offtopic

  No voi hemmetti, eipä tullu mielee tietenkää että se toimii myös Androidissa. No kiitokset tästä.
   
 22. vonDarling

  vonDarling

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Juuri tätä kyllä näkee enenevässä määrin myös täällä. Varsinkin ne jotka eivät ole IT-alan ihmisiä tai muuten vaan netti- ja teknologia-intoilijoita, tekevät sitten kaiken sillä 150 euron Android-luurillaan eivätkä omista mitään muuta nettiliittymää kuin sen minkä puhelinliittymä tuo mukanaan. Toisaalta myös monet nuoret, siis lapset ja teini-ikäiset, tekevät tätä. Käyttävät nettiä vain kännykällä, koska muutenkin tekevät sillä kaiken eivätkä jaksa koskea "vanhanaikaisiin" ja "epäcooleihin" näppäimistöllisiin läppäreihin saati pöytäkoneisiin. Oi aikoja, oi tapoja! Näiden uusien Noksujen kannalta tämä porukka on epäilemättä yksi mielenkiintoinen kohderyhmä, koska Nokia ei näköjään edes yritä kilpailla asiantuntijoiden/nörttien huomiosta parhaalla mahdollisella raudalla, vaan kosiskelee enemmän peruskäyttäjä-tyyppistä porukkaa joihin rautaa enemmän uppoaa esim. muotoilu ja markkinointi ja joille Nokian nimikin varmaan painaa aika paljon. Enemmän kuin muutaman näitä uusia Nokioita ostaneen ja havittelevan tiedän jolla ei ole kirjaimellisesti mitään muuta syytä ostaa sellainen kuin se että kyseessä on "Nokia".

  Unohdin tuossa aiemmin kommentoida tätä. Oma Nokia 5 ainakin soittaa tuon alkumelodian aivan järkyttävän kovalla. :D Ei kannata uniaikaan makuuhuoneessa boottailla puhelinta tai voi tulla traumoja kanssaihmisille.
   
 23. k70

  k70

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  12.07.2017
  No kyllä sellainenkin tarkistus on. Joskus yritin päivittää, oliko nyt Nexus 5:ttä Nexus 5X:n wifillä jaetun mobiilidatan kautta, niin eipä onnistunut. Tuli ilmoitus että ei suostu (metered connection). Eli haistoi että wifi oli luotu toisella Androidilla. Mutta onneksi wifi-asetuksista sai valittua että verkko on "normaali rajaton" verkko. Sen jälkeen meni läpi.

  Ja tuo päivämäärillä kikkailu liittyy siihen, että OTA-päivityksille on saatettu määritellä että ne ladataan vain wifin yli esim. ensimmäisen kuukauden ajan, ja vasta sitten mobiilidatana. Ajatus tässäkin suojella "tyhmiä" käyttäjiä datankäytöltä, mutta samalla sitten lopulta pakottaa päivitys, jos käyttäjä sen kuukauden aikana mene wifiin.

  Ihan järkeviä juttuja isossa kuvassa, kunhan ne vaan saisi itse halutessaan pois päältä. Ei se "tyhmä" käyttäjä sinne valikkoihin eksy..

  Edit: Ja täällä Suomessa tosiaan huvittavaa, kun aika monella varmasti wifi menee sen saman mobiiliverkon läpi kuitenkin. Näin ainakin itsellä..
   
 24. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  740
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Minusta sen pitäisi onnistua suoraan niin, että ensin varoittelee mahdollisesta maksusta ja käyttäjä voi valita vaihtoehdon, että lataa nyt vaan äläkä varoittele enää jatkossa.

  Kaikkein huonoin vaihtoehto sitten on se, että mobiilidata on estetty kokonaan. En voi ymmärtää, että miksi joku luurinvalmistaja tuoillaisen eston tekee.
   
  vonDarling tykkää tästä.
 25. Nazi

  Nazi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Onko sinulla jotain faktaakin tälle väitteelle? Epäilen nimittäin suuresti.
  Perustelut:
  Tänäpäivänä koulu on digitalisoitunut ja PC-läppärillä tehdään kaikki, siinä on kirjat, sillä tehdään kotitehtävät, sen kanssa mennään tenttiin. PC-läppäri on yksinkertaisesti vaatimus opetukseen osallistumiselle.

  Mistä oikein keksit ne teinit jotka eivät koske "epäcooleihin" tietokoneisiin? iPadilla ei sinne tenttiin ole asiaa, vaan pitää olla PC-yhteensopiva läppäri.

  terveisin: Muija on opettaja.


  Ja mitä tulee muihin ryhmiin, niin mitä suuremmissa määrin eri laitteet kytkeytyy sinne internettiin. Jos netin paskanjauhaminen ei kiinnosta, niin moni kuitenkin haluaa sen älytelkkarin, jotta voi netin kautta katsoa haluamansa ohjelmat.
   
 26. zapper

  zapper

  Viestejä:
  456
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Niin minullakin. Monessa Nokian näppäinpuhelimessa sen melodian sai vaimennettua ainakin punaista luuria painamalla. Kokeilin sitten tuolla vitosella painella fyysisiä näppäimiä, mutta melodia soi loppuun asti.
   
 27. DD-Indeed

  DD-Indeed Team Ryzen

  Viestejä:
  2 065
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Jatkellaan täällä, ni ei tuu kokonaan sotkettua Kokkosen topikkia. :tup:

  Toi on jännä, jos asia on noin. Yleisesti ottaen näissä puhelimissa vitonen taitaa muutenkin olla tähän asti kuulemien juttujen perusteella se paras vaihtoehto noista.
  Äskön emännälle kävi jännä juttu, kotinäppäin lakkasi toimimasta, mutta boottauksella alkoi taas toimimaan. Liekö sitten menny vähän softa jumiin, ku viikon putkeen ollu päällä puhelin.
   
 28. vonDarling

  vonDarling

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Faktaa? Jos tarkoitat laajaa tilastollisesti pätevää tutkimusta, niin ei helvetissä ole. Kyse on taas omista kokemuksista, jotka on aina, kuten aiemmin sanoin, hankala pohja yleistyksille. Mutta tuttavapiirissä on noita kersoja ja opettajia niin helvetisti, että pistää silmään. Jos miettii jo omaa perhettä, niin eihän täällä mihinkään näppäimistölliseen koske muut kuin minä, vaan lapset kavereineen vaan räpeltää kosketusnäytöllisiä. Ei ole digitalisoituneita kouluja paljon näkynyt jossa ei edes kokeisiin pääse ilman läppäreitä :D Ehkä jossain Tsadin asvalttiviidakoissa moinen on sääntö eikä poikkeus, mutta muualla saattaa olla toisinpäinkin.

  Olen ottanut tavaksi jo muinaisina aikoina sen, että vähintään sen kerran viikossa sammutan luurin joksikin aikaa. Auttaa noihin randomeihin omituisuuksiin, ja sitten on sekin, että akkukin tykkää hyvää kun saa välillä vähän lepäillä.
   
 29. DD-Indeed

  DD-Indeed Team Ryzen

  Viestejä:
  2 065
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Joo, täytyy muistaa tää.
   
 30. etrade

  etrade

  Viestejä:
  36
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  iPadillä ? Muijalle terveisiä että on olemassa Windows tabletteja, halpoja ja kalliita, ja jos ihan pakko käyttää läppäriä niin Windows tablettiin voi kytkeä näppiksen ja hiiren.

  Onhan rasittavaa paskanjauhantaa Nokia Android ketjussa.
  Kas kun ei väitetä, että kotona kuljetaan ainoastaan piuha perässä ja kukaan ei ole koskaan kuullutkaan wlan jaosta kännykällä.

  Kirjastoon, Mäkkäriin, työpaikalle, jne... Pyytäkää kaveria jakamaan wlan yhteys kännykästä niin saatte päivitettyä puhelimenne, ristus.
   
 31. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  173
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Yksi syy miksi nimenomaan halusin vakio androidin on, että sitä ei viikottain tarvitsisi buuttia. Vanha nexus 5:kin veti tuhannen tuntia ilman buuttia varsin moitteetta.
   
 32. Nazi

  Nazi

  Viestejä:
  102
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tuo on hyvä taktiikka. Samaa käytän itsekin. Minulla Samsungin luureissa on ihan asetuksissa automaattinen ajastettu uudelleenkäynnistys ja siellä on minulla valittuna joka viikonloppuyönä se reboottaa puhelimen. Kätevää, ei tarvitse itse tehdä mitään eikä muistaa mitään.

  Ainakin minun kaikki Nexus tabletit ovat olleet yksiä temppuilijoita, eli jos ei säännöllisesti boottaa niin pahoja ongelmia. Kosketustaso lagaa. Jumiutuneet prosessit vie akun hetkessä, eli vaikka laite käyttämättä niin akku katoaa yhden yön aikana. WiFi ei aina lähde edes päälle. Ja tietenkin yleinen hidastelu (mikä lie muistivuoto, en näistä niin ymmärrä syvällisesti).
   
 33. Luukkonen

  Luukkonen Tukijäsen

  Viestejä:
  586
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin siis pointti oli mulla se että jos sulla on se kiinteä netti himassa ja jo se yksi laite "modeemi" niin miksi se ei voi olla mallia sellainen että siitä saa jaettua piuhalla sekä wifillä nettiä eteenpäin? Näin siis ainakin mulla on ja se on tuolla olohuoneen laatikossa missä kaikki muukin elektroniikka.

  Toki jos sitä modeemia ei ole niin sitten kyllä ymmärrän ettei halua ylimääräistä laatikkoa taas.
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2017
 34. kime1980

  kime1980

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
 35. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 36. DD-Indeed

  DD-Indeed Team Ryzen

  Viestejä:
  2 065
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
 37. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jep kyllähän tuo taitaa 1gb ramill ja 8 gb sisäisellä muistilla olevana olla sellainen luuri mitä en suosittelis kellekkään, tulee vain pahamieli. Hinta varmaa alle sen maagisen 100€, jolloin saadaan kaupattua tekniikasta tietämättömille/lapsille.
   
 38. DD-Indeed

  DD-Indeed Team Ryzen

  Viestejä:
  2 065
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  + Lähi-Idän ja Intian fanaattiset fanit, jotka ostaa kaikkea Nokiaa ja sit inisee, kuinka se on hidas, jne, jne.
   
 39. antero

  antero

  Viestejä:
  557
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Olisiko vanhan päivityksen asennus ollut kesken. Mitä jos olisit tehnyt keskeneräisen päivityksen loppuun ja ladannut uusimman päivityksen sen jälkeen.
   
 40. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  1 199
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joissakin kouluissa oppilaat saavat iPadit käyttöön koulun ajaksi (kesälomat mukaanlukien).
   
 41. akse

  akse

  Viestejä:
  489
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jep tämähän oli jo tiedossa :)

  Hieman offtopicia WiFI:stä. Imo alueilla joilla on joku valokuitu talonyhtiössä tyyliin 10e (40M) tai jopa ilmaiseksi, voisi sen wifiboksin hankkia ja säästää muilta kaistaa mobiilidatassa, joilla mahdollisesti 4G ainoa mahdollinen yhteystapa :)

  Eilen tuli laiteltua äitin nokia 6:een jotain päivityksiä. Puhelin varoitti maksuista (varmaan tuo mobiilidata).. äiti luuli että se maksaa jotain kun laittaa päivityksen :)
   
 42. Tဓmppa

  Tဓmppa

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Mulla kans sekosi widgetit kutosessa eli aina buutin jälkeen katosi näytöltä ja valikoista ja sen myötä sitten "kotinäyttökin" meni vituilleen, kun ei siinä muuta ollut. Asetuksista ko. sovellus pois käytöstä ja takaisin, niin sai asetettua widgetit takaisin näytölle.

  Tein tehdasasetuksille resetoinnin, jonka jälkeen on pelannut ja uskaltanut buutata.
   
 43. Moksu

  Moksu

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Huomenna tulee jytky? :btooth:
   
 44. Jaguafgeg

  Jaguafgeg

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikä jytky?
   
 45. DD-Indeed

  DD-Indeed Team Ryzen

  Viestejä:
  2 065
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Nokia 8
   
  Hikoileva poica tykkää tästä.
 46. Clarenz

  Clarenz

  Viestejä:
  106
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko muilla ongelmaa Snapchatin kanssa näillä nokian luureilla? Nokia 6 kaatuu aina kun koittaa tuota ohjelmaa käynnistää ja yleensäkin pyörittää kauan ennen kuin tapahtuu mitään tuon kanssa.
   
 47. HarhaanJohtaja

  HarhaanJohtaja

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  En omista Snapchattia tai Android-puhelinta, mutta taitaa olla ohjelmassa vikaa

   
 48. JSoi

  JSoi

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2017
  Kyllähän tuo Nokia 8 alkoi kiinnostaa ihan tosissaan Nexus 5X:n seuraajaksi. Jos kamera on vielä samalla tasolla niin taidan jättää ennakkovarauksen heti kuin mahdollista.
   
 49. vonDarling

  vonDarling

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tänä aamuna rebootin yhteydessä tarjosi luuri elokuun tietoturvapäivitystä, ja asentui kiltisti mobiilidatan yli ilman Wi-fiä, pitämällä Jatka-nappia pohjassa pirun kauan. :D Ajattelin dokumentoida ettei kyse ollut viime kerralla siis pelkästä sattumasta.
   
  FlyingAntero tykkää tästä.
 50. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  433
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse kyllä lähinnä odottelen sitä 300-400€ maksavaa mallia, eli varmaankin sitten se 7. Millonkohan mahtaa sen julkaista? aika jäätävän kokoinen rako mallien hinnoittelussa 6 250€ -> 8 600€