Yleinen Nintendo ketju (WiiU, Switch & 3DS)

Liittynyt
02.12.2016
Viestejä
3 573
”Please note that we have no plans to launch a new Nintendo Switch model during 2020”
Nintendo says it won't release a new Switch model in 2020 - Nintendo Everything
Samaa sanoivat myös viime vuonna, tuloksena oli uusi versio peruskonsolista sekä Switch Lite :vihellys:

Katsotaan sitten vuoden lopussa, että pitikö lupaus. Businessmielessä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin kieltää kaikki huhut uusista laitteista, jotta ei syödä nykyisten myyntiä.
 

Pingviini

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
18.02.2017
Viestejä
2 106
Joo muutamilla oli kyllä uskomaton tarve kertoa, että Nintendo uppoaa Switchin myötä. Muistan useastakin paikasta näitä tuomiopäivän enkeleitä, jotka tunsivat suurta vastenmielisyytttä hybridiä kohtaan. Nyt kait uppoaminen voidaan unohtaa ja matkata kohti Wiin myyntilukemia.
Ketjun alkupäästä jostain sivulta 4 eteenpäin näitä alkaa löytyä. Hyviä nauruja luvassa. :rofl:

Tietäjät tietää, jonnet ei muista jne.

Taitaa olla kaikkien aikojen mitättömin tehohyppy kotikonsolimittarilla WiiU->Switch. Alkaa vaikuttaa aika tuhoontuomitulta konseptilta tämä. Pelkälle kotipelaajalle Switch on käytännössä riisuttu WiiU. Mobiilipelaajalle se saattaa taas olla liian kookas ja akkukesto liian lyhyt.
Riittävästi(lue: ainakin etäisesti samassa luokassa kuin muut saman genin koneet) tehoja: takaa ainakin sen että pelejä voi tulla monipuolisesti 3rd partyiltä.

Riittävästi tehoja: mahdollistaa tekemään SEKÄ riittävät grafiikat, ETTÄ pelimekaniikat kuten tekoäly/maailmojen koot ym.

Faktaahan on, että pahimmat nipafanit on muna pystyssä ihan kaikesta paskasta missä vaan lukee nintendo. Koska eivät tiedä paremmasta/ummistavat silmänsä.

Itsellä on nes/snes/wiiu +kaikki pleikkarit + 2 ekaa xboxia + segoja ym.

Ja kyllä se wiiu tarjoaa paskimmat ja tylsimmät pelit noista kaikista.

Nes/snes = on ymmärrettävää ettei tehot riitä älyttömiin spektaakkelimaisiin tarinoihin, aka juoni on " prinsessa on toisessa linnassa"

Wiiu = pelit on täyttä paskaa juonien osalta, koska suurimmassa ei ole edelleenkään mitään oikeaa(tyyliin witcher) juonta. "Juoni" on joku lapsellinen ja simppeli "höhö horo-prinsessa katosi TAAS".

ELI tehoton kone lähinnä takaa sen, ettei koneelle tule oikeasti laajoja/moderneja pelejä, vaan pelkkää nintendon laadutonta paskaa, joissa mekaniikat on "hyppää vihun niskaan kolme kertaa"

Nes/snes pelit on ok, ps1/ps2 pelit on ok, vaikka ovatkin "rumia".

Modernit nintendopelit on graafiselta tyyliltään helvetin rumia, en tarkoita nyt "grafiikoita" vaan niiden tyyliä, joka johtuu tehottomuudesta ja sitten sitä peitellään.

Eli lapselliset oksettavat karkkivärit yhdistettynä typeriin pallonaamahahmoihin.

IMO snes pelit on paljon nätimpiä, koska sävyjä on muitakin kuin karkkivärit ja en ole koskaan mieltänyt vanhoja nintendoja(ennen wii) lasten koneiksi, toisin kuin wii ja wiiu selvästikin on.

Niin, siksi se tehottomuus on huonompi homma, ei pelkästään "grafiikoiden" takia.

Toki ymmärrän että pahimmat kaulaparrat jotka fanittaa aina ja ikuisesti tasoloikkia on innoissaan, vaan sisältörikkaita ja tarinaa kertovia pelejä kaipaavat jää ilman:(

Ja "epäfanipojan" näkökulmasta olisi typerää maksaa esim 250-300€ laitteesta, joka tehojensa puolesta on vaikkapa 1/5 ps4:stä. Kun se tietää, että sieltä tulee vaan superfanien pelit.

Ja kun kannettavuudelle ei anna mitään arvoa, niin ei voi sitäkään laskea plussaksi, vaan miinukseksi.

Eli hinnan pitäisi olla 100-150€, jos tehot(todennäköinen pelitarjonta) on heikkoa.

Mutta nintendon tyyliin pyydetään paskasta premium hintaa, vaikka valmistus tuskin edes satasta maksaa kun käytetään vanhoja osia.

Eli ahneus vituttaa myös
Ihan järkyttävää paskaa. Hinta tulee Suomessa todennäköisesti olemaan lähempänä 400e verojen ja välikäsi diibadaabojen jälkeen, akunkesto on aivan surkea, tehojen puutteen takia 3rd-party hitit missataan jälleen kerran tuttuun tapaan (ellei nyt puhuta 6v vanhasta Skyrimistä :D) ja nyt vielä nettipelistäkin pitäisi maksaa.

Luulisi että Nintendo olisi viimein alkanut oppia virheidensä jälkeen, mutta taitaa olla että suuret johtajat Kiotossa edelleen haikailevat 10v vanhaan Wiin casualyleisöön joka on täysin siirtynyt mobiililaitteisiin.
Veikkaan että 1-2v max päästä alkaa nipan johdossa tuulemaan, vaikka nintendo iso ja rahaa löytyy(mutua) ei yritys voi tehdä 2 floppia putkeen ilman että joku tahtoo muutoksia. Jos myynnit nipa fanien jälkeen stoppaa kuin wiiun kanssa niin ei hyvin mene...

Ei tuota hintaa/tehoa voi mitenkään oikeuttaa lauseella KOSKA PELIT(nipan omat) :sori:
Toivottavasti laitteesta löytyisi tyydyttävästi tehoja. Mikäli Switch on reilusti hitaampi, kuin Xbox One ja Ps4, niin se ei tule menestymään. Fifa, Red Dead Redemption 2 yms. muut suuret pelit pitäisi löytyä, jotta tuo kävisi hyvin kaupaksi. :sori:
Netissä on monien kuluttajien taholta pohdittu, että olisiko ollut parempi hylätä tabletti ja siirtää sen sisuskalut telakkaan? Varmaan tehojakin olisi pystytty nostamaan ilman sen näkymistä hinnassa (200 egeä). Konsolin mukana peli + pro-ohjain. "Nintendo GameCube 2.0".

Itse epäilen että tämä hybridi tulee epäonnistumaan hinnan vuoksi.
Mulla on valitettavasti sellainen kutina, että näemme nyt yhden viimeisimmistä nintendon konsoleista, tai ehkä jopa viimeisen.
Kyllä ekassa ostaja aallossa on ne jotka ostais vaikka maksais 700€ joten noilla "myyty ennakoon loppuun" otsikot voi unohtaa, se että myykö vuoden päästä enää yhtää laitetta on ehkä pikkusen tärkeämpi.
Joo niitä riittää, minun, vanhan nipafanin silmiin tämä vaikuttaa kyllä nipan kotikonsolilinjan kuolemalta ellei 3ds-kansa innostu tästä ihan mielettömästi. Toki se auttaa minuakin tässä tilanteessa että "3ds-exclut" tulee jatkossa Switchille.

Siellä on ihan kiinnostavia nimikkeitä ollut, mutta sitä 240x140 resoluutiota ei viitsi katsoa erkkikään. En tiedä, olenko rumempaa grafiikkaa nähnyt ikinä. NES/SNES ja Amiga-tasonkin grafiikat miellyttävät reilusti enemmän silmää. :rolleyes:
Olen ainoa joka tässä on tuonut mitään argumentteja. Katso tuota käppyrää ja kerro kuinka järkevää uusien käsikonsolien tekeminen on allahin vuonna 2017.
Nintendo voisi kyllä alkaa jo julkaisemaan pelejään pc:lle niin osakkeenkin kurssi kääntyisi ylös. Tämä mobile/koti konsoli linja on aivan väärä, koska nintendo hakeaa casuaalia pelaajia jotka silloin aikoinaan wiin ostivat, mutta nykyään nämä "mobile gamerit" ei tule ostamaan tätä laitetta
A) hinnan takia
B) pelit eivät ole tarpeeksi casuaaleja
C) Tunnen joitakin näitä "mobile gamereita" ja usealle jopa 5€ maksaminen pelistä on todella suuri hinta pelistä.
On siinä paljon hyviä nimikkeitä, mutta kun katsoo millä aikavälillä ne on tulossa, niin jotenkin lista on hyvin surullinen. Nipafanit kaiketi pidetään kyllä tällä annilla tyytyväisenä, mutta se ei valitettavasti varmaankaan enää nykyaikana riitä, kun massat pitäisi saada kiinnostumaan.
Eiköhän tämäkin Nintendon tekele jää aika nopeesti unholaan sinä missä Wii U:kin. Ei näillä nipan konsoleilla kilpailla missään vaiheessa esim PS4 tai Xboxin kanssa.
 
Liittynyt
13.11.2017
Viestejä
2 037
Switch on loistava handheld konsoli, ja Lite ollut siksi erinomainen hankinta. In fact, taitaa olla Nintendon ja oikeastaan koko markkinoiden paras käsikonsoli. Ei oo tullu edes mieleen, että pitäisi saada Switch telkkariin kiinni. Kuulostaa oikeastaan jopa vastenmieliseltä, pelata nyt jotain Pokemonia 4K ruudulta. Ei tässä konsolisukupolvessa :D
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
185
Mitenkä minulta on mennyt ohi, että Deadly Premonition saa jatkoa ja vieläpä Switchille. Eka osa oli kyllä mestariteos. Kaikessa nerokkuudessa niin huono ja outo peli, että se oli jo mahtava :D
 
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
424
Ok boomer

Näyttää siltä että aika montaa muuta laite kiinnostaa. :vihellys:
Se on ihan mielenkiintoinen mittauspiste siinä vaiheessa, kun uusi konsolisukupolvi tulee, että mikä vaikutus on myynteihin, kun pelien peruspohjataso liikkuu eteenpäin ja konsolivalmistajat alkavat rummuttamaan omia tuotteitaan.

Toimiva konseptihan Switch on ollut ja itsekin harkitsin sen ostamista, mutta Apple-mallin riistohinnoittelu yhdistettynä pelivalikoimaan, jossa ei ole aikuiseen makuun esimerkiksi kausisimulaatiotyylisiä arcade-urheilupelejä niin taisi jäädä ostamatta, kun Mario -pelit eivät sinällään kiinnosta ja Pokemon ei oikein mitään uutta tuonut jo hyvin vähävirikkeiseksi suunniteltuun konseptiinsa siirtymällään. Zelda nyt lähinnä kiehtoi, kun en välttämättä perin äärilineaarisista japanilaispeleistäkään innostu ja kaikki muu löytyykin myös muilta alustoilta.

Mario Kart 8 Deluxe: 22.96 million

Super Smash Bros. Ultimate: 17.68 million

Super Mario Odyssey: 16.59 million

Breath Of The Wild: 16.34 million

Pokémon Sword/Shield: 16.06 million

Pokémon Let’s Go: 11.76 million

Splatoon 2: 9.81 million

Super Mario Party: 9.12 million

New Super Mario Bros U Deluxe: 5.85 million

Luigi’s Mansion 3: 5.37 million

Super Mario Maker 2: 5.04 million

Links Awakening: 4.19 million

Fire Emblem Three Houses: 2.58 million
Myydyimpien pelien listaa katselemalla näyttää että kiinnostaa lähinnä Nintendoa fanittavia... kuinka monella Switch taas pölyttyy nurkissa.

Itse en ostaisi Switchiä kun en harrasta mitään animejuttuja + fanita Japania koska siinä riitä tehot pyörittämään kunnolla ns länsimaalaisia pelejä (silloin kun niitä harvakseltaan tulee) ilman grafiikoiden yms raiskaamista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
23.04.2018
Viestejä
360
Myydyimpien pelien listaa katselemalla näyttää että kiinnostaa lähinnä Nintendoa fanittavia... kuinka monella Switch taas pölyttyy nurkissa.

Itse en ostaisi Switchiä kun en harrasta mitään animejuttuja + fanita Japania koska siinä riitä tehot pyörittämään kunnolla ns länsimaalaisia pelejä (silloin kun niitä harvakseltaan tulee) ilman grafiikoiden yms raiskaamista.
Pitääkö siis harrastaa animea ja fanittaa Japania, että tykkää Switchistä? Aika monella länsimaisia pelejä pelaavilla on Switchi toisen konsolin ohella tai PC ohella ja pääsyynä varmasti Nintendon timanttisen kovat pelit mutta myös kannettavuus kiihottaa. Itselle on liikaa pelattavaa konsolilla kun pitäisi tehdä muutakin elämässä kuin vain pelata. Minulle Switch on kaikkien aikojen paras konsolia ja suurin syy siihen on se, että saan Nintendon kannettavan ja kotikonsolin pelisarjat samalle alustalle. Onhan tuo konsoli saanut itsestä myös jonkinmoisen kannettavan pelaajan. Tuota ei tullut ennen harrastettua ollenkaan. Toivottavasti Nintendo jatkaa tulevaisuudessa samalla konseptilla ja tekee Switch 2:sen sekä jalostaa sitä mahdollisuudella ostaa tehodokki halutessaan.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Myydyimpien pelien listaa katselemalla näyttää että kiinnostaa lähinnä Nintendoa fanittavia... kuinka monella Switch taas pölyttyy nurkissa.
Nipalta kuin ottaisi yksinoikeudet pois niin konsolien myynti voisi romahtaa enemmän kuin muilla... mutta sehän on ollut nipan tavaramerkki jo yli 20v.
Edit: Uusin Zelda on kyllä mahti peli, sitä voi pelata PC:llä tai wiiu:lla, switchillä mutta suuret suositukset annan.


Uutisiin:
Uusi huhu povaa The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2:n odottajille ikäviä uutisia - Muropaketti.com

Tuoreen huhun mukaan The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2:n jatko-osaa voidaan joutua odottamaan odotettua pidempään.

Aiempien huhujen mukaan pelin julkaisua oltaisiin kaavailtu vuodelle 2020, mutta uusimpien sisäpiirin tietojen perusteella pelistä päästään nauttimaan aikaisintaan ensi vuonna.

Luotettavista pelialan huhuista tunnetun Sabin mukaan hän on saanut kuulla hyvin uskottavasta lähteestä, että peli ilmestyy aikaisintaan vuonna 2021. Voi pahimmillaan olla, että seikkailun julkaisu venyy jopa vuodelle 2022, sillä myös alkuperäinen Breath of the Wild myöhästyi useampaan otteeseen.
The Witcherin Switch-valloitus jatkuu – nyt saapui Thronebreaker

The Witcher 3 ei ole enää ainut Switchillä pelattavissa oleva Noituri-peli. Seuraa avoimen maailman roolipelille on tarjonnut tänään tiistaina strategisempi tapaus Thronebreaker: The Witcher Tales, jota kaupitellaan eShopissa noin 20 euron hintaan.

Thronebreaker on käytännössä tarinavetoinen versio CD Projekt REDin Gwent-korttipelistä. Tarjolla on siis kokonainen roolipelielementeillä höystetty kampanja, jotka konfliktit ratkojaan kortteja lätkimällä.

Thronebreaker tuotiin alunperin pc:lle lokakuussa 2018 samaan aikaan Gwentin virallisen julkaisun kanssa. PS4 ja Xbox One saivat pelit pari kuukautta myöhemmin. Sittemmin Gwentin konsoliversioiden kehitys on lakkautettu.
 

tpu

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
939
Sabia ei pidetä mitenkään erityisen luotettavana sisäpiiriläisenä, tai oletettavasti on jo nykyään entinen sellainen. Lukee lähinnä ResetEran spekulaatioketjua ja esittää sen pohjalta "omia", hyvin epämääräisiä ennustuksia.
Ja lähinnä tuli vaikutelma, että huhu myöhästymisestä perustuu lähinnä vain siihen, että "koska BotW myöhästyi myös".
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 767
Enkä tiedä voidaanko puhua myöstymisestä, kun mitään edes lähellekkään virallista julkaisuajankohtaa ei ole kerrottu.
 
  • Tykkää
Reactions: tnr

vipe

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 887
Sinänsä kiinnostava taktiikka hakea rahaa Kickstarterista, kun peli on jo lähes valmis Switchille. Toki, otetaan helpot pois kuleksimasta kun ihmiset selvästi haluavat sitä rahaa syytää pois (rahat Switch-versioon tulivat täyteen kahdessakymmenessä minuutissa).
Onhan siellä jotain extra-krääsää tarjolla backereille, sikäli jos semmoista arvostaa:
Physical copies of The Wonderful 101: Remastered distributed as backer rewards will include a Special Backers Only Kickstarter-exclusive cover! Additionally, backers will receive DLC unlocked via stretch goals for FREE!

Ja hintakin oletettavasti halvempi kuin kaupassa, ~$40 luokkaa.
 

Taizuuni

Jai Bhole Ki!
S Y N T H W A V E
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 440
Sinänsä kiinnostava taktiikka hakea rahaa Kickstarterista, kun peli on jo lähes valmis Switchille. Toki, otetaan helpot pois kuleksimasta kun ihmiset selvästi haluavat sitä rahaa syytää pois (rahat Switch-versioon tulivat täyteen kahdessakymmenessä minuutissa).
Joo vähän, varsinkin kun platinium teki diilin juuri Tencentin kanssa. Ehkä se itse julkaisijan roolissa oli suurin syy miksi kickstarteriin lähtivät.
Noh oli mikä oli, pistin tuon ~40$ pledgen vetämään.

The Wii U Games That Still Need To Come To Switch

Kotakulta hyvä artikkeli peleistä mitkä saisivat kirjoittajan mielestä tulla switchille. Kaikki tuossa sanotut kelpaisivat itselleni mutta villinä korttina ottaisin Devils Thirdin. Upea B-luokan gemi.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 257
Huikatkaa kun tulee Switch-pelejä taas tarjoukseen! Nimimerkillä tuore Switch-omistaja :)
Etenkin Luigi’s Mansion 3, Super Mario Odyssey ja ehkä BOTW hakusessa. Muitakin saa suositella! Rabbids sekoilut ei kyllä kiinnosta. Japskiropet (Astral Chain) voi olla liian japskia omaan makuun.
 
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
268
Japskiropet (Astral Chain) voi olla liian japskia omaan makuun.
AC oli mun mielestä aika länsimaalainen muutoin kuin graafisen tyylinsä puolesta.

Mutta onnea hyvästä valinnasta! Oma peliharrastus löysi Switchin myötä hieman hukassa olleen punaisen lankansa reilu vuosi sitten kun konsolin hankin. Tosin konsolin parhaat pelit on mun kirjoissa just japsiropeja :D
 
Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
694
Astral chain ei ole roolipeli ja Mario + rabbids: kingdom battle ei ole mikään rabbids sekoilu vaan hyvä vuoropohjainen strategia xcom tyyliin. Maksaakin alle 20e eshopissa tällä hetkellä.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 767
Huikatkaa kun tulee Switch-pelejä taas tarjoukseen! Nimimerkillä tuore Switch-omistaja :)
Etenkin Luigi’s Mansion 3, Super Mario Odyssey ja ehkä BOTW hakusessa. Muitakin saa suositella! Rabbids sekoilut ei kyllä kiinnosta. Japskiropet (Astral Chain) voi olla liian japskia omaan makuun.
Golf Story ehkä oma suosikki indie peleistä. Tänä vuonna tulossa jatko-osa Sports Story.
Hollow Knight kanssa aivan erinomainen.

Sitten nämä aika selkeät jos vaan aiemmat pelit/aihepiiri on yhtään kiinnostaneet:

Mario Kart 8 Deluxe
Super Smash Brosh Ultimate
Super Mario Maker 2
Donkey Kong Tropical Freeze
Fire Emblem

Näiden lisäksi suosittelen kyllä tuota Mario Rabbids peliä, vaikka sanoitkin ettei Rabbids sekoilu kiinnosta, mitä tuolla sitten tarkoititkaan. Oletko tutustunut yhtään tuohon Mario Rabbidsiin? Itseni pääsi ainakin yllättämään täysin, vaikkei mitään mielenkiintoa noita jäniksiä(?) kohtaan ole.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 658
AC oli mun mielestä aika länsimaalainen muutoin kuin graafisen tyylinsä puolesta.

Mutta onnea hyvästä valinnasta! Oma peliharrastus löysi Switchin myötä hieman hukassa olleen punaisen lankansa reilu vuosi sitten kun konsolin hankin. Tosin konsolin parhaat pelit on mun kirjoissa just japsiropeja :D
Joo AC on kyllä lähempänä Bayonettaa ja Devil May Cryta ku mitään japsiropea. Eli about sitä mitä Platinumilta odottaakin, helvetin tiukkaa gameplayta joka palkitsee mitä enemmän jaksat perehtyä mekaniikkoihin. Suosittelen kyllä vahvasti mikäli kyseinen genre uppoo.

Itekkin pelehtiny switchin kanssa nyt runsaasti viimeaikoina. Noin viikko sit läpi meni Tokyo Mirage Sessionsin porttaus ja pari pv sitten Xenoblade Chronicles 2. Molemmat pelit kyllä kovin yltiöjapanilaisia juoneltansa ja hahmoiltansa, enkä ees esimerkiks TMS:ssä cutsceneja tai mitään kattonu, skippasin kaiken vaan kun ties jo etukäteen et kyseinen teema tai hahmot ei mua tuu pätkääkään kiinnostamaan. Silti sen parissa meni se 30h kun Atlusilla on poikkeuksellisen hyvin hanskassa se et miten tehään vuoropohjainen taistelu mielenkiintoseks.

Xenoblade 2 taas oli noh, tarinaltaan aika huttua omasta mielestä, paitsi sit vikassa kahessa chapterissa alko edes jotain mielenkiintosta tapahtumaan. Pelissähän on n. 13h cutscenejä joista 10h on aika jonninjoutavia omasta mielestä. Hahmot kunnon japsityylillä kirjotettu ja sehän toki sit tarkottaa sitä et kasvoja pääsee hautaamaan kämmeneen aika monessakin kohtaa. Ääninäytteli englanniks on kans huti tai siedettävä. Hahmot vääntää sellasilla aksenteilla et ekaa kertaa elämässäni olin valmis vaihtamaan japsiääniin mut eihän niitäkään kestäny ku kaikki kuulostaa samalta. Taistelumekaniikat ihan ok, vähän hitaamman puoleista alkuun ja kestää kyllä ehkä hieman pitkään et se alkaa siitä enemmän avautumaan. Jäätävän iso miinus siitä et tutorialeja ei oo luettavissa jälkikäteen, mitähän helvettiä ne on ton kanssa miettiny? Tykkäsin kyllä taistelumekaniikoista ja kaikesta pikkunäpräämisestä ja optimoinnista mitä peli salli. Field Skillit oli kyllä kans sellanen veto et toivottavasti se kuka ne kehitti tähän on saanu jo monoa, tietäjät tietää. Juonikin oli niin lähellä et ois loppuratkaisuineen ollukkin ihan toimiva kokemus, mut sit lopputekstien jälkeen perutaankin 5min sitten tehtyjä päätöksiä ja homma vesittyy kertaheitolla korjaamattomaks. Toki voin kuvitella et sitä lopputekstien jälkeistä skeneä ei ollu ja uskotella itelleni et siinä kävi just niin miten kävi.

Nyt on sit Dragon Quest XI:n vuoro ja tää nyt ei oikeen vaan lähde ihan miten pitäis. Tää on perusmekaniikoiltansa ja ylipäätänsä tarinaltansakkin niin perusmuottiin valettua kamaa et ei oo hetkeen tullu pelattua samanlaista. Homma toki varmaan aukee edetessä ja alkaa meno maistumaan (ihan perinteinen ilmiö jokasessa japsiropessa, alussa ei vaan oo kaikkia työkaluja et se combatti ois oikeesti mielenkiintosta) eri tavalla mitä nyt, mutta jotenkin vaan tuntuu et tää on vähän jokaselta osa-alueelta vanhentunu peli. Toki Dragon Quest saa tosi paljon anteeks vanhanaikaisuudestaan, kun se on ehkä homman nimikin. Mut tälleen ensimmäinen sarjan peli kun on kyseessä, mikä on kuitenkin julkastu 2018 (vai 2017) nii tuleehan tässä vähän sellasia ajatuksia et mikä tän viehätys oikeesti on. Hahmot on ainakin itellä se kantava voima tällä hetkellä, jokasen dungeonin vedän vältellen encountereita koska ne on mun mielestä vaan niin jäätävän hitaita ja tylsiä. Sinänsä jännä et mieli on muuttunu näinkin paljon siitä mitä olin mieltä ekan testirundin jälkeen. Noh, hampaat irvessä vielä hetki eteenpäin ja sit jos ei lähde niin luovutetaan.
 

vipe

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 887
Golf Story ehkä oma suosikki indie peleistä.
Heh, tää olikin täysin uus tuttavuus, on kyllä hyvää läppää tuossa. :rofl: Varmaan kyllä niiltä jotka ei golfia pelaa tai muuten tunne lajia, menee noi jutut suurin osa ohi.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 728
Jatkojohdot snes classicin ohjaimille, löytyykö suomesta muuta kun ylikalliita? Kiinasta tilatut ajaa varmaan saman asian?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 658
Viitsitkö laittaa lyhyen kuvauksen videosta muutamalla sanalla, kun taisit kuitenkin katsoa sen?
TL;DW: Switchissä on alikellotettu sekä CPU että GPU, sekä docked että handheld modessa. Modaamalla vehkeen saa laitettua täydet nopeudet käyttöön ja jotkut pelit hyötyy tosta kohtalaisen paljonkin. Witcher 3 switchillä omaa jostain syystä myös piilotettuja grafiikka-asetuksia joita voi modatulla vehkeellä sit säädellä, ja mikäli ylikellotetulla vehkeellä noita säätelee niin on vähän valinnanvaraa millaisen kokemuksen haluaa. Voi joko puskea pikkasen parempia grafiikoita ulos about samalla frameratella, tai sit voi polkea grafiikat täysin pohjamutiin ja saavuttaa 60fps ruudunpäivityksen. Luonnollisesti toi 60fps näyttää ihan hirveältä graafisesti, resoluutio on todella matala.

Mutjoo voitas sitä vähän panostaa niihin viesteihin et ei siinä olis pelkkä linkki videoon ja tekstinpätkä mikä selviäis videon otsikonkin lukemalla. Mielenkiintosintahan tossa on et miks nintendo on rajottanut noi kellot tohon telakassakin, millon akunkestolla ja virrankulutuksella ei oo muuta merkitystä kuin jäähytyksen kannalta. En toisaalta tiiä kuinka lämpösenä switchi käy kun laittaa kellot ns. oikeille vakiokelloille noiden "nintendovakioiden" sijaan. Voi olla et jäähytysteho on aika rajoilla. Onhan tota jo joissain peleissä annettu sen verta myöden, et esim MK11 nostaa prossun kelloja latausruudun aikana. Toinen mielenkiinnon kohde on noi Witcherin piilotetut grafiikka-asetukset, onko ne vaan jämiä kehityksestä vai onko ne pistetty sinne varalta jos sieltä tulis jotain tehokkaampaa Switchiä joskus ulos?
 
Liittynyt
11.11.2016
Viestejä
1 903
2D retropelien näkökulmasta ajatellen, kummassa on parempi ristiohjain: 8Bitdo SN30 Pro Gamepad vai Nintendo Switch Pro Controller?
 

vipe

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 887
Luigi's Mansion 3 meni läpi. Olipa hyvä pelikokemus. Todella laadukasta kamaa, näiden takia tuli Switch ennen joulua hommattua!

20h ja 2kk siihen meni 4.5v tyttären kanssa siten, että hän ohjas Luigia ja mä käyttelin toisella ohjaimella imuria ja taskulamppua. Vaikeammat kummituskohdat toki jäi mulle hoidettavaksi. Aika säästellen koitettiin edetä, mutta loppu tuntu menevän aika vauhdilla silti ekoihin kerroksiin nähden.

En tiedä sitten, olisko Mario Odyssey seuraava semmoinen mitä vois yhdessä pelailla? Zeldat ja Mario Rabbids on vähän vielä liian hankalia noin pienelle. Kart toki sujuu jo yksinkin sekä NSMBD mutta jotain tarinaa olis mukava kimpassa pelailla. Suosituksia?

Edit: Varmaan toi Luigikin saa uusintakierroksen jossain vaiheessa, mutta välillä vois pelata jotain muutakin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 658
En tiedä sitten, olisko Mario Odyssey seuraava semmoinen mitä vois yhdessä pelailla? Zeldat ja Mario Rabbids on vähän vielä liian hankalia noin pienelle. Kart toki sujuu jo yksinkin sekä NSMBD mutta jotain tarinaa olis mukava kimpassa pelailla. Suosituksia?
Varmaankin joo ois se fiksuin peli seuraavaks. Tossakinhan voi toinen pelaaja ohjata mariota ja toinen sit sitä hattua, eli voi sit kimpassa pelailla.
 
Liittynyt
05.09.2018
Viestejä
228
2D retropelien näkökulmasta ajatellen, kummassa on parempi ristiohjain: 8Bitdo SN30 Pro Gamepad vai Nintendo Switch Pro Controller?
SN30 Pro+ ja Switch Pro Controller löytyvät molemmat ja on noista 8BitDon D-pad omaan makuun tarkempi/herkempi 2D platformereissa etenkin diagonaaleissa sekä sen sijoittelu on myös ergonomisempi, jos sitä ristiohjainta enimmäkseen ohjauksessa tarvitsee hakata.
 
Liittynyt
04.10.2018
Viestejä
342
The Wii U Games That Still Need To Come To Switch

Kotakulta hyvä artikkeli peleistä mitkä saisivat kirjoittajan mielestä tulla switchille. Kaikki tuossa sanotut kelpaisivat itselleni mutta villinä korttina ottaisin Devils Thirdin. Upea B-luokan gemi.
Kiitokset tästä vinkistä. Ostin juuri WiiU:n ja tämä vaikuttaa hyvältä tasapainolta ns. perinteisiin konsolin laatupeleihin ja plussana ettei ole perusportti muilta alustoilla.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 257
Jos en olisi jo ehtinyt ostamaan fyysistä Super Mario Odysseyta, niin nyt on hyvää tarjousta Australian storessa:
Super Mario Maker 2 – Nintendo Switch eShop – Euro 32,95€
Super Mario Odyssey – Nintendo Switch eShop – Euro 32,95€

En nyt ihan varma ole jaksaako tuo SMM2 niin paljoa kiinnostaa että sitä tulisi pelattuakin. Eräänlainen taisteluväsymys vanhoihin marioihin, niin hyviä kuin ovatkin. Sitten taas kun tuossa varmasti hyvänä kääntöpuolena on valtava määrä sisältöä? Oletan että muiden käyttäjien tekemiä karttoja saa ladata ilman jotain maksumuuria?
 

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Jos en olisi jo ehtinyt ostamaan fyysistä Super Mario Odysseyta, niin nyt on hyvää tarjousta Australian storessa:
Super Mario Maker 2 – Nintendo Switch eShop – Euro 32,95€
Super Mario Odyssey – Nintendo Switch eShop – Euro 32,95€
Australian Eshopissa ei taida käydä suomalainen maksukortti, eikä edullisia eshop-koodejakaan äkkiseltään löydy, vai kuinka? Olen tuore Switch Liten omistaja.

Harkitsen nimittäin noita kumpaakin tai jompaakumpaa, mutta ~40 €/kpl pistää vielä miettimään digistä kun taas 33 € olis jo aika helppo.

edit:
En nyt ihan varma ole jaksaako tuo SMM2 niin paljoa kiinnostaa että sitä tulisi pelattuakin. Eräänlainen taisteluväsymys vanhoihin marioihin, niin hyviä kuin ovatkin. Sitten taas kun tuossa varmasti hyvänä kääntöpuolena on valtava määrä sisältöä? Oletan että muiden käyttäjien tekemiä karttoja saa ladata ilman jotain maksumuuria?
Sisältöä on valtavasti ja loputtomasti, todella paljon laadukastakin. Ja ainoa (mutta todellinen) maksumuuri on että Switch Online on pakollinen. Olen katsonut paria Twitch-striimaajaa, jotka pelaa tätä paljon.
 
Liittynyt
02.12.2016
Viestejä
3 573
Australian Eshopissa ei taida käydä suomalainen maksukortti, eikä edullisia eshop-koodejakaan äkkiseltään löydy, vai kuinka? Olen tuore Switch Liten omistaja.

Harkitsen nimittäin noita kumpaakin tai jompaakumpaa, mutta ~40 €/kpl pistää vielä miettimään digistä kun taas 33 € olis jo aika helppo.

edit:
Sisältöä on valtavasti ja loputtomasti, todella paljon laadukastakin. Ja ainoa (mutta todellinen) maksumuuri on että Switch Online on pakollinen. Olen katsonut paria Twitch-striimaajaa, jotka pelaa tätä paljon.
Muistutuksena, että pelejä saa hankittua käytettynä siihen 35-40€ hintaan ja niiden arvo säilyy aika hyvin jos haluaa myöhemmin myydä eteenpäin. Onlinen saa taas hankittua noin viidellä eurolla vuodeksi, jos osallistuu johonkin family planiin kimpassa.
 

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Muistutuksena, että pelejä saa hankittua käytettynä siihen 35-40€ hintaan ja niiden arvo säilyy aika hyvin jos haluaa myöhemmin myydä eteenpäin. Onlinen saa taas hankittua noin viidellä eurolla vuodeksi, jos osallistuu johonkin family planiin kimpassa.
Näinpä se on. Lisäksi noin ohimennen Mario Odysseytä saa fyysisenä nyt Clas Ohlsonilta 44 €:lla (klubilaisen alekoodilla CC20), ja tilasinkin jo sen alustavasti, mutta mikään pakko sitä ei ole noutaa.

Siitä huolimatta kiinnostaa nyt, voisiko noita Australian hintoja hyödyntää suht helposti. Tiedän, että esim Ruotsin ja Norjan ja ehkä Etelä-Afrikan kaupat toimii suoraan Suomi-Visalla, mutta niistä (eikä PAL-alueen ulkopuolisistakaan) ei tällä kertaa ole juuri iloa.
 
Liittynyt
10.12.2016
Viestejä
546
Käsittääkseni Ruotsin eShop taitaa olla nykyisin paras jos haluaa halvimman hinnan ja että suomalainen maksukortti käy (ainakaan itselleni ei käynyt S-Pankin tai Dansken kortit Australian eShoppiin). Ennenhän esim. Etelä-Afrikka oli varma veto halvimman hinnan suhteen, mutta eipä ole enää.

Eikös muuten Clas Ohlson nykyään rajaa pikkupräntillä noista tarjouksista aina Nintendon tuotteet pois? Vai koskeeko vain konsoleita muttei pelejä? Esim. just tuossa viimeisimmässä oli kyllä erikseen mainittu, ettei koske Nintendon tuotteita.
 
  • Tykkää
Reactions: Zat

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Käsittääkseni Ruotsin eShop taitaa olla nykyisin paras jos haluaa halvimman hinnan ja että suomalainen maksukortti käy (ainakaan itselleni ei käynyt S-Pankin tai Dansken kortit Australian eShoppiin). Ennenhän esim. Etelä-Afrikka oli varma veto halvimman hinnan suhteen, mutta eipä ole enää.
Joko Norja tai Ruotsi tuntuu olevan tapauskohtaisesti yleensä Euroopan paras hinta, mitä nyt olen ekan parin viikon aikana tarkastellut omia kiinnostuksiani. Ja esim Picross S, joka on toistaiseksi ainoa digiostokseni, oli Norjassa koko maailman halvin, ja ainakin OP:n kortti toimii. Myös esim vanhat Doomit (1993, II ja tuleva 64, kaikki ostoslistalla) ovat Norjassa maailman halvimmalla.

Mutta sitten taas yhtään kalliimmissa kategorioissa hinnat tuntuu nykyään olevan NoE:n eri alueilla varsin tarkkaan tasaveroiset. Siksi aussiratkaisu olisikin kiva.
Eikös muuten Clas Ohlson nykyään rajaa pikkupräntillä noista tarjouksista aina Nintendon tuotteet pois? Vai koskeeko vain konsoleita muttei pelejä? Esim. just tuossa viimeisimmässä oli kyllä erikseen mainittu, ettei koske Nintendon tuotteita.
Teoriassa rajoittaa, mutta käytännössä ei. Eli alennuskoodi pätee myös Nintendon peleihin ja vehkeisiin, kuten tavallista Clasun kampanjoissa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.12.2016
Viestejä
3 573

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Eikai Ruotsin eshoppiin mitään erillistä käyttäjätiliä tarvita?
Ei, tosin mulla on päätili liitetty Nintendo Network ID:hen (jota 3DS ja Wii U käyttää), jolloin sen maata ei voi muuttaa (edit: ilmeisesti NNID:n saa helposti irti ja takaisin, joten tämäkään ei ole ongelma). Onneksi lisätilin luominen oli mitätön vaiva ja hyödyntäminen käy niin saumattomasti.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
10.12.2016
Viestejä
546
Ei, tosin mulla on päätili liitetty Nintendo Network ID:hen (jota 3DS ja Wii U käyttää), jolloin sen maata ei voi muuttaa. Onneksi lisätilin luominen oli mitätön vaiva ja hyödyntäminen käy niin saumattomasti.
Miksei muka voi? Voihan päätilin väliaikaisesti muuttaa toiseen maahan, shoppailla, palauttaa takaisin omaan maahan ja liittää Nintendo Network ID takaisin (samoilta sivuilta missä tuo maan muutoskn tehdään). Vai monimutkaistavatko juuri 3DS ja Wii U tätä asiaa? Suosin tosin itsekin lisätilien tekoa esim. juuri muissa maissa shoppailun suhteen.

Norja ja Ruotsi tosiaan vuorottelivat pitkään halvimman eShopin tittelistä, mutta nyttemmin on näyttänyt siltä, että joitakin poikkeuksia lukuunottamatta Ruotsi on yleensä halvin, ja siksi en Norjan hintoihin vaivaudu, jos olisivatkin esim. vaikka euron halvemmat. Yksi syy pitäytyä yhdessä eShopissa on myös se, että nuo peleistä saadut kultapisteet ovat eShop-kohtaisia, joten jos kovin montaa eShoppia ryhtyy käyttämään, niin kultapisteitä ei pääse kunnolla hyödyntämään. Menin tyhmyyksissäni viimeisimpien fyysisten peliostosten kultapisteet laittamaan Etelä-Afrikan eShoppin kun olisi pitänyt Ruotsin vastaavaan niitä suunnata. :cautious:
 

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Miksei muka voi? Voihan päätilin väliaikaisesti muuttaa toiseen maahan, shoppailla, palauttaa takaisin omaan maahan ja liittää Nintendo Network ID takaisin (samoilta sivuilta missä tuo maan muutoskn tehdään). Vai monimutkaistavatko juuri 3DS ja Wii U tätä asiaa? Suosin tosin itsekin lisätilien tekoa esim. juuri muissa maissa shoppailun suhteen.
Kas, eipä siinä taida olla sen kummempaa kuin NNID:n irrottaminen aluksi ja palauttaminen lopuksi, mutta en tosiaan itse koe sitä silti vaivannäön arvoiseksi. Mutta hyvä tietää.

Hain silloin vain nopeasti, että miksi maan valinta on harmaana, ja selvisi että NNID-linkityksestä johtuu eikä maata voi vaihtaa. En tuolloin ottanut selvää, voisiko NNID:n äkkiä väliaikaisesti unlinkata, vaan päätin vain luoda lisätilin, mikä kävi hyvin näppärästi.
 
Liittynyt
18.09.2018
Viestejä
333
onko switchi kuinka tarkka muistikorttien suhteen? käykö hinnat alkaen mallit?
 
Liittynyt
02.12.2016
Viestejä
3 573
onko switchi kuinka tarkka muistikorttien suhteen? käykö hinnat alkaen mallit?
High-speed microSD card recommendations:
  • UHS-I (Ultra High Speed Phase I) compatible
  • Transfer speed 60 - 95 MB/sec (the higher the transfer speed, the better gameplay experience on Nintendo Switch)
Täällä lisää infoa: microsd - NintendoSwitch tai Nintendo Support: microSD Card FAQ

Eli käytännössä lähtisin liikenteeseen vähintään 128GB kortilla, minimissään UHS-1 nopeudella. Tähän menevät mm. Sandisk Ultra sekä Samsung EVO Plus.

Mainitsemani kortit ovat 20€ Saksan Amazonissa, Sandisk Extreme 27€. Isompaa korttia ostaessa lähtisin jo miettimään, että kannattaako satsata hieman enemmän nopeampaan korttiin tulevaisuutta varten. Switch ei noista nopeammista korteista hyödy, mutta jos haluaisi käyttää jossain muussakin laitteessa.
 

Taizuuni

Jai Bhole Ki!
S Y N T H W A V E
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 440


-1080p mutta kuva on rakennettu 720p kuvasta. Kannettavana sama tekniikka mutta 480p:stä->720p
-tasainen 30fps
-latausajat pidempiä vrt ps4
-Perustuu Redux versioihin, ei alkuperäiseen X360/PC versioon.
-5.1 surround

Eli varsin pätevältä portilta vaikuttaa.
 
Liittynyt
18.09.2018
Viestejä
333
Ilmeisesti joku yleinen alennus menossa lite pokemon version kohdalla, kun kaikkialla tuntuu olevan halvin versio, verkkokaupassa ja ainakin lahden cittareissa hinta tällä hetkellä 199e
 
Liittynyt
10.12.2016
Viestejä
546
onko switchi kuinka tarkka muistikorttien suhteen? käykö hinnat alkaen mallit?
Switch ja muistikortit ei ole rakettitiedettä ja itse lähtisin suorilta ihan tästä liikkeelle. Tulihan asiasta aikoinaan luettelua, ja siihen lopputulokseen tuli jäätyä, ettei ole mitään pointtia ostaa näitä nopeampia kortteja. Mielummin kannattaa juuri panostaa varmaksi todettuun brändiin (suurin osa Switch-omistajista taitaa käyttää juuri Sandiskin Ultra-muistikorttilinjaa). Vaikkei ostaisi paljon pelejä, niin etenkin jotkut 3rd party pelit saattavat viedä sen verran tilaa, etten kyllä itse missään nimessä ottaisi alle 256Gb:n muistikorttia (oma moinen on jo kohta täynnä vaikka digitaalisia pelejä ei taida olla kirjastossa kovin montaa).
 

vipe

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 887
400GB Sandisk Ultra -kortti on Saksan Amazonissa ollut tarjouksissa vähän yli 40e, sieltä ite tilasin.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 430
Viestejä
4 161 390
Jäsenet
70 408
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom