Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Jphöylä, 09.11.2016.

Tagit:
 1. Vihuri

  Vihuri

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  [​IMG]
   
 2. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  4 188
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Mutta se rikkoo, ettei hän itse päättää miten monta kysymystä hän saa kysyä ja saako hän pitää mikrofonia sen jälkeen kun sitä otetaan häneltä pois.
   
 3. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  4 188
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Ei.
   
 4. Vihuri

  Vihuri

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Hitsit kun haluaisin uskoa sua... Mutta ei, ei, en usko :)
   
 5. ©©©

  ©©©

  Viestejä:
  188
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No onhan. Onko ryssätrollit mädättänyt todellisuudentajus?
   
 6. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle

  Viestejä:
  1 704
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mutta mitä tästä sanoisi Buzz Aldrin ilmeillään?
   
 7. Donaldo

  Donaldo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  215
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2017
  Et vissiin ymmärrä suomenkieltä kovin hyvin, joten kokeillaan eri sanalla: muokattu video.

  Feikki = ei aito.

  Okei, turha noille on vastailla. Samat nimimerkit derailaa keskusteluja kaikissa aiheissa Suomen ja länsimaiden vastaisesti. Pistäkää vaikka tuonki hermannin nimimerkki korvan taakse ja katsokaa mitä se suoltaa.
   
  wanderer_, qtba ja Vihuri tykkäävät tästä.
 8. Pepo

  Pepo

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
 9. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  1 863
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Tässä toinen video jossa trump esiintyy, yhtä aito kuin valkoisen talon tekaisema:

   
  Vihuri tykkää tästä.
 10. humongous

  humongous

  Viestejä:
  202
  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Entinen CNN:n työntekijä, Late Nightin entinen kuningas Larry King ja 25 vuotta CNN:llä töissä ollut kommentoi että "CNN lopetti uutisten toimittamisen kauan aikaa sitten". King sanoo että CNN tekee lähinnä Trump-uutisia. Sanoi myös että Fox on Trump TV ja MSNBC on anti-Trump koko ajan.

  Larry King: "CNN Stopped Doing News A Long Time Ago"

  Osa keskustelusta:

  "
  HOST RICK SANCHEZ: You know it’s interesting. As I listen to you I’m thinking that both you and I are old enough to remember that there was a lot of antagonism during the 1960s. There was a lot of antagonism during Watergate. There was certainly antagonism during the Clinton years. But there is something, maybe it’s an undercurrent, that is different now. Can you put your finger on it? What is it?

  KING: Two things, Rick — the internet and cable news. Could you imagine cable news in Watergate? And they don’t do news anymore. In fact, RT is one of the few channels doing news. RT does news. CNN stopped doing news a long time ago. They do Trump. Fox is Trump TV and MSNBC is anti-Trump all the time. You don’t see a story — there was vicious winds and storms in the Northeast the other day – not covered on any of the three cable networks, not covered. Not covered! So when CNN started covering Trump — they were the first — they covered every speech he made and then they made Trump the story. So, Trump is the story in America. I would bet that ninety-eight percent of all Americans mention his name at least once a day. And when it’s come to that, when you focus on one man, I know Donald 40 years — I know the good side of Donald and I know the bad side of Donald — I think he would like to be a dictator. I think he would love to be able to just run things. So, he causes a lot of this. Then his fight with the media and fake news. I’ve been in the media a long time, like you — longer than you, Rick. And at all my years at CNN, in my years at Mutual Radio, I have never seen a conversation where a producer said to a host “pitch the story this way. Angle it that way. Don’t tell the truth.” Never saw it. Never saw it.

  SANCHEZ: You know it’s funny, just quick because you know these producers are telling me you guys have to start wrapping this up … you said something interesting about how CNN played along with Trump. I think they only played along or at least gave him that much airtime in many ways because they didn’t think he was going to win, correct?

  KING: I guess it’s to their regret. But, they covered him as a character. They carried every speech he made. They carried him more than Fox News, at the beginning. And so they built the whole thing up and the Republicans had a lot of candidates and they all had weaknesses. When I saw Senator Cruz hug Donald Trump the other day I said, “this is what America has become.” He said that Cruz’s father helped kill Kennedy!"
   
 11. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  1 077
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Larry King on tullut seniiliksi, jos väittää, että RT on ainoa uutiskanava, joka tekee enää uutisia. COME ON. Ehkä se onkin näennäisen monipuolinen kanava, who knows, mutta eihän sitä Putinin propagandaa kukaan voi eikä kenenkään kannata katsoa.

  Ylipäätään uutiskanavien presidentti-keskeisyys johtuu siitä, että USA on presidentti-keskeinen maa ja etenkin tämä nykyinen presidentti on hyvin kiistanalainen tyyppi ja tuo itse itseään esille koko ajan "hyvässä" ja pahassa, ja lähinnä pahassa. On aika luonnollista, että uutisissa keskitytään häneen. Mutta epäilen silti, että siinä on hyvin vahvaa liioittelua, jos väitetään, että uutiskanavat keskittyy pelkästään Trumpiin...

  Ja tietysti Fox Newsin näkökulmasta nehän on nykyään presidentin neuvonantajia... Tottakai ne keskittyy paljon presidenttiin.
   
 12. Baldrick

  Baldrick

  Viestejä:
  1 201
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Yllättävä käänne, että häijyn attentaatin epäonnistumista koitetaan peitellä vaihtamalla puheenaihetta. Toimittaja väisti poloniumin terhakkaan ryhdikkäästi, ja vieläpä satuttamatta selvästi häirintyynyttä fasistityttöä. Tästä kiitoksena porttikielto ja uhriutuminen käsitellyn videon kanssa.

  Viisi minuuttia Fox Newsia sai minut näkemään maailman aivan eri silmin.
   
 13. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 103
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  heh,cnn:n toimittaja ei suostunut antamaan mikrofonia niin heti alkoi tulla syytteitä että video olisi väärennetty että saadaan oman toimittajan toiminta pois ihmisten mielestä.
   
  Kuvaaja ja kekkeruusi tykkäävät tästä.
 14. JCSH

  JCSH Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 818
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tämä kyllä osoittaa kuinka hulluksi uutisointi ja Trumpin ympärillä oleva väittely alkaa joskus olemaan.

  Meillä on tuo CSPAN:in alkuperäisvideo ja sen perusteella jokainen selväjärkinen näkee että Acosta ei ollut tuossa mitenkään väkivaltainen, tuo nainen on fyysisesti paljon agressiivisempi kuin Acosta. Acostan teko on tuossa about yhtä väkivaltainen kuin keskiverto ekan vuoden tietoteekkarin kädenpuristus hakiessa kesätyöpaikkaa.
  Eli tuon pohjalta Acostan pihalle potkinut joko valehtelee, on sokea tai on idiootti.

  Eli sen sijaan että väitellään jostain giffistä pitäisi vaan sanoa "Katsokaa tuota CSPAN:n videota, Huckabee Sanders selvästi valehtelee".

  Ja tuon jälkeen voitaisiin siirtyä siihen todelliseen ongelmaan ja se on se että Yhdysvaltojen presidenttinä, henkilöllä jolla on yksi käskyvalta maailman mahtavimpiin sotilasjoukkoihin joilla on tuhansia ydinaseita, on niin saatanan huono pinna että ei kestä yhtä toimittajaa ilman että menettää shittinsä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2018
  -W-, ttjm, Vihuri ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 15. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 525
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 16. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
 17. pagi

  pagi

  Viestejä:
  1 547
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  20v sitten harjoittelijoita käytettiin humidoreina, nykyään pelinappuloina henkilökohtaisissa kaunoissa
   
  ttjm ja GuntherPrien tykkäävät tästä.
 18. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  1 863
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Näissä keskusteluissa peikkomaiset hahmot tulee mieleen aina kun keskustelu kääntyy yhtä absurdiksi kuin esim. nyt Acosta/Sanders tapauksessa. Ei ole enää millään tavoin normaalien ihmisten juttuja osa kommenteista aiheen ympärillä.

  Tosin pakko myöntää että Sanders julkisesti omalla naamalla latelee samanlaisia täysin mustaa valkoiseksi selittäviä valeita työkseen niin kai siinä joku uskottavuus on että osa yksityishenkilöistä kykenee samaan, tai sitten kyseessä voi olla vahvistusharha ja osa ihmisistä oikeasti uskoo noihin juttuihin, tai sitten jos on vaan harrastuksena valehdella netissä(onhan näitäkin)... Occamin partaveitsi kyllä osoittaa tiettyyn suuntaan räikeimpien valeiden levittelijöitä kohtaan jos jutut on aina samoilla linjoilla kremlin kanssa. Osa tämänkin ketjun kommenteista on ihan samaa kamaa kuin venäjäketjujen "mahtava viljasato" ja "nato tiputti lentokoneen" sarjatulikommentoinnit. Trollitehtaalta alkaneen totuuden jälkeisen ajan aikana on vaikeuksia tietää mihin uskoa, mutta joissain kohdissa muut selitykset tuntuu varsin kaukaa haetuilta. Auttaisi jos edes joskus tapaisi livenä yhdenkin suomalaisen trump fanin, mutta jostain syystä tuntuvat kaikki olevan nimettömiä ja esiintyvän vain foorumeilla. Tai sitten syynä on se että 6% suomalaisista kokee trumpin myönteisenä ja niillä henkilöillä saattaa muutenkin olla jotenkin poikkeukselliset mielenkiinnon aiheet niin ei heihin törmää? Tosin jos vaikka meillä käy putkimies niin eipä tästä aiheesta itsekkään tule päivittäisissä tilanteissa koskaan puhuttua, ellei se toinen osapuoli ensiksi esitä jotain itselle outoa mielipidettä joka saa keskustelun auki.

  Selvennyksenä että siis itse koen hyvin absurdina sen että täällä joku yrittää väittää toimittajan hyökänneen avustajan kimppuun(vielä perustellen tätä muokatulla videolla josta kaikki voi itse heti katsoa mistä on kyse) + muutenkin tilanteessa jossa trump käyttäytyi täysin ala-arvoisesti(jopa omalla mittarillaan mitattuna) tietoisesti yrittää esittää asia siinä valossa että vika oli jossain muualla kun trumpissa ja palkka-valehtelijassa sanderssissa.

  Toisaalta koko juttu alkaa vaikuttaa taas yhdeltä tahalliselta savuverholta, trump taitaa taas yrittää nostaa jutun joka ei merkitse mitään isoimmaksi uutiseksi(tosin on se aika iso uutinen että trump tietoisesti vielä lisää kierroksia tarkoituksellisesti lehdistön maalittamiseen pommien jälkeen) niin lehdistö ei ehdi keskittyä johonkin muuhun mistä trump ei myöskään halua puhua.

  Tästähän meinaa tulla tekstiseinä, pistetään poikki tästä ettei mene täysin tajunnanvirraksi. :D
   
  Herra Ankka tykkää tästä.
 19. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Kun suomalaista Trumpin kannattajaa yrittää kovistella siitä, että mitä hyvää Trumppi suomalaisenkin elämään tuo niin ne muuttuvat nopeasti "vassareita" vihaaviksi Sandersin kannattajiksi. Kyllä sä tän jo tiesit ;)
   
 20. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 682
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Trumphan vastaa ihan pirun tarkasti, jos verrataan jotain Suomen poliitikkoihin, joilta ei tule kuin epämääräistä sekoilua. Trump piti muuten aika pirun hyvin tuonkin lastentarhan ojennuksessa. Saisi Yle palkata sen noihin teemailtoihinsa, missä huutavat toistensa päälle.
   
 21. rock

  rock

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Larry Kingin kanssa olen samaa mieltä että niin CNN, MSNBC kuin Fox News ovat enemmän mielipidevaikuttajia kuin varsinaisia uutislähteitä. Nämä on maskeerattu näyttämään uutiskanavilta mutta sisältävät huomattavan määrän poliittisesti latautunutta paskaa, sitä Fake Newsiä mitä nelivitonen niin ansiokkaasti toitottaa. Larry tosin seniliteetiltään erehtyi höpisemään että RT olisi jotain muuta kuin ryssien trollitehtaan jatke. Samaan tapaan sielläkin on uutisten varjolla tehtyä propagandaa.

  Itse seuraan lähinnä Reutersia joka ainakin enimmäkseen jättää värjäämättä uutisjuttunsa, suomalaisia vastineita ei juuri ole kun STT:kin on nykyään varjo entisestään.

  Jännästi täällä ei ole keskusteltu lainkaan siitä että Trump ohitti sitten lain kirjaimen täydellisesti nimittäessään virkaatekeväksi AG:ksi tämän Sessionsin henkilöstöpäällikön. Lain mukaan tuohon asemaan kun ei pääse käymättä senaatin kautta, oli kyseessä väliaikainen pesti tai ei. Sessionsin tilalle kun pitäisi, edes tilapäisesti, nousta Rosenstein.
   
  ttjm tykkää tästä.
 22. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Koko karate chop -spektaakkeli on pelkkää sumutusta, että Trumpin täysin väistelevä ja naurettava käytös kyselytunnilla pysyisi poissa otsikoista.
   
 23. James

  James

  Viestejä:
  566
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Täytyy myöntää että en kyllä huomannut videossa oikeasti mitään huijausta. Enkä huomaa vieläkään. Mistä lie kyse?
   
 24. Ragnarök-

  Ragnarök-

  Viestejä:
  468
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  ^Katselin iltalehdestä samaa, "Tässä peukaloimaton video ja tässä peukaloitu" en kyllä hoksannut mitään eroa, toisessa vaan hidastus ja zoomaus? Sekö on peukalointia vai mikä vittu tässä nyt on :D
   
  kekkeruusi ja James tykkäävät tästä.
 25. JCSH

  JCSH Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 818
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei kai tuossa ole muuta kuin että giffin paska framerate saa tuon näyttämään nopeammalta. Sen takia se näkyy etenkin hidastuksissa paremmin.
   
  James tykkää tästä.
 26. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Onko joku nyt oikeasti sitä mieltä, että tuossa tapahtui vakava tai edes merkittävä fyysinen kajoaminen? Ihan vaan kun trumpistitkin kirjoittavat pilke silmäkulmassa "käden irroitusyrityksestä karatelyönnillä" :D
   
  ttjm ja Ragnarök- tykkäävät tästä.
 27. Ragnarök-

  Ragnarök-

  Viestejä:
  468
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Enpä kyllä usko, tuo koko tilanne näytti siltä, että tuollainen voisi tapahtua ihan vahingossakin, kärpäsestä taas väännetty härkänen Valkoisen Talon toimesta sekä median toimesta.
   
  ttjm tykkää tästä.
 28. James

  James

  Viestejä:
  566
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vähän oudolta tuntuu kyllä tuo HS:n väite "VALHEELLISEN videon levittäminen on uutta Trumpin hallinnolle."

  Valkoisen talon lehdistösihteeri levitti ilmeisesti peukaloitua videota, jossa CNN:n toimittaja näyttää läimäyttävän avustajaa – ”Olemme ylittäneet uuden rajan”

  Jos ilmenee että videota ei olekaan "peukaloitu" on HS kyllä alittanut rajan jonka perusteella sen voi tulkita olevan valemedia tai vihasivusto. Tässä tapauksessa en oikein osaa sanoa kumpi on parempi vaihtoehto, että HS olisi oikeassa vai väärässä?
   
  kekkeruusi tykkää tästä.
 29. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ai, itse tulkitsin tuon Hesarin väitteen virheelliseksi siinä, että valheellisen tiedon levittäminen nyt sinänsä ei ole mitään uutta :D
   
 30. ojisama

  ojisama

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuosta on paha sanoa onko tarkoituksella 'peukaloitu', mutta kun siitä on informaatiota hävitetty alkuperäiseen nähden, niin siitä voi saada erilaisen kuvan kuin alkuperäisestä. Ja jostain syystä juuri tätä on levitetty.
   
 31. hkultala

  hkultala

  Viestejä:
  3 431
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Aivan selvästi tarkoituksella peukaloitu(pudotettu välistä frameja siten että tuo kohta näyttää nopeammalta), videoista ei minkään teknisten ongelmien tms. vuoksi katoa framet välistä siten että kuva niiden osalta nopeutuu. Jos videolla on teknisiä ongelmia, sinne jää vaan edellinen frame jumittamaan puuttuvien framejen ajaksi, TAI puuttuvien framejen tilalle tulee mustaa.

  MUTTA osa eteenpäinlevittäjistä ei ole tainnut tajuta, että se on peukaloitu.

  Tämän takia pitäisi AINA ottaa selvää asioiden todenperäisyydestä, ennen kuin niitä käytetään perusteina mihinkään ja jaetaan eteenpäin. Erityisesti tuollaisessa asemassa olevien ihmisten.
   
  ttjm, Tommy Goldfish, qtba ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 32. suburban

  suburban

  Viestejä:
  35
  Rekisteröitynyt:
  02.03.2017
  Kyllä semmosta paskaa kyllä suomen lehdistö suoltaa tästä keissistä että huhuh, eipä sitä tarvi katsoa kuin vaikka ihan alkuperäinen video jonka jälkeen lukee ihan mistä vain mitä tästä on kirjoitettu. Niinkuin esim. paikallinen satakunnankansa: "toimittajan kysymykset saivat Trumpin takajaloilleen", joo kuvitella kukaan ei ole koskaan aiemmin uskaltanut kysyä näin rohkeita kysymyksiä trumpilta venäjästä ja vihdoin joku uskalsi niin Trumppihan ihan meni shokkiin, vai onkohan heppu vaan kyllästynyt kun kokoajan änkytetään samoista asioista ja sitten ei omata mitään käytöstapoja.

  Tuo videokin on kyllä aivan sama, joo löytyyhän siitä eroja kun toisessa joku ihan kurapakkaus ja zoomi päällä, mitään "muokkauksia" ei kyllä ole. Tai jokainen videon zoomaus ja uudelleenpakkaus on muokkaus ja et voi laittaa videoita yhtään mihinkään someen etteikö sitä uudelleenpakattais, joten Trumpin vastustajat voivatkin nyt sanoa että jokainen valkoisen talon video on väärennetty ja peukaloitu, höhöhö
   
 33. Donaldo

  Donaldo BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  215
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2017
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus - pidetään nämä henkilökohtaisuudet keskustelun ulkopuolella
  Jaha, taas löyty epäisänmaallinen kaveri länkyttämään Trump-ketjussa propagandaansa miten Suomen lehdistö on paskaa. Terkkuja vaan sinne, ei se ole. Vapaan maa vapaa media tekee hyvää työtä :)
   
  Vihuri ja jkeskir tykkäävät tästä.
 34. Pepo

  Pepo

  Viestejä:
  196
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Kuunteletko mitä videon "peukaloijalla" on sanottavaa.
   
  Kuvaaja, Kel Varnsen, James ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 35. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 682
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei siinä ollut kuin huonoa käytöstä. Laittoi kyllä sen naisen aika pahaan tilanteeseen ja minusta nolointa siinä on, kun se nainen sitten kyykistyi lattialle, kun ei saanut sitä mikkiä. Kumma ettei siitä sitten kohuta.
  Ilmeisesti tuohon hommaan pitää jatkossa laittaa sen verran roteva mies, että huonokäytöksinen toimittajakin uskoo voimaa.

  Vaihtoehtoisesti toki joku vielä hennompi nainen, joka voisi vaikka purskahtaa itkuun, kun joku toimittaja vähän tönäisee. Propagandavoittojahan näistä haetaan.
   
 36. James

  James

  Viestejä:
  566
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tätä arvelinkin. Hieno video, jonka suurin osa mediasta jättänee huomioimatta ja korjaukset omiin kirjoituksiinsa julkaisematta.

  Täytyy sanoa että valemedian, vihasivustojen ja perinteisten medioitten rajasta on tullut varsin häilyvä kun HS:n tasoiset firmat päästävät läpi näkyvästi suodattamatonta keksittyä ja vääristettyä propagandaa.
   
 37. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  No kerrotko meille, mitä PJW:llä (tulee lähinnä Alex Jones ja Breitbart mieleen nimestä) on sanottavanaan kun ei ole mahdollisuutta videokeskusteluun just nyt?
   
 38. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle

  Viestejä:
  1 704
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kannattaa kuitenkin katsoa se video ihan neutraalisti. Nainen ei todellakaan ole "agressiivisempi", vaan naisen heilahdus tapahtuu Acostan nykäistessä naisen käsivartta alaspäin, jonka jälkeen naisella on hämillinen ilme kasvoillaan.

  Mistään varsinaisesta väkivallasta Acostaa ei ole syytettykään. Sen verran törpösti kaikkinensa toimi, että porttikielto on ihan paikallaan.
   
  Kuvaaja, kekkeruusi ja James tykkäävät tästä.
 39. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 682
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kun itse katson alkuperäisen ja muka peukaloidun, niin minusta ne näyttävät täysin saman tapahtuman.
  Että minua osaa ärsyttää, kun aletaan tappelemaan jostain täysin merkityksettömästä yksityiskohdasta. Sekin ärsyttää kun liioitellaan jotain. Jokainen voi itse katsoa sen videon ja huomata mitä siinä tapahtui.
   
  James tykkää tästä.
 40. BNo1

  BNo1

  Viestejä:
  261
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Videolla ei nyt ole paljoakaan merkitystä, oikea kysymys on että saako mikkiä lähteä repimään pois kesken kommentin vai pitäisikö toimittajan lopettaa puheenvuoronsa heti ja luovuttaa mikki pois kun pressa ei halua puhua toimittajalle?

  Mango Mussolini luottaa siihen että ihmisillä on hyvät käytöstavat ja eivät sen takia pysty vastaamaan hänen tökeröihin heittoihinsa. Oikeasti tuo olisi normaalien ihmisten parissa toiminut niin että "Vielä yksi kysymys ja sitten muiden vuoro", ongelmana on että koska pressa pelaa sikaa niin toimittajien pitää vastata siihen hankkiessaan kommentteja, koska kiltisti normaalien käytössääntöjen mukaisesti vuoronsa odottaminen johtaa siihen ettei vuoroa ikinä tule ja tämä on juuri presidentin taktiikka.
   
 41. ?..

  ?..

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
 42. JCSH

  JCSH Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 818
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No se nainen siinä aloittaa fyysistä kontaktia kun yrittää saada sitä mikkiä pois.

  Huckabee Sanders sanoi "a reporter placing his hands on a young woman"

  Tuossa kontekstissa se kyllä viittaa juurikin väkivaltaan.
   
 43. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 682
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Enpä ole noita tilaisuuksia seurannut, mutta siellä näkyy olevan sen verran porukkaa, että kaikki eivät varmaankaan saa kysyä. Joten jaetaan puheenvuoroja ja jotkut saavat kyayä. Jos ei kelpaa, niin ratkaisu ei varmasti ole, että aletaan huutamaan toisten päälle. Siinähän ne toimittajat saboroivat kollegoitaan, joilla se puheenvuoro on.
  Miten ne toimittajat kuvittelevat saavansa Trumpilta muka haluamansa vastauksen, inttämällä yhä uudestaan? Trumppi laittaa kyllä toimittajat upeasti ojennukseen.
   
 44. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 682
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eikö se mikin ottaminen ole sen työtä ja kun henkilökunta sanoo, että jo riittää, niin silloin pitäisi tajuta, että riittää.
   
  James tykkää tästä.
 45. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 820
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ehkä Acosta yritti siunata harjoittelijaa tai kättenpäällepanemista? Me vaan nähdään väärin tuo video.
   
 46. ojisama

  ojisama

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuskin mikin kiskominen pois on hänen työtään. Siinä vaiheessa jos alkaa repimään toiselta mikkiä kädestä, niin menee kyllä jo pieleen. Jos tilanne on sellainen, että mikki pitää repiä pois, niin löytyy varmaan joku köriläs sen tekemään ja saattamaan henkilö joka ei puhumalla siitä luovu ulos...
   
 47. JCSH

  JCSH Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 818
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tai vielä parempi ratkaisu jota yleensä käytetään sivistyneissä piireissä:
  Sammutetaan sen mikin feedi.
   
 48. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle

  Viestejä:
  1 704
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Varmasti on sanamuoto harkittu niin, että ei syytetä mutta vähän vihjaillaan. Vähän samaan tyyliin kuin joku käyttäisi "nainen siinä aloittaa fyysistä kontaktia kun yrittää saada sitä mikkiä pois".
   
 49. rock

  rock

  Viestejä:
  156
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ensinnäkin täytyy muistaa että kyseessä oli vasta kolmas soolo-pressitilaisuus Trumpille koko presidenttiaikana joten tapahtuma oli lehdistön kannalta varsin poikkeuksellinen. Toisekseen, Acosta on ollut piikki Trumpin lihassa jo pidemmän aikaa joten pienikin syy heittää hiekkaa hänen ja CNN:n rattaisiin on mahdollisuus mitä Trump ei varmasti jätä käyttämättä. Kolmanneksi, tuo avustajatyttö oli koko lehdistötilaisuuden kyykyssä tai alhaalla edessä istumassa niinä hetkinä kun mikki oli toimittajilla kysymistä varten joten se että hän palasi paikalleen kun ei saanutkaan mikkiä ei ollut mitään erikoista.

  Kyllä, Acosta toimi törpösti kun ei antanut mikkiä takaisin vaan jatkoi kysymistä. Valkoinen talo päättää keitä akkreditoi ja ketä ei. Onko Valkoinen talo paisutellut tapahtumaa tarkoituksellisesti - aivan varmasti. Onko se oikein että Tucker Carlson, vaikka kuinka kuvottava propagandisti paskanpuhuja onkin, joutuu sietämään anarkaistoijen häirintää? Ei. Jenkeissä läikkyy jatkuvasti yli mihin voi suhtautua pään pudistelulla tai hiljaisella hekottelulla.

  Minusta koko mikinvatkaus-keissi voitaisiin sivuuttaa ja keskittyä muihin aiheisiin.
   
  ttjm, Lallijuoppo, kekkeruusi ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 50. JCSH

  JCSH Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 818
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kyllä tuo on suht syyttävä. "place/put/lay hand on someone" tarkoittaa joko ihan viatonta koskettamista, jonka ei pitäisi olla mitenkään pihalle potkimisen arvoista, tai sitten väkivaltaista käytöstä.